Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=режим термического консервирования<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:579.67/М 13
Автор(и) : Мазохина-Поршнякова, Наталья Николаевна
Назва : Подавление возбудителей ботулизма в пищевых продуктах
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1989
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 170-175
ISBN, Ціна 5-10-001923-9: 0.65 р.
УДК : 664:579.67
ББК : 36-1
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Ботулізм-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ботулизм человека--ботулізм людини--ботулизм животных--ботулізм тварин--ингибиторы развития ботулизма--інгібітори розвитку ботулізму--профилактика рыбного ботулизма--профілактика ботулізму риб--профилактика "грибного" ботулизма--профілактика "грибного" ботулізма--подавление развития ботулизма--пригнічення розвитку ботулізму--контроль продуктов питания--контроль продуктів харчування--режим термического консервирования--режим термічного консервування--влияние нагревания на возбудителей ботулизма--вплив нагрівання на збудників ботулізму--ионизирующее облучение возбудителей ботулизма--іонізуюче опромінення збудників ботулізму
Анотація: Описаны свойства возбудителей ботулизма, даны практические рекомендации по предотвращению их развития в пищевых продуктах.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)