Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ресторанне обслуговування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43/Д 30
Автор(и) : Дементьева Е.П.
Назва : Ресторанный бизнес. Секреты успеха
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2006
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Серія: Вершина успеха
ISBN, Ціна 5-222-09686-6: 019.00 грн
УДК : 640.43
ББК : 65.424.14
Предметні рубрики: Економіка громадського харчування
Ресторанна справа
Географіч. рубрики:
Анотація: Организационная и технологическая структура работы ресторанов, пректические советы по увеличению прибыльности заведения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075)/М 84
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2010
Кільк.характеристики :388 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368
ISBN, Ціна 978-966-2174-07-6: 93.00 грн
УДК : 640.43(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/О-64
Автор(и) : Мазаракі, Анатолій Антонович, П'ятницька, Ніла Олексіївна, П'ятницька, Галина Тезіївна, Литвиненко, Тамара Євгенівна
Назва : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник . -[2-ге вид., перероб. і допов.]
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :556, [2] с.: табл., рис., фото.кол.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки : Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556
ISBN, Ціна 978-966-351-355-3: 160.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Тарасюк Г. М., Чагайда А. О., Тищенко О. М.
Назва : Сучасний стан івент-кейтерингу в Україні та перспективи його розвитку
Місце публікування : Економіка та держава. - 2020. - N 5. - С. 70-74 (Шифр etde/2020/5)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Сфера послуг-- Розвиток --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): послуги--ресторанне обслуговування--клієнти--харчові потреби--пандемія--криза--доставка--ресторанний бізнес
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)