Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=растительные белки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3:634.58/Т38
Автор(и) : Обозна М. В., Бідюк Д. О., Перцевой М. Ф., Гурський П. В.
Назва : Технологія сирного продукту замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу : монографія
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2016
Кільк.характеристики :157, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Сумський національний аграрний університет, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Економічний університет (Вроцлав, Польща), Університет "Георге Барициу" (Брашов, Румунія)
Примітки : Скор.: с. 3. - Л-ра: с. 140-157. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-680-780-2: 85.00 грн
УДК : 637.3:634.58
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія виробництва-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стан молочної галузі--состояние молочной отрасли--виробництво сирів--производство сыров--рослинні компоненти--растительные компоненты--рослинні білки--растительные белки--зернові компоненти--зерновые компоненты--рослинна сирована--растительное сырье--модельна система сирного продукту--модельная система сырного продукта--зміни вологості--изменения влажности--хімічний склад сирного продукту--химический состав сырного продукта--біологічна цінність сирного продукту--биологическая ценность сырного продукта --властивості сирного продукту--свойства сырного продукта--зміна температури плавлення--смена температуры плавления--мікроструктура сирного продукту--микроструктура сырного продукта--зберігання сирного продукту--сохранность сырного продукта
Анотація: Спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу - м'ягкого сичужного сирного продукту.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)