Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ресторанне господарство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 59
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-59 
1.


    Волинець, О. О.
    Розвиток теорії і практики обліку та контролю зобов"язань у підприємствах ресторанного господарства [Текст] / О. О. Волинець // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - К. : ВНЗ " Національна академія управління", 2007. - N 5. - С. 186-192. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бухгалтерський облік, аналіз та аудит
   
Кл.слова (ненормовані):
облікові номенклатури -- умовні зобов"язання -- ресторанне господарство

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

2.
642.5(075.8)
О-64


   
    Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / О. В. Новікова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгов.-економ. коледж КНТЕУ, Харків. кооперат. торгов.-економ. коледж. - Вид. друге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 410, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 393-394. - Дод.: с. 395-410. - ISBN 978-966-2678-20-8 : 171.00 грн
УДК
ББК 65.424.1я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- сервісне обслуговування туристів -- класи обслуговування -- кейтерінг -- харчування іноземних туристів -- харчування різних народів -- види туризму
Анотація: Організація обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: специфіка, методи, форми та прогресивні технології обслуговування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Вініченко, Катерина Петрівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харків. торговельно-економічний коледж КНТЕУ; Харківський кооперативний торговельно-економічний коледж
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
640.4:338.46(075.8)
К56


    Ковешніков, Володимир Сергійович.
    Організація готельно-ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г. - Київ : Ліра-К, 2018. - 563, [1] с. : іл., табл. - Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563. - ISBN 978-617-7605-31-6 : 414.00 грн
УДК
ББК 65.441я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
готельне господарство -- індустрія гостинності -- управління готелем -- послуги гостинності -- обов'язки персоналу готелів -- обслуговування людей з інвалідністю -- управління безпекою готелю -- управління персоналом готелю -- готельний маркетинг -- товарно-матеріальні ресурси -- інженерно-технічна служба готелю -- ресторанне господарство -- продукція ресторанного комплексу -- обслуговування туристів
Анотація: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
347.7(477)(075.8)
Н74


    Новойтенко, І. В.
    Комерційне право [] : навч. посіб. / І. В. Новойтенко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Київ : Кондор, 2018. - 240, [2] с. : табл. - Термінолог. слов.: с. 192-198. - Літ.: с. 199-207. - Дод.: с. 208-240. - ISBN 978-966-2781-95-3 : 300.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304.6я73
Рубрики: Комерційне право--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
суб'єкти торговельної діяльності -- торговельна діяльність -- ціноутворення -- оптова торгівля -- роздрібна торгівля -- торгові автомати -- договір купівлі-продажу -- штрихове кодування товарів -- внутрішня торгівля -- ресторанне господарство -- транспортування харчових продуктів -- облік торгових угод -- товарні біржі -- захист прав споживачів
Анотація: Розкрито основні засади провадження внутрішньої торговельної діяльності. Висвітлено сутність та джерела комерційного права, порядок легітимізації суб'єктів торговельної діяльності в правовому полі України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

5.


    П'ятницька, Галина.
    Глобальні тренди розвитку кейтерингу [] / Г. П'ятницька, О. Григоренко // Зовніш. торгівля: економіка, фінанси, право : наук. журнал. - 2019. - N 3. - С. 51-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Міжнародна торгівля
   Ресторани--Інновації

Кл.слова (ненормовані):
кейтеринг -- ресторанне господарство -- харчування поза домом

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Григоренко, Олег

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.
339.37+640.4](477.42)(083.41)
М52


   
    Мережа підприємств роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у 2001 році [] : стат. бюлетень / Держ. служба стат. України, Житомир. обл. упр. статистики ; [за ред. Л. О. Рижкової ; від. за вип. О. М. Канділова]. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2002. - 59, [1] с. : табл. - Прим.: с. 1. - 22.33 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2001 р. --Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2001 р.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Роздрібна торгівля, 2001 р. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2001 р. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- ресторанне господарство
Анотація: Наведено статистичні дані про діючу мережу роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств усіх форм власності і підпорядкування в 2001 р. по містах та районах області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рижкова, Л. О. \ред.\; Канділова, О. М. \від. за вип.\; Торгівля. Кооперація 4.08; Державна служба статистики УкраїниЖитомирське обласне управління статистики
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
339.3(477.42)(083.41)"2002"
Р64


   
    Роздрібна торгівля Житомирської області за 2002 рік [] : стат. збірник / Держ. ком. статистики України, Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Т. М. Бульчак]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2003. - 65, [4] с. : табл. - 21.90 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Економічний аналіз--Житомирська область, 2001-2002 рр.--Статистичні матеріали
   Житомирська область--Роздрібна торгівля--Економічний аналіз, 2001-2002 рр. -- Статистичні матеріали
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- ресторанне господарство -- запаси товарів роздрібної торгівлі
Анотація: [Подається інфомація щодо роздрібної торгівлі та ресторанного господарства Житомищини у 2001-2002 роках].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бульчак, Т. М. \ред.\; Торгівля. Кооперація 4.08Державний комітет статистики України; Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
339.37(477.42)(083.41)"2001"
Р64


   
    Роздрібна торгівля Житомирської області за 2001 рік [] : стат. збірник / Держ. ком. статистики України, Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Т. М. Бульчак]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2002. - 63, [3] с. : табл. - 25.70 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Економічний аналіз--Житомирська область, 2000-2001 рр.--Статистичні матеріали
   Житомирська область--Роздрібна торгівля--Економічний аналіз, 2000-2001 рр. -- Статистичні матеріали
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- ресторанне господарство -- запаси товарів роздрібної торгівлі
Анотація: [Подається інфомація щодо роздрібної торгівлі та ресторанного господарства Житомищини у 2000-2001 роках].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бульчак, Т. М. \ред.\; Торгівля. Кооперація 4.08Державний комітет статистики України; Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
657.22(075.8)
Б94


   
    Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві [] : навч. посібник / Г. В. Блакита [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т. - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 286, [2] с. : табл. - Глосарій: с. 227-242. - Л-ра: с. 243-250. - Дод.: с. 251-286. - ISBN 978-617-673-267-9 : 63.00 грн
УДК
ББК 65.052.242я73 + 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Ресторани--Бухгалтерській облік--Навчальні видання для вищої школи
   Торгівля--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
форми торгівлі -- формы торговли -- підприємства торгівлі -- предприятия торговли -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- облік товарних операцій -- учет товарных операций -- облік реалізації товарів -- учет реализации товаров -- облік товарних запасів -- учет товарных запасов -- облік переоцінки товарів -- учет переоценки товаров -- облік тари -- учет тары -- облік повернення товарів -- учет возврата товаров -- облік товарних витрат -- учет товарных затрат -- облік придбання сировини -- учет производства сырья -- облік виробництва продукції -- учет производства продукции -- облік доходів -- учет доходов -- облік фінансових результатів -- учет финансовых результатов -- облік витрат -- учет затрат -- облік поповнення товарів -- учет пополнения товаров
Анотація: Теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, практичні навички відображення в обліку товарних операцій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Блакита, Г. В.; Гладій, І. О.; Дзюба, О. М.; Бровко, О. Т.; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет; Вінницький торговельно-економічний інститут
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
640.4:658]*M
С24


    Світлична, Марія Луківна.
    Організація виробництва в закладах ресторанного господарства [] : навч. посіб.-практикум / М. Л. Світлична ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Житомир. коледж ресторан.-турист. бізнесу і торгівлі. - Житомир : Поліccя, 2013. - 216, [4] с. : табл., рис. - Дод.: с. 169-213. - Л-ра: с. 214-215. - Бібліогр. в підрядковій прим. - ISBN 978-966-655-686-1 : 34.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424я7
Рубрики: Ресторанний бізнес--Україна--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- навчальні відеофільми -- учебные видеофильмы -- підготовка ресторанних кадрів -- подготовка ресторанних кадров -- постачання товарів -- снабжение товарами -- складське та тарне господарство -- складское и тарное хозяйство -- нормативна документація -- постачання підприємств харчування -- снабжение предприятий питания -- трудові та фінансові ресурси -- трудовые и финансовые ресурсы -- моделювання виробничої програми -- моделирование производственной программы -- ділові ігри -- деловые игры -- планування роботи виробництва -- інновації навчальних процесів -- инновации учебных процессов -- інтерактивні методи навчання -- интерактивные методы обучения
Анотація: Підручник висвітлює загальні вимоги до молодшого спеціаліста галузі та подає шляхи удосконалення освітніх послуг. Автор пропонує методику практичних занять, яка передбачає застосування інтерактивних методів навчання, використання досягнень науково-технічного прогресу в галузі, застосування комп'ютерних технологій та рішення ситуаційних задач виробничого характеру.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу і торгівлі
Примірників всього: 2
КР (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-59 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)