Пошуковий запит: <.>K=ресторани<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 73
Показані документи с 1 за 30 |
|
>1.
| Воробьева С.А. Деловой английский язык для ресторанного бизнеса/С.А. Воробьева. - 2006
|
>2.
| Готельне та ресторанне господарство Житомирщини. - 2007
|
>3.
| Natal'chenko A. Modern British Cooking/A. Natal'chenko // English Шкільний світ. -К.:Мосієнко М. В., 2008,N N 4.-С.17-19
|
>4.
| Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2008
|
>5.
| Готельне та ресторанне господарство Житомирщини/Голов. упр. статистики у Житомир. обл.. - 2008
|
>6.
| Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств Житомирської області у 2007 році/Голов. упр. статистики у Житомир. обл.. - 2008
|
>7.
| Солдатенков Д. В. Современный ресторан: новые форматы/Дмитрий Солдатенков. - 2006
|
>8.
| Світлична М.Л. Особливості ресторанного сервісу/М. Л. Світлична. - 2009
|
>9.
| Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства/В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2009
|
>10.
| Архипов В.В. Организация работы сомелье (все о вине в ресторане)/В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - 2009
|
>11.
| Готельне та ресторанне господарство Житомирщини/Голов. упр. статистики у Житомир. обл.. - 2009
|
>12.
| Андреева О. В. Английский язык для работников ресторанов/О. В. Андреева. - 2003
|
>13.
| Агабекян И. П. Английский для обслуживающего персонала/И. П. Агабекян. - 2007
|
>14.
| Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства/Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2010
|
>15.
| Кэннон Г. Как начать ресторанный бизнес/Г. Кэннон ; [пер. с англ. Ю. Бугровой]. - 2009
|
>16.
| Фоли Р. Как открыть бар для "чайников"/Р. Фоли, Х. Дизмор ; [пер. с англ. А. Н. Свирид]. - 2008
|
>17.
| Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства/В. В. Архіпов. - 2010
|
>18.
| Тарасенко І. І. Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне)/І. І. Тарасенко ; ред. О. В. Паніматченко. - 2010
|
>19.
| Хистова Л. М. Англійська мова туристичної індустрії/Любов Марківна Хистова, Вікторія Олександрівна Кравченко. - 2008
|
>20.
| Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства/[А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької. - 2012
|
>21.
| Архіпов В. В. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства/В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2012
|
>22.
| Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства/В. В. Архіпов. - 2012
|
>23.
| Сделано с любовью - история одного ресторана // 20 хвилин. -Житомир:Медіа Дім "РІА", 2014,N N 3(29 січ.).-С.7
|
>24.
| Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві/Г. В. Блакита [та ін.]. - 2014
|
>25.
| Мальська М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика)/М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич. - 2013
|
>26.
| Роздрібна торгівля Житомирської області/Держ. служба стат. України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл.. - 2014
|
>27.
| Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств області/Держ. служба стат. України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл.. - 2014
|
>28.
| Сім незабутніх вражень Бойківського краю/[авт. тексту: Н. Андріїшин та ін. ; фотогр.: Г. Яковенко та ін.. - 2014?]
|
>29.
| Дюбу М. Англо-русский и русско-английский словарь ресторанной лексики/М. и Ж-П. Дюбу, И. А. Кусый. - 2000
|
>30.
| Мережа роздрібної торгівлі підприємств області/Держ. служба стат. України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл.. - 2015
|
|
|