Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рецептура<.>
Загальна кількість знайдених документів : 105
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
641.56
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Азбука кулинарного искусства [] / В. С. Ростовский. - 2-е изд., стер. - Киев : Урожай, 1994. - 336 с. : табл. - ISBN 5-337-01408-0 : 85000.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- культура питания -- культура харчування -- завтраки -- сніданки -- обеды -- обіди -- ужин -- вечеря -- холостяцкие блюда -- страви для холостяків -- праздничный стол -- св'ятковий стіл
Анотація: Даны рекомендации по составлению рациона питания по дням недели с учетом бюджета семьи, приведено меню на будничные и праздничные дни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.55(083.12)
С 77


    Старовойт, Лідія Яківна.
    Кулінарія [] : підручник / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - 2-ге вид., стереотип. - Київ : Вища шк., 1992. - 270 с. : рис., табл. - Дод.: с. 266-269. - ISBN 5-11-004159-8 : 50.00 крб.
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарія--Страви--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
обробка овочів -- обробка грибів -- обробка риби -- обробка м'яса -- супи -- соуси -- страви з круп -- страви з макаронів -- страви з риби -- м'ясні гарячі страви -- страви з яєць -- страви з сиру -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- дієтичні страви
Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Косовенко, Марія Савелівна; Смирнова, Жанна Миколаївна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

3.


    Грищенко, Оксана.
    Як виписувати електронні рецепти за програмою "Доступні ліки" [] / О. Грищенко // Довідник головної медичної сестри : спец. журнал. - 2019. - N 3. - С. 27-29
Рубрики: Медична рецептура
Анотація: Алгоритм виписування електронного рецепта за програмою "Доступні ліки".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

4.
641.85(083.12)
П 12


    Павлова, Людмила Ивановна.
    Советы домашнего кондитера [] / Л. И. Павлова. - Москва : Рольф Айрис - пресс, 2000. - 416 с. : рис. - (Страна советов). - Прил.: с. 388-390. - ISBN 5-7836-0188-8 : 7.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Солодкі страви--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
сладкие блюда -- пироги -- пирожки -- пиріжки -- куличи -- куличі -- пасхи -- паски -- блины -- млинці -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- сдобные кондитерские изделия -- здобні кондитерські вироби -- кексы -- кекси -- рулеты -- рулети -- запеканки -- запіканки -- печенье -- печиво -- пряники -- птифуры -- птифури
Анотація: Книга для тех, кто хочет научиться готовить различные сладкие блюда: пироги, кексы, торты, пирожные и многое другое.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

5.
641.55/.56
П 22


    Пащук, Зинаида Николаевна.
    Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия [] / З. Н. Пащук, С. В. Дубинина. - Минск : Вышэйш. шк., 1993. - 256 с. : рис. - Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255. - ISBN 5-339-00867-3 : 1200.00 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Борошняні кондитерські вироби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- мучные кондитерские изделия -- рецептура -- кулинарные термины -- кулінарні терміни -- хлебные кондитерские изделия -- хлібні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- выпеченные полуфабрикаты -- випечені напівфабрикати -- кремы -- креми -- диетические изделия -- дієтичні вироби -- діабетична випічка -- диабетическая выпечка
Анотація: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубинина, Светлана Васильевна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

6.
641.56(=162.1)
П53


   
    Польская кухня [] / [худож.-оформ.: В. М. Мирошниченко, Е. П. Табориский]. - Харьков : Каравелла, 1993. - 255 с. : рис. - (Кулинарное искусство народов мира). - Прил.: с. 227-254. - ISBN 5-7364-0979-6 : 72.000 крб
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Кухня польська--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
современная польская кухня -- сучасна польська кухня -- польская кухня -- польська кухня
Анотація: Читатели познакомятся не только с истинно польскими блюдами, но и с историей формирования, развития и становления национальной польской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мирошниченко, В. М. \худож.\; Табориский, Е. П. \худож.\
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.8
Ф 27


    Фатов, Михаил Федорович.
    1000 блюд ресторанной кухни [] / М. Ф. Фатов, В. В. Холодков. - Москва : Экономика, 1985. - 296 с. : рис. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанное дело -- кулинария -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из дичи -- страви з дичини -- гарнири -- гарниры -- соусы -- соуси -- напитки -- напої -- мучные блюда -- борошняні страви
Анотація: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Холодков, Виктор Васильевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

8.
36.997
П 61


    Поскребышева, Галина Ивановна.
    Праздничный стол [] / Г. И. Поскребышева. - Москва : ОЛМА-ПРЕСС, 2012. - 158 с. : фот. цв. - ISBN 5-224-01625-8 : 31.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- овочеві страви -- соусы -- соуси -- приправы -- приправи -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- напитки -- напої -- домашние вина -- домашнє вино -- настойки -- настоянки
Анотація: Какие блюда достойны украсить праздничный стол, как приготовиться к празднику, не обременяя свой кошелек лишними затратами, а себя утомительными хлопотами - об этом в новой книге автора.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.56
Д 44


   
    Диетическая кухня [] = Dietetyczna ksiazka kucharska / [С. Вечерек-Хелминьская и др. ; под ред. С. Вечерек-Хелминьской] ; пер. с пол.: Н. В. Вербицкая, Т. В. Гундарева. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 575 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-001355-9 : 10.00 р.
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтична кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- диетические напитки -- диетические хлебобулочные изделия -- дієтичні хлібобулочні вироби -- диетические супы -- дієтичні супи -- диетические мясные блюда -- дієтичні м'ясні страви -- диетические рыбные блюда -- дієтичні рибні страви -- диетические молочные блюда -- дієтичні молочні страви -- диетические овощные блюда -- дієтичні овочеві страви -- диетические десерты -- дієтичні десерти -- диетические блюда по месяцам -- дієтичні страви по місяцях
Анотація: Приводятся многочисленные рецепты диетических блюд, технология их приготовления, даются научно обоснованные рекомендации по рациональному питанию и конкретные указания по употреблению блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вечерек-Хельминская, Софья; Дворницкая, Александра; Рудницкая, Анна; Збышевская, МАрия; Вечерек-Хелминьская, Софья \ред.\; Вербицкая, Н. В. \пер.\; Гундарева, Т. В. \пер.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
641.56-046.22
П 99


    Пятницкий, Тезий Антонович.
    Диетические блюда [] : приготовление в домашних условиях / Т. А. Пятницкий. - Киев : Реклама, 1977. - 207 с. : рис., табл. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтична кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- домашнее приготовление -- диетические холодные блюда -- дієтичні холодні страви -- диетические супы -- дієтичні супи -- диетические вторые блюда -- дієтичні другі страви -- диетические изделия из теста -- дієтичні вироби з тіста -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- диетические десертные блюда -- дієтичні десертні страви -- напитки -- напої -- диеты -- дієти
Анотація: Книга для тех, кто предпочитает профилактическое и лечебное питание готовить в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)