Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Бердичівська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рестораны<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/В 75
Автор(и) : Воробьева С.А.
Назва : Деловой английский язык для ресторанного бизнеса
Паралельн. назви :Business English for Restaurants and Catering
Вихідні дані : М.: Филоматис, 2006
Кільк.характеристики :272 с
Серія: Серия "ENGLISH"
ISBN, Ціна 5-98111-077-5: 022.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-923.7
Предметні рубрики: Англійська мова-- Діловодство
Громадське харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.
Примірники :
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.432/С60
Автор(и) : Солдатенков, Дмитрий Вадимович
Назва : Современный ресторан: новые форматы
Вихідні дані : М.: Ресторан. ведомости, 2006
Кільк.характеристики :144 с.: рис., фото.цв.
ISBN, Ціна 5-98176-040-0: 135.00 грн
УДК : 640.432
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципы работы ресторанов-самообслуживания, корпоративных столовых, ресторанов-" трансформеров".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А65
Автор(и) : Андреева, Ольга Васильевна
Назва : Английский язык для работников ресторанов : [учеб. пособие для работ. ресторанов]
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 2003
Кільк.характеристики :374, [2] с.: ил.
Примітки : Текст: рос., англ.
Ціна : 026.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Мовознавство-- Англійська мова
Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Учебное пособие предназначено для учащихся технических училищ, готовящих официантов со знанием иностранного языка.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А23
Автор(и) : Агабекян, Игорь Петрович
Назва : Английский для обслуживающего персонала : [учеб. пособие] . -3-е изд.
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2007
Кільк.характеристики :316 с.
Серія: Серия "Среднее профессиональное образование"
ISBN, Ціна 5-222-10000-6: 025.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075.8)/Х51
Автор(и) : Хистова, Любов Марківна, Кравченко, Вікторія Олександрівна
Назва : Англійська мова туристичної індустрії : підручник
Паралельн. назви :English in the Tourism Industry
Вихідні дані : К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
Кільк.характеристики :320, [2] с.
Примітки : Текст англ. - Бібліогр.: с. 318
ISBN, Ціна 966-629-366-8: 80.00 грн
УДК : 811.111(075.8)
ББК : 81.432.1-923
Предметні рубрики: Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Підручник призначено для студентів, які опановують спеціальності, пов'язані з туристичною індустрією та готельно-ресторанним бізнесом, а також для тих, хто бажає вдосконалити свої знання з англійської мови професійного спрямування.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/О-64
Автор(и) : Мазаракі, Анатолій Антонович, П'ятницька, Ніла Олексіївна, П'ятницька, Галина Тезіївна, Литвиненко, Тамара Євгенівна
Назва : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник . -[2-ге вид., перероб. і допов.]
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :556, [2] с.: табл., рис., фото.кол.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки : Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556
ISBN, Ціна 978-966-351-355-3: 160.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 908(477.86/87)/С37
Назва : Сім незабутніх вражень Бойківського краю
Вихідні дані : Брошнів: Таля, 2014?]
Кільк.характеристики :43 с.: іл.
Ціна : 25.00 грн
УДК : 908(477.86/87)
ББК : 26.89(4УКР-4ЗАК)
Предметні рубрики: Краєзнавство --Закарпаття
Географіч. рубрики:
Анотація: [Буклет про привабливі для туристів мальовничі місця Бойківського краю].
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 031/W92
Автор(и) :
Назва : The world book encyclopedia: in 22 vols./ [execut. ed. Jeff Groman]. - Загол. обкл.: The British world book encyclopedia. Vol. 16: Q-R
Вихідні дані : London: World book, 1995 - 1995
Кільк.характеристики :510 с.: ill.
Різночитання назви :Загол. обкл.: The British world book encyclopedia;
ISBN, Ціна 0-7166-6695-2: 255.00 грн
УДК : 031
ББК : 92.0
Предметні рубрики: Енциклопедії
Географіч. рубрики:
Анотація: The World Book Encyclopedia is an encyclopedia published in the Great Britain and United States. The encyclopedia was designed to cover major areas of knowledge uniformly, but it shows particular strength in scientific, technical, and medical subjects.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5/Б81
Автор(и) : Бондарь К. Л., Коваленко Р. С.
Назва : Бары и рестораны: организация обслуживания : [практ. пособие]
Вихідні дані : Киев: СВАРОГ, 2017
Кільк.характеристики :319, [1] с.: рис.
Примітки : Глоссарий: с. 291-315. - Библиогр.: с. 316
ISBN, Ціна 966-8970-82-9: 174.00 грн
УДК : 642.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Організація роботи-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация баров--організація барів--организация быстрых обедов--організація швидких обідів--торговые помещения ресторана--торгові приміщення ресторану--оборудование торговых помещений--обладнання торгових приміщень--обслуживание посетителей ресторана--обслуговування відвідувачів ресторану--обслуживающий персонал ресторана--обслуговуючий персонал ресторану--меню ресторанов--меню ресторанів--кулинарная характеристика блюд--кулінарна характеристика блюд--ликероводочные изделия--лікеро-горілчані вироби--формы обслуживания--форми обслуговування--приготовление коктейлей--приготування коктейлів--смешанные напитки--змішані напої
Анотація: Классификация ресторанов и баров, организация их работы, должностные обязанности и профессиональная этика работников, тебования к производственным и торговым помещениям.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 64-057.2:641/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович
Назва : Профессия - повар
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1989
Кільк.характеристики :142 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-282-00600-6: 0.25 р.
УДК : 64-057.2:641
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кухарі-- Професії
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): повар--профессии--пища для человека--їжа для людини--профессия кондитер--професія кондитер--кухня столовой--кухня столової--первые рестораны--перші ресторани--рациональное питание--раціональне харчування
Анотація: О прошлом, настоящем и будущем поварского и кондитерского дела, о кулинарном мастерстве и путях его его постижения - эта книга.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)