Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Бердичівська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ресторани<.>
Загальна кількість знайдених документів : 72
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-60   61-72 
1.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/В 75
Автор(и) : Воробьева С.А.
Назва : Деловой английский язык для ресторанного бизнеса
Паралельн. назви :Business English for Restaurants and Catering
Вихідні дані : М.: Филоматис, 2006
Кільк.характеристики :272 с
Серія: Серия "ENGLISH"
ISBN, Ціна 5-98111-077-5: 022.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-923.7
Предметні рубрики: Англійська мова-- Діловодство
Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.
Примірники :
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(477.42)/Г73
Назва : Готельне та ресторанне господарство Житомирщини : стат. збірник
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2007
Кільк.характеристики :47 с.: табл., граф.
Ціна : 35.12 грн
УДК : 338.46(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4Ж)441
Предметні рубрики: Готелі --Житомирська область, 2002-2006 рр.
Ресторани --Житомирська область, 2002-2006 рр.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Готелі, 2002-2006 рр.
Житомирська область-- Ресторани, 2002-2006 рр.
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2002-2006 роках.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Natal'chenko A.
Назва : Modern British Cooking
Місце публікування : English Шкільний світ: Language & Culture Weekly. - К.: Мосієнко М. В., 2008. - N 4. - С. 17-19: il. (Шифр eshs/2008/4)
Предметні рубрики: Кухня Великобританії-- Ресторани --Лондон
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова, Тетяна Вікторівна, Архіпова, Анастасія Вікторівна
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб. . -2-ге вид.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри; К.: Інкос, 2008
Кільк.характеристики :384 с
Примітки : Дод.: с. 363-381
ISBN, Ціна 978-966-364-648-0: 60.00, 065.00, грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(477.42)/Г 73
Назва : Готельне та ресторанне господарство Житомирщини : стат. збірник
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008
Кільк.характеристики :46 с.: іл., табл.
Колективи : Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Ціна : 36.50 грн
УДК : 338.46(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4Ж)441
Предметні рубрики: Готелі --Житомирська область, 2003-2007 рр.
Ресторани --Житомирська область, 2003-2007 рр.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Готелі, 2003-2007 рр.
Житомирська область-- Ресторани, 2003-2007 рр.
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2003-2007 роках.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 311(477.42)/М 52
Назва : Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств Житомирської області у 2007 році : стат. бюлетень
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008
Кільк.характеристики :48 с.: табл.
Колективи : Державний комітет статистики України, Головне управління статистики у Житомирській області
Ціна : 28.90 грн
УДК : 311(477.42)
ББК : 65.051.9(4УКР-4Ж)42
Предметні рубрики: Роздрібна торгівля --Житомирська область, 2007 р.
Ресторани --Житомирська область, 2007 р.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Роздрібна торгівля, 2007 р.
Житомирська область-- Ресторани, 2007 р.
Анотація: Наведено статистичні дані про стан роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств Житомирської області у 2007 році.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.432/С60
Автор(и) : Солдатенков, Дмитрий Вадимович
Назва : Современный ресторан: новые форматы
Вихідні дані : М.: Ресторан. ведомости, 2006
Кільк.характеристики :144 с.: рис., фото.цв.
ISBN, Ціна 5-98176-040-0: 135.00 грн
УДК : 640.432
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципы работы ресторанов-самообслуживания, корпоративных столовых, ресторанов-" трансформеров".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/С 24
Автор(и) : Світлична, Марія Луківна
Назва : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2009
Кільк.характеристики :368 с.: іл., табл.
Примітки : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367
ISBN, Ціна 978-966-655-483-6: 027.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа
Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Назва : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Ціна 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.22(075.8)/А 87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич, Крюковская В.Г.
Назва : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.296
ISBN, Ціна 978-966-364-851-4: 081.40, 96.00, грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(477.42)/Г 73
Назва : Готельне та ресторанне господарство Житомирщини : стат. збірник
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2009
Кільк.характеристики :47 с.: табл.
Колективи : Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Ціна : 42.11 грн
УДК : 338.46(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)441
Предметні рубрики: Готелі --Житомирська область
Ресторани --Житомирська область, 2004 - 2008
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Готелі, 2004 - 2008
Житомирська область-- Ресторани, 2004 - 2008
Анотація: Характеристика готелів та інших місць для короткотермінового проживання; обслуговування приїжджих; ціни та фінансові показники; ресторанне господарство.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А65
Автор(и) : Андреева, Ольга Васильевна
Назва : Английский язык для работников ресторанов : [учеб. пособие для работ. ресторанов]
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 2003
Кільк.характеристики :374, [2] с.: ил.
Примітки : Текст: рос., англ.
Ціна : 026.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Мовознавство-- Англійська мова
Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Учебное пособие предназначено для учащихся технических училищ, готовящих официантов со знанием иностранного языка.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А23
Автор(и) : Агабекян, Игорь Петрович
Назва : Английский для обслуживающего персонала : [учеб. пособие] . -3-е изд.
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2007
Кільк.характеристики :316 с.
Серія: Серия "Среднее профессиональное образование"
ISBN, Ціна 5-222-10000-6: 025.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.432/К98
Автор(и) : Кэннон, Говард
Назва : Как начать ресторанный бизнес : руководство
Вихідні дані : М.: Астрель, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: табл.
Примітки : Глоссарий: с. 277-281. - Прил.: с. 282-303
ISBN, Ціна 978-5-271-24425-4: 64.00 грн
УДК : 640.432
ББК : 65.424
Предметні рубрики: Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология создания собственного ресторана.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43/Ф75
Автор(и) : Фоли, Рэй, Дизмор Х.
Назва : Как открыть бар для "чайников" : самоучитель
Паралельн. назви :Running a Bar FOR DUMMIES
Вихідні дані : М.: ООО "И. Д. Вильямс", 2008
Кільк.характеристики :288 с.: ил.
Примітки : Предм. указ.: с. 275-277
ISBN, Ціна 978-5-8459-1436-1: 79.00 грн
УДК : 640.43
ББК : 65.424
Предметні рубрики: Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Путиводитель с помощью которого вы сможете ыбрать правильное направление при открытии бара.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Т 19
Автор(и) : Тарасенко, Ігор Іванович
Назва : Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне) : опорний конспект лекцій
Вихідні дані : К.: КНТЕУ, 2010
Кільк.характеристики :57 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 57
Ціна : 41.00 грн
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Ресторани-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Різноманітні за принципом дії і конструктивним виконанням устаткування ресторанів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075.8)/Х51
Автор(и) : Хистова, Любов Марківна, Кравченко, Вікторія Олександрівна
Назва : Англійська мова туристичної індустрії : підручник
Паралельн. назви :English in the Tourism Industry
Вихідні дані : К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
Кільк.характеристики :320, [2] с.
Примітки : Текст англ. - Бібліогр.: с. 318
ISBN, Ціна 966-629-366-8: 80.00 грн
УДК : 811.111(075.8)
ББК : 81.432.1-923
Предметні рубрики: Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Підручник призначено для студентів, які опановують спеціальності, пов'язані з туристичною індустрією та готельно-ресторанним бізнесом, а також для тих, хто бажає вдосконалити свої знання з англійської мови професійного спрямування.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/О-64
Автор(и) : Мазаракі, Анатолій Антонович, П'ятницька, Ніла Олексіївна, П'ятницька, Галина Тезіївна, Литвиненко, Тамара Євгенівна
Назва : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник . -[2-ге вид., перероб. і допов.]
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :556, [2] с.: табл., рис., фото.кол.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки : Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556
ISBN, Ціна 978-966-351-355-3: 160.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська, Валентина Андріївна
Назва : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :340, [2] с.: фото, рис.
ISBN, Ціна 978-611-01-0289-6: 67.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): послуги ресторанного господарства--торгівельні приміщення--столовий посуд--обслуговування споживачів--організація банкетів--організація прийомів--спеціальні види послуг--прогресивні технології обслуговування--організація громадського харчування
Анотація: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

21.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :279, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 205-279
ISBN, Ціна 978-611-01-0290-2: 58.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація підприємств харчування--классификация предприятий питания--форми праці--формы труда--науково-технічний прогрес--научно-технический прогресс--постачання підприємств --снабжение предприятий--тарне господарство ресторанів--тарное хозяйство ресторанов--складське господарство--складское хозяйство--структура виробництва--структура производства--оперативне планування виробництва--оперативное планирование производства--організація праці --организация труда
Анотація: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.
Примірники :
Знайти схожі

22.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Назва : Сделано с любовью - история одного ресторана
Місце публікування : 20 хвилин. - Житомир: Медіа Дім "РІА", 2014. - N 3(29 січ.). - С. 7: фото (Шифр 20hv/2014/3)
Предметні рубрики: Установи громадського харчування-- Ресторани --Житомир, місто
Географіч. рубрики: Житомир, місто-- Установи громадського харчування-- Ресторани
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторани житомира
Анотація: Про работу ресторана Житомира "Трактир на Пушкинской" рассказывает его хозяйка Карина Ноник.
Знайти схожі

23.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 657.22(075.8)/Б94
Автор(и) : Блакита Г. В., Гладій І. О., Дзюба О. М., Бровко О. Т.
Назва : Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2014
Кільк.характеристики :286, [2] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Київський національний торговельно-економічний університет, Вінницький торговельно-економічний інститут
Примітки : Глосарій: с. 227-242. - Л-ра: с. 243-250. - Дод.: с. 251-286
ISBN, Ціна 978-617-673-267-9: 63.00 грн
УДК : 657.22(075.8) + 339.37(477)(075.8)
ББК : 65.052.242я73 + 65.9(4УКР)42я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Бухгалтерській облік
Торгівля-- Бухгалтерський облік
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): форми торгівлі--формы торговли--підприємства торгівлі--предприятия торговли--ресторанне господарство--ресторанное хозяйство--облік товарних операцій--учет товарных операций--облік реалізації товарів--учет реализации товаров--облік товарних запасів--учет товарных запасов--облік переоцінки товарів--учет переоценки товаров--облік тари--учет тары--облік повернення товарів--учет возврата товаров--облік товарних витрат--учет товарных затрат--облік придбання сировини--учет производства сырья--облік виробництва продукції--учет производства продукции--облік доходів--учет доходов--облік фінансових результатів--учет финансовых результатов--облік витрат--учет затрат--облік поповнення товарів--учет пополнения товаров
Анотація: Теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, практичні навички відображення в обліку товарних операцій.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

24.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/М21
Автор(и) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М.
Назва : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :303, [1] с.: табл.
Колективи : Львівський національний університет імені Івана Франка
Примітки : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303
ISBN, Ціна 978-617-673-162-7: 63.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

25.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339.37:311.3](477/Р64-174654
Назва : Роздрібна торгівля Житомирської області : стат. збірник за 2009-2013 рр.
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2014
Кільк.характеристики :116, [1] с.: іл., табл.
Колективи : Державна служба статистики України, Головне управління статистики у Житомирській області
Примітки : Скор.: с. 3
Ціна : 62.00 грн
УДК : 339.37:311.3](477.42)(083)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2-05
Предметні рубрики: Роздрібна торгівля --Житомирська область, 2009-2013 рр.
Ресторани --Житомирська область, 2009-2013 рр.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Роздрібна торгівля, 2009-20013 рр.
Житомирська область-- Ресторани, 2009-2013 рр.
Анотація: Подається інфомація щодо роздрібної торгівлі та ресторанного господарства Житомирщини у 2009-2013 роках.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

26.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339.3(477.42)/М52
Назва : Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств області : стат. бюлетень на 1 січня 2014 р.
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2014
Кільк.характеристики :42, [1] с.: табл.
Колективи : Державна служба статистики України, Головне управління статистики у Житомирській області
Примітки : Прим.: с. 2
Ціна : 27.00 грн
УДК : 339.3(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Предметні рубрики: Роздрібна торгівля --Житомирська область, 2014
Ресторани --Житомирська область, 2014
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Родрібна торгівля-- Ресторани, 2014
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--местные издания--статистика житомирщини--статистика житомирщины
Анотація: Наведено статистичні дані про стан роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств Житомирської області за 2013 р.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

27.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 908(477.86/87)/С37
Назва : Сім незабутніх вражень Бойківського краю
Вихідні дані : Брошнів: Таля, 2014?]
Кільк.характеристики :43 с.: іл.
Ціна : 25.00 грн
УДК : 908(477.86/87)
ББК : 26.89(4УКР-4ЗАК)
Предметні рубрики: Краєзнавство --Закарпаття
Географіч. рубрики:
Анотація: [Буклет про привабливі для туристів мальовничі місця Бойківського краю].
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

28.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642=111(03)/Д95
Автор(и) : Дюбу, Марианн, Дюбу, Жан-Пьер, Кусый, Илья Александрович
Назва : Англо-русский и русско-английский словарь ресторанной лексики : ок. 14 000 терминов . -2-е изд., испр.
Паралельн. назви :English-Russian and Russian-English restaurant language guide
Вихідні дані : М.: РУССО, 2000
Кільк.характеристики :528 с
Примітки : Текст: рос., англ.
ISBN, Ціна 5-88721-156-3: 25.72 грн
УДК : 641/642=111(03)
ББК : 36.99я2 + 81.432.1-43
Предметні рубрики: Ресторани-- Термінологічні словники англо-російські
Ресторани-- Термінологічні словники російсько-англійські
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): англо-російські словники--англо-русские словари--російсько-англійські словники--русско-английские словари--англійська мова--английский язык--ресторанна лексика--ресторанная лексика
Анотація: Словарь содержит 14 000 терминов, используемых в практике работы ресторанов. Он также может быть полезен официантам, барменам, владельцам ресторанов, отелей и студентам соответствующих специальностей.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

29.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.87:311.3(477./М52-638777
Назва : Мережа роздрібної торгівлі підприємств області : стат. бюлетень
Вихідні дані : Б.м., 2015
Кільк.характеристики :33, [1] с.: табл.
Колективи : Державна служба статистики України, Головне управління статистики у Житомирській області
Ціна : 32.00 грн
УДК : 658.87:311.3(477.42)
ББК : 65.9(4УКР)422 + 60.72(4УКР-4ЖИТ)
Предметні рубрики: Статистика-- Роздрібна торгівля-- Житомирська область, 2013 - 2014
Ресторани --Житомирська область, 2013 - 2014
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Роздрібна торгівля-- Ресторани, 2013 - 2014
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--местные издания--статистика житомирщини--статистика житомирщины
Анотація: Наведено статистичні дані про стан роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств Житомирської області за 2014 р.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

30.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339.37:311](477.4/Р64-003148
Назва : Роздрібна торгівля Житомирської області : стат. збірник
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2015
Кільк.характеристики :108, [1] с.: іл., табл.
Колективи : Державна служба статистики України, Головне управління статистики у Житомирський області, Відділ статистики внутрішньої торгівлі
Примітки : Скор.: с.3
Ціна : 75.00 грн
УДК : 339.37:311](477.42)(083)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2-05
Предметні рубрики: Роздрібна торгівля --Житомирська область, 2010-2014 рр.
Ресторани --Житомирська область, 2010-2014 рр.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Роздрібна торгівля, 2010-2014 рр.
Житомирська область-- Ресторани, 2010 - 2014 рр.
Анотація: Подається інфомація щодо роздрібної торгівлі та ресторанного господарства Житомирщини у 2010 - 2014 роках.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

 1-30    31-60   61-72 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)