Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=режим харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 392.8(477.5/6)(09/А86-637428
Автор(и) : Артюх, Лідія Федорівна
Назва : Народне харчування українців та росіян північно-східних районів України : [монографія]
Вихідні дані : Київ: Наук. думка, 1982
Кільк.характеристики :112 с.: табл.
Колективи : Академія наук Української РСР, Інститут мистецтвознавства, фольклору та етнографії ім. М. Т. Рильського
Примітки : Бібліогр. в підрядковій прим.
Ціна : 0.90 р.
УДК : 392.8(477.5/6)(091)
ББК : 63.5(4УКР)
Предметні рубрики: Харчування-- Традиційна культура --Україна
Харчування-- Традиційна культура --Росія
Анотація: Предметом даного дослідження є культурно-побутові взаємозв'язки українців та росіян в галузі одного з найбільш виразних елементів матеріальної культури - народного харчування на території їх змішаного розселення.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.874/А36
Автор(и) : Айзексон, Дэн
Назва : Максимальное снижение веса за 15 минут в день
Вихідні дані : О.: Буковед, 2010
Кільк.характеристики :192 с.: табл.
ISBN, Ціна 978-966-480-736-1: 11.90 грн
УДК : 615.874
ББК : 51.204.0
Предметні рубрики: Дієтотерапія
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает разумный и вполне реалистический подход к проблеме избавления от лишнего веса.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075)/П12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко, Нина Васильевна, Эйдельман, Мальвина Михайловна
Назва : Физиология питания : учебник
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 364
ISBN, Ціна 5-06-000087-7: 1.00 р.
УДК : 612.3(075)
ББК : 28.073.1я73
Предметні рубрики: Фізіологічні процеси-- Харчування
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/У45
Автор(и) : Георгієвський, Микола Іванович, Мельман, Михайло Євдокимович, Шадура, Олена Аврамівна, Шемякінський, Олексій Іванович
Назва : Українська кухня . -3-те вид., доп.
Вихідні дані : К.: Мистецтво, 1992
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-7715-0626-5: 140.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): естетика харчування--эстетика питания--режим харчування--режим питания--закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--напої--напитки--кухонне обладнання--кухонное оборудование--сервірування стола--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--домашня переробка овочів--домашняя переработка овощей--домашня переробка грибів--домашняя переработка грибов--домашня переробка плодів--домашняя переработка плодов--зберігання продуктів--хранение продуктов--дієтичне харчування--диетическое питание
Анотація: Рецепти приготування найрізноманітніших національних страв - від багатьох видів борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків - меду, квасу, пива та славнозвісних настоянок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.204.5/И30
Автор(и) : Йенсен, Бернар
Назва : Секс, любовь и питание
Паралельн. назви :Sex, love & nutrition
Вихідні дані : Москва: Крон-Пресс, 1995
Кільк.характеристики :268, [4] с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-232-00009-8: 220000.00 крб
ББК : 51.204.5
Предметні рубрики: Сексологія
Раціональне харчування
Анотація: Доктор Б. Йенсен, крупнейший американский специалист по лечебному питанию, рассказывает как покончить со старой жизнью, несущей болезни, печаль и разочарования, и вступить в волшебное царство секса.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВСМЛ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/Г 95
Автор(и) : Гурвич, Михаил Меерович
Назва : Диетология для всех
Вихідні дані : М.: Медицина, 1992
Кільк.характеристики :160 с.: ил.
Серія: Научно-популярная медицинская литература
ISBN, Ціна 5-225-00414-8: 14.50 крб
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дієтологія--травлення--пищеварение--продукты питания--продукти харчування--несовместимые продукты--несумісні продукти--вегетарианство--вегетаріанство--лечебное голодание--лікувальне голодування--лечебное питание--лікувальне харчування--режим питания--режим харчування
Анотація: Освещены вопросы питания здорового и больного человека.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.31(083)/С51
Автор(и) : Смолянский, Борис Леонидович, Абрамова, Жанна Исааковна
Назва : Справочник по лечебному питанию . -3-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : Санкт-Петербург: Гиппократ, 1993
Кільк.характеристики :304 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 278-298
ISBN, Ціна 5-8232-0060-9: 50000.00 крб
УДК : 615.31(083)
ББК : 53.51я2
Предметні рубрики: Лікувальне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: В справочнике даны сведения об основных пищевых веществах, режимах питания здорового и больного человека, значении отдельных пищевых продуктов в лечебном питании.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Красноход, Наталія Іванівна
Назва : Помічник кухаря : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :341, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с 340-341
ISBN, Ціна 978-966-2781-49-6: 200.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Харчування-- Товарознавство-- Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фізіологія харчування--харчові речовини--режим харчування--санітарні вимоги--гігієна працівників --товарознавство харчових продуктів--технологічний процес приготування їжі--обладнання підприємств ресторанного господарства--організація виробництва--заклади ресторанного господарства--організація робочих місць
Анотація: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Купріненко Н.
Назва : Артеріальна гіпертензія в пацієнтів з надмірною масою тіла або ожирінням: ризики й можливості терапії
Місце публікування : Артеріальна гіпертензія: спеціаліз. рецензов. наук.- практ. журн. - Київ: Заславський О.Ю., 2020. - Том 13, N 6. - С. 57-60. - ISSN 2224-1485 (Шифр argp/2020/13/6). - ISSN 2224-1485
Предметні рубрики: Ожиріння-- Хворі-- Гіпертонічна хвороба-- Терапія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): режим харчування--баріатрична хірургія--патогенетична терапія
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)