Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рецептура<.>
Загальна кількість знайдених документів : 105
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
641.55(=161.2)(083.12)
І-25


    Івченко, Зоряна.
    Готуємо по-українськи [] / Зоряна Івченко ; фот. авт. ; [худож. оформ. О. Мишанської]. - Львів : Урбіно, 2021. - 159, [1] с. : фот. - ISBN 978-966-2647-75-4 : 187.50 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Україна--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Державна програма 2021 -- салати -- закуски -- перші страви -- другі страви -- десерти -- випічка
Анотація: Сучасна українська кухня - це поєднання традицій із сучасними можливостями, відродження давніх рецептів та створення власних на базі тих продуктів, які дарує нам українська земля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Івченко, Зоряна \фот.\; Мишанська, Олена \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.


    Ладыгина, Ольга.
    Бальзам на сердце [] / Ольга Ладыгина // Вокруг света. - 2020. - N 10. - С. 80-89
Рубрики: Оцет--Виробництво--Італія
Кл.слова (ненормовані):
бальзамический уксус -- бальзамічний оцет -- рецептура -- технология производства -- технологія виробництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

3.
025.171(477)(066)
Р85


    Булатова, Світлана Олегівна.
    Іноземні впливи та запозичення у старопольському кухарському рукопису "Zbior dla kuchmistra tak potraw jako ciast robenia" XVIII ст. з фондів Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського [] / С. О. Булатова // Рукописна та книжкова спадщина України = Manuscript and book heritage of Ukraine : археограф. дослідж. унік. арх. та бібл. фондів / Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Ін-т рукопису ; [наук. рада: О. С. Онищенко та ін. ; редкол.: Л. І. Буряк (голов. ред.) та ін.]. - Київ : НБУВ, 2020. - Вип. 26. - С. 75-91. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 78.368.4(4УКР)
Рубрики: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського. Інститут рукопису--Фонди (ресурси)
Кл.слова (ненормовані):
рукопис -- старопольська рецептура -- впливи -- еліта -- запозичення -- термін

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Онищенко, О. С. \наук. рада\; Міщук, С. М. \наук. рада\; Папакін, Г. В. \наук. рада\; Шип, Н. А. \наук. рада\; Буряк, Л. І. \ред.\; Антонюк, Т. Д. \ред.\; Бездрабко, В. В. \ред.\; Боряк, Г. В. \ред.\; Національна академія наук України; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського; Інститут рукопису

Є примірники у відділах: всього 3 : БГ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)
Вільні: БГ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)

Знайти схожі

4.


    Бетіна, Ірина.
    Іван-чай - еліксир довголіття [] / Ірина Бетіна // Українська Родина. - 2019. - N 1. - С. 24-25 : фот. ; N 4. - С. 24-25 : фот. . - ISSN 1819-9550
Рубрики: Чай--Традиційна культура--Історія--Рецептура--Україна
Кл.слова (ненормовані):
напої -- іван-чай -- різновиди чаю -- культура чаювання

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
ukro/2019/1 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

ukro/2019/4 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

5.


    Грищенко, Оксана.
    Як виписувати електронні рецепти за програмою "Доступні ліки" [] / О. Грищенко // Довідник головної медичної сестри : спец. журнал. - 2019. - N 3. - С. 27-29
Рубрики: Медична рецептура
Анотація: Алгоритм виписування електронного рецепта за програмою "Доступні ліки".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

6.


    Грищенко, Ольга.
    Рецептурні бланки ф-1 і ф-3: нові вимоги до зберігання, обліку та знищення [] / О. Грищенко // Довідник головної медичної сестри : спец. журнал. - 2019. - N 1. - С. 31-36
Рубрики: Медична рецептура
Кл.слова (ненормовані):
виписування рецептів -- реєстри рецептів -- форми рецептурних бланків
Анотація: Зміни до виписування рецептів на ліки відповідно до наказу МОЗ України №1819. Нові форми рецептурних бланків.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

7.
025.171(477-25)(066)
Р85


    Булатова, Світлана Олегівна.
    "Nastawowac miod stary, wlasnie stary", або білоруські рукописні рецептури питного меду XVII ст. із зібрання Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського [] / С. О. Булатова // Рукописна та книжкова спадщина України = Manuscript and book heritage of Ukraine : археограф. дослідж. унік. арх. та бібл. фондів / Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Ін-т рукопису ; [редкол.: Л. І. Буряк (голов. ред.) та ін.]. - Київ : НБУВ, 2019. - Вип. 24. - С. 281-300. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISBN 978-966-02-9038-9
УДК
ББК 78.368.342(4УКР-2К)
Рубрики: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського. Інститут рукопису--Фонди (ресурси)
Кл.слова (ненормовані):
рукопис -- старопольська рецептура -- мед питний -- білоруська шляхта -- Велике князівство Литовське

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Буряк, Л. І. \ред.\; Зубкова, Н. М. \ред.\; Попик, В. І. \ред.\; Антонюк, Т. Д. \ред.\; Національна академія наук України; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського; Інститут рукопису

Є примірники у відділах: всього 3 : ЧЗ (1), ФОНД (1), БГ (1)
Вільні: ЧЗ (1), ФОНД (1), БГ (1)

Знайти схожі

8.


   
    Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості [] / Н. М. Бреус [та ін.] // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2019. - N 5. - С. 62-72 : рис. - Літ.: с. 69-72 . - ISSN 1815-2066
Рубрики: Морозиво--Рецептура--Якість
Кл.слова (ненормовані):
моделювання рецептур морозива -- якість готового продукту -- складові компоненти морозива -- функціонально-технологічні інгредієнти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сєдих, О. Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.


    Черноус, Ю.
    Инновации в полуфабрикатах [] / Ю. Черноус // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 36-39 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інноваційні технології
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- рецептура инновационных продуктов -- репептура інноваційних продуктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.
641.5(100)
О-97


    Ощипок, І. М.
    Кухні народів світу [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 244, [2] с. : табл. - (Вища освіта України). - Літ.: с. 243-244. - ISBN 978-617-574-111-5 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.997(0)
Рубрики: Національні кухні--Рецептура--Зарубіжні країни--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
традиції приготування страв -- традиції споживання страв -- особливості харчування -- характеристика національних страв -- кухні країн Європи -- кухні країн Азії -- кухні країн Північної Америки -- кухні країн Південної Америки -- кухні країн Африки -- обслуговування туристів -- особливості харчування іноземних туристів -- види сніданків
Анотація: Загальнонаціональні й регіональні кухні народів країн світу: способи приготування і особливості споживання страв, а також організація, форми, системи і методи обслуговування іноземних туристів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пономарьов, П. Х.; Філь, М. І.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)