Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ресторанні послуги<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Назва : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2009
Кільк.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Ціна 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:642.5(075,/М84-508590
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства : навч. посібник . -2-е вид.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :386, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Ціна 978-966-2609-12-7: 160.00 грн
УДК : 640.43:642.5(075,8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторан--бар--кафе--їдальня--буфет--ресторанні послуги--готельні послуги--виробничі приміщення--торгові приміщення--столовий посуд--столова білизна--меню--карти напоїв--банкетне обслуговування--банкет-фуршет--банкет-весілля--кейтерингове обслуговування--музичне обслуговування--транспортне ресторанне обслуговування--туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Денисенко М. П., Будякова О. Ю.
Назва : Особливості економічного розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Місце публікування : Економіка та держава. - 2020. - N 10. - С. 19-23 (Шифр etde/2020/10)
Примітки : Текст: англ. - Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Економічний розвиток --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): готелі--ресторани--сфера обслуговування--ресторанні послуги
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Босовська М. В., Ведмідь Н. І., Косар О. В.
Назва : Теоретичні засади формування ресторанних мереж
Місце публікування : Економіка та держава. - 2017. - N 12. - С. 27-32 (Шифр etde/2017/12)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Ресторани-- Розвиток --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанний бізнес--мережева структура--ресторанні послуги
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)