Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Бердичівська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ресторани<.>
Загальна кількість знайдених документів : 72
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-72 
1.


    Толок, Галина.
    Напрямки підвищення економічної ефективності діяльності вегетаріанських ресторанів [] / Г. А. Толок // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 39-44. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 1993-6788
Рубрики: Вегетаріанство--Ресторани--Економічна ефективність--Україна

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

2.


    П'ятницька, Галина.
    Глобальні тренди розвитку кейтерингу [] / Г. П'ятницька, О. Григоренко // Зовніш. торгівля: економіка, фінанси, право : наук. журнал. - 2019. - N 3. - С. 51-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Міжнародна торгівля
   Ресторани--Інновації

Кл.слова (ненормовані):
кейтеринг -- ресторанне господарство -- харчування поза домом

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.
640.43:658.7(075.8)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Логістика у ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 307, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 185-186. - ISBN 978-611-01-1140-9 : 210.00 грн
УДК
ББК 65.431я73
Рубрики: Ресторани--Логістика (екон.)--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
методологічна база логістики -- моделювання логістичних систем -- логістика постачання -- логістика запасів -- транспортна логістика -- виробнича логістика -- логістичний сервіс -- інформаційна логістика
Анотація: Теоретичні основи та практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими показниками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Григорак, Марія Юріївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
64-057.2:641
Н 74


    Новоженов, Юрий Михайлович.
    Профессия - повар [] / Ю. М. Новоженов. - Москва : Экономика, 1989. - 142 с. : рис. - ISBN 5-282-00600-6 : 0.25 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кухарі--Професії--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
повар -- профессии -- пища для человека -- їжа для людини -- профессия кондитер -- професія кондитер -- кухня столовой -- кухня столової -- первые рестораны -- перші ресторани -- рациональное питание -- раціональне харчування
Анотація: О прошлом, настоящем и будущем поварского и кондитерского дела, о кулинарном мастерстве и путях его его постижения - эта книга.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

5.
658.5:640.43](075.8)
І-62


   
    Інжиніринг у ресторанному бізнесі [] : навч. посіб. / [О. В. Кузьмін та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій, Нац. авіац. ун-т, Приватне акціонерне тов-во "Вищ. навч. закл. "Міжрегіон. акад. упр. персоналом". - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. - 485, [3] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Глосарій: с. 302-311. - Літ.: с. 312-316. - Дод.: с. 317-482. - ISBN 978-966-289-302-1 : 390.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)43я73
Рубрики: Інжиніринг--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
проектний метод -- процеси управління проектами -- компоненти інжинірингу -- консультаційний інжиніринг -- технологічний інжиніринг -- будівельний інжиніринг -- інфраструктурні проекти -- інжинірингові послуги -- інжиніринг систем опалення -- інжиніринг систем вентиляції -- інжиніринг систем кондиціонування -- інжиніринг систем водопостачання -- інжиніринг систем каналізації
Анотація: Науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі: кваліфіковано приймати рішення, управяти командою, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кузьмін, Олег Владимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій; Національний авіаційний університет; Приватне акціонерне товариство "Вищийц навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом"
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
339.37(477.42)(083.41)"2001"
М52


   
    Мережа підприємств роздрібної торгівлі та ресторанного господарства по містах та районах області у 2001 році [] : стат. бюлетень / Держ. служба стат. України, Житомир. обл. упр. статистики ; [за ред. Л. О. Рижкової ; від. за вип. О. М. Канділова]. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2002. - 38, [1] с. : табл. - Прим.: с. 1. - 19.83 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2000-2001 рр. --Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2000-2001 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Родрібна торгівля, 2000-2001 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2000-2001 рр. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини
Анотація: Наведено статистичні дані про діючу мережу роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств усіх форм власності і підпорядкування в динаміці за 2000-2001 рр. по містах та районах області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рижкова, Л. О. \ред.\; Канділова, О. М. \від. за вип.\; Торгівля. Кооперація 4.08; Державна служба статистики УкраїниЖитомирське обласне управління статистики
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
339.37+640.4](477.42)(083.41)
М52


   
    Мережа підприємств роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у 2001 році [] : стат. бюлетень / Держ. служба стат. України, Житомир. обл. упр. статистики ; [за ред. Л. О. Рижкової ; від. за вип. О. М. Канділова]. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2002. - 59, [1] с. : табл. - Прим.: с. 1. - 22.33 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2001 р. --Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2001 р.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Роздрібна торгівля, 2001 р. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2001 р. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- ресторанне господарство
Анотація: Наведено статистичні дані про діючу мережу роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств усіх форм власності і підпорядкування в 2001 р. по містах та районах області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рижкова, Л. О. \ред.\; Канділова, О. М. \від. за вип.\; Торгівля. Кооперація 4.08; Державна служба статистики УкраїниЖитомирське обласне управління статистики
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
640.4:338.46](477.42)
Г73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Держ. ком. статистики України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл. ; [за ред. Т. М. Бульчак]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2006. - 45 с. : іл., табл. - 20.58 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2001-2005 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2001-2005 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі--Ресторани, 2001-2005 рр. -- Статистичні матеріали
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- готельне господарство -- ресторанно-готельний бізнес -- статистика Житомирщини
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2001-2005 роках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бульчак, Т. М. \ред.\; Статистичні матеріали 1.04Державний комітет статистики України; Головне управління статистики у Житомирській обл.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
339.37+640.43](477.42)(083.41)
Т33


   
    Тенденції розвитку мережі роздрібної торгівлі та ресторанного господарства в Житомирській області [] : екон. доповідь / Держ. ком. статистики України, Голов. упр. статистики у Житомир. обл. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2006. - 24 с. : табл. - 19.31 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421
Рубрики: Внутрішня торгівля--Житомирська область, 1999-2005 рр.--Статистичні матеріали
   Готелі--Послуги--Житомирська область, 1999-2005 рр.--Статистичні матеріали

   Ресторани--Житомирська область, 1999-2005 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Внутрішня торгівля, 1999-2005 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Готелі, 1999-2005 рр. -- Статистичні матеріали

    Житомирська область--Ресторани, 1999-2005 рр. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- роздрібна торгівля -- оптова торгівля -- торгові підприємства Житомирщини -- аптеки Житомирської області
Анотація: Відображено динаміку змін мережі роздрібної торгівлі та ресторанного господарства в Житомирській області в 1999-2005 роках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Статистичні матеріали 1.04; Державний комітет статистики України; Головне управління статистики у Житомирській області
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

10.


    П'ятницька, Г. Т.
    Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні [] / Г. Т. П'ятницька, В. С. Найдюк // Економіка та держава. - 2017. - N 9. - С. 66-73. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторани--Розвиток--Україна
Кл.слова (ненормовані):
ринок послуг -- підприємства

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Найдюк, В. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

11.


    Філіпович, Людмила Олександрівна.
    Im Fastfoodrestaurant. 7-й клас [Text] / Л. Філіпович // Deutsch. Німецька мова і культура. Шкільний світ : газ. для вчителів та всіх, хто вивчає нім. мову. - 2018. - N 2(Feb.). - S44-45 : іл.
Рубрики: Німецька мова--Уроки--Загальноосвітні школи
Кл.слова (ненормовані):
німецька мова -- уроки німецької мови -- уроки в 7 класі -- аудіювання -- читання -- ресторани -- фастфуд

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1)
Вільні: ІН (1)

Знайти схожі

12.
640.43(477)(075.8)
Е45


   
    Економіка ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Н. О. Власова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2016. - 388, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 357-384. - Літ.: с. 385-388. - ISBN 978-966-2678-14-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)431я73
Рубрики: Ресторани--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторанно-готельний бізнес--Економіка--Україна--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво продукції -- товарооборот ресторанного господарства -- сировинні ресурси -- товарні ресурси -- управління запасами -- технічний потенцал підприємств -- потужність виробничих систем -- кадровий потенціал підприємст -- матеріальне стимулювання праці -- витрати підприємств -- доходи підприємст -- прибуток підпариємст -- бізнес-планування -- інвестиції ресторанного бізнесу
Анотація: Сутність та особливості розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин, інноваційних змін.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Власова, Наталія Олексіївна; Краснокутська, Наталія Станіславівна; Круглова, Олена Анатоліївна; Мілаш, Інна Василівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
031
W92


    The world book encyclopedia [Текст] : in 22 vols. / [execut. ed. Jeff Groman]. - London : World book, 1995. - Загол. обкл. : The British world book encyclopedia.
   Vol. 16 : Q-R. - 510 p. : ill. - ISBN 0-7166-6695-2 : 255.00 грн
УДК
ББК 92.0
Рубрики: Енциклопедії--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
англійські енциклопедії -- английские энциклопедии -- країни світу -- страны мира -- ресторани -- рестораны -- королевські монархії -- королевские монархии
Анотація: The World Book Encyclopedia is an encyclopedia published in the Great Britain and United States. The encyclopedia was designed to cover major areas of knowledge uniformly, but it shows particular strength in scientific, technical, and medical subjects.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Groman, Jeff \ed.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

14.
642.5
Б81


    Бондарь, К. Л.
    Бары и рестораны: организация обслуживания [] : [практ. пособие] / К. Л. Бондарь, Р. С. Коваленко. - Киев : СВАРОГ, 2017. - 319, [1] с. : рис. - Глоссарий: с. 291-315. - Библиогр.: с. 316. - ISBN 966-8970-82-9 : 174.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Практичні посібники
   Організація роботи--Ресторани--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
организация баров -- організація барів -- организация быстрых обедов -- організація швидких обідів -- торговые помещения ресторана -- торгові приміщення ресторану -- оборудование торговых помещений -- обладнання торгових приміщень -- обслуживание посетителей ресторана -- обслуговування відвідувачів ресторану -- обслуживающий персонал ресторана -- обслуговуючий персонал ресторану -- меню ресторанов -- меню ресторанів -- кулинарная характеристика блюд -- кулінарна характеристика блюд -- ликероводочные изделия -- лікеро-горілчані вироби -- формы обслуживания -- форми обслуговування -- приготовление коктейлей -- приготування коктейлів -- смешанные напитки -- змішані напої
Анотація: Классификация ресторанов и баров, организация их работы, должностные обязанности и профессиональная этика работников, тебования к производственным и торговым помещениям.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, Р. С.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
657.2:640.43(477)(075.8)
К26


    Карпенко, Р. В.
    Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ Книг, 2018. - 287, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 260-261. - Дод.: с. 262-287. - ISBN 978-966-2678-37-6 : 144.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)431.14я73
Рубрики: Ресторани--Бухгалтерській облік--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
господарський облік -- торгові обчислення -- документація торгових процесів -- нормативно-технологічні процеси -- ціноутворення -- калькуляція -- процентні обчислення -- облік касових операцій -- інвентаризація продуктів -- інвентаризація тари -- інвентаризація столової білизни -- інвентаризація посуду
Анотація: Організація діяльності ресторанного господарства, понять про господарський облік, матеріальну відповідальність, принципи організації обліку, ціноутворення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кузнецов, В. М.; Салогуб, Н. Г.; Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
005.7:640.432(075.8)
М50


   
    Менеджмент ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Л. М. Яцун [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 485, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 483-485. - ISBN 978-966-2678-26-0 : 315.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Ресторани--Менеджмент--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
управління підприємствами -- технологія управління -- франчайзинг -- менеджмент -- управлінські рішення -- менеджмент бізнес-процесів -- управління виробничими процесами -- управління витратами -- управління логістичними процесами -- управління якістю -- організація праці персоналу -- системи автоматизації управління
Анотація: Теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві: планування, мотивація, контроль, координація роботи, управління бізнес-процесами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яцун, Леонід Миколайович; Новікова, Олена Володимирівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Ткаченко, Ольга Петрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.


    Босовська, М. В.
    Теоретичні засади формування ресторанних мереж [] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар // Економіка та держава. - 2017. - N 12. - С. 27-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторани--Розвиток--Україна
Кл.слова (ненормовані):
ресторанний бізнес -- мережева структура -- ресторанні послуги

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ведмідь, Н. І.; Косар, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

18.


    П'ятницька, Г. Т.
    Методичні та практичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу малих підприємств ресторанного господарства [] / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко, В. С. Найдюк // Агросвіт : наук.-практ. журнал. - 2018. - N 4. - С. 53-63 : табл.
Рубрики: Ресторани--Інновації
Кл.слова (ненормовані):
інноваційний розвиток ресторанів -- ресурси ресторанів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Григоренко, О. М.; Найдюк, В. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

19.
339.3(477.42)
О75


   
    Основні показники роздрібної торгівлі та ресторанного господарства за 2003 рік [] : стат. бюлетень / Держ. служба стат. України, Голов. упр. статистики у Житомир. обл. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2004. - 30 с. : табл. - 14.62 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2003 р. --Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2003 р.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Роздрібна торгівля, 2003 р. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2003 р. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- роздрібний товарооборот -- ресторанне господарство
Анотація: Проаналізовано основні дані про обсяги роздрібного товарообороту підприємств (юридичних осіб), що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі та ресторанного господарства в цілому, за формами власності, за видами економічної діяльності, та по містах та районах області за 2003 рік.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Торгівля. Кооперація 4.08; Державна служба статистики України; Головне управління статистики у Житомирській області
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
339.3(477.42)
П78


   
    Продаж окремих продовольчих товарів у роздрібній торгівлі та мережі ресторанного господарства у 2004 році [] : стат. бюлетень / Держ. ком. статистики України, Голов. упр. статистики у Житомир. обл. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2005. - 30 с. : табл. - 15.68 грн
УДК
ББК 65.051.9(4УКР-4Ж)42
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2004 р.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2004 р.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Роздрібна торгівля, 2004 р. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2004 р. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- торгівля продовольчими товарами -- ресторанне господарство
Анотація: Наведено статистичні дані про продаж окремих продовольчих товарів у роздрібній торгівлі та мережі ресторанного господарства Житомирської області за 2004 рік.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Торгівля. Кооперація 4.08; Державний комітет статистики України; Головне управління статистики у Житомирській області
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-72 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)