Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=підприємства ресторанного господарства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Герасименко В., Давиденко І.
Назва : Інтернет як засіб просування туристичних послуг
Місце публікування : Маркетинг в Україні. - К.: Київський нац. економ. ун-т, 2009. - N 2. - С. 41-46. - ISSN 1606-3732 (Шифр mvuk/2009/2). - ISSN 1606-3732
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Інтернет- маркетинг
Туризм-- Туристичний бізнес
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/М84
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Ліра, 2012
Кільк.характеристики :386, [2] с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Ціна 978-966-2609-12-7: 65.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 39.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.5(477)(075.8)/Б48
Автор(и) : Березін, Олександр Вікторович, Карпенко Ю. В.
Назва : Управління ціноутворенням : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013
Кільк.характеристики :175, [1] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Л-ра: с. 170-175. - Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-966-680-631-7: 55.00 грн
УДК : 338.5(477)(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)256я73
Предметні рубрики: Ціноутворення --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Висвітлюються актуальні питання управління ціноутворенням.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728
Автор(и) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д.
Назва : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018
Кільк.характеристики :287, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287
ISBN, Ціна 978-966-2678-05-5: 90.00 грн
УДК : 642.5-054.6(100)(075.8)
ББК : 65.424.1(0)я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Гостинна індустрія-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів
Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)