Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рецептура<.>
Загальна кількість знайдених документів : 105
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
641.8
Ф 27


    Фатов, Михаил Федорович.
    1000 блюд ресторанной кухни [] / М. Ф. Фатов, В. В. Холодков. - Москва : Экономика, 1985. - 296 с. : рис. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанное дело -- кулинария -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из дичи -- страви з дичини -- гарнири -- гарниры -- соусы -- соуси -- напитки -- напої -- мучные блюда -- борошняні страви
Анотація: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Холодков, Виктор Васильевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.992
Д23


   
    200 кулинарных рецептов из мяса []. - Москва : Информреклама Центросоюза, 1990. - 76 с. - 3.70 р.
ББК 36.992
Рубрики: М'ясні страви--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные блюда -- жареное мясо -- смажене м'ясо -- рубленое мясо -- нарізане м'ясо -- измельченное мясо -- подрібнене м'ясо -- запеченное мясо -- запечене м'ясо -- пловы -- плови -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- мясные соусы -- м'ясні соуси
Анотація: [Жареное, рубленое, запеченное мясо, соусы к мясным блюдам.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
53.59
Т68


   
    333 заговора и рецепты народной медицины [] / [авт.-сост. Л. Я. Дегтярева]. - Минск : Элайда, 1999. - 240 с. - (Знак судьбы). - ISBN 985-6163-31-5 : 4.00 грн
ББК 53.59
Рубрики: Народна медицина--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
народная медицина -- історія народної медицини -- история народной медицины -- замовляння -- заговоры -- лекарственные растения -- лікарські рослини -- збір лікарських рослин -- сбор лекарственных растений -- збереження лікарських рослин -- хранение лекарственных растений -- природні засоби лікування -- природные средства лечения -- народные средства лечения -- народні засоби лікування -- лікувальні ванни -- лечебные ванны
Анотація: Представлены заговоры и рецепты народной медицины.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дегтярева, Любовь Яковлевна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.56(=131.1)
S73


    Spagnol, Elena.
    Das beste aus italiens Kueche. Originalrezepte von heute [Текст] / Elena Spagnol ; [Uebers.: Jost Sonja]. - Zuerich : Das Beste , 1982. - 512 S. : il. - Текст: нім. - Reg. dt.: S. 500-506. - reg. ital.: S. 507-512. - ISBN 3 7166 0041 5 : 140.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ІТ)
Рубрики: Кухня італійська--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
національні кухні -- кухня італійська -- кулінарія італійська -- страви італійської кухні -- рецепти італійської кухні
Анотація: Die Italiener sind lebhaft und gesellig und lieben ein gutes Essen. Ihr wichtigstes Merkmal ist die Einfachheit - ein Einfachheit, die auf der Verwendung von moglichst naturbelassenen Zutaten und auf deren massigen und klugen Anwendung beruht, ferner auf derkurzen Kochzeit, welche die ursprunglichen Eigenschaften eines Lebensmittels zu erhalten und hervorzuhebenbestrebt ist.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Jost, Sonja \uebers.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

5.
641.5
K76


   
    Kochkunst. Lukullisches von A bis Z [Текст] / [Vortexte: Renate Florstedt ; Rezeptteil: Karla Szabo, Rosita Michaelsen, Ingetraud Beier]. - 2. Aufl. - Leipzig : Verl. fuer die Frau, 1986. - 575 S., [60] Bl. Ill. - Текст: нім. - ISBN 3-7304-0001-0 : 10.21 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
німецька кухня -- кулінарні рецепти
Анотація: [Kochkunst].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Florstedt, Renate \ausw.\; Szabo, Karla \rezeptteil.\; Michaelsen, Rosita \rezeptteil.\; Beier, Ingetraud \rezeptteil.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

6.
641.56(=162.1)
K96


   
    Kuchnia polska [Текст] / [Stanislaw Berger et al. ; red. Maria Librowska]. - Warszawa : Panst. wydaw. ekonomiczne, 1974. - 798 s., [32] kart. il. : il. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Ind.: s. 782-799. - 5.76 р.
Кн. в суперобкладинці
УДК
ББК 36.997(4ПОЛ)
Рубрики: Кухня польська--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
польська кухня -- польська кулінарія -- рецепти польської кухні
Анотація: [Kuchnia polska].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Berger, Stanislaw; Janik, Krystyna; Kulzowa-Hawliczkowa, Helena; Laskowska, Maria; Librowska, Maria \red.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

7.
025.171(477-25)(066)
Р85


    Булатова, Світлана Олегівна.
    "Nastawowac miod stary, wlasnie stary", або білоруські рукописні рецептури питного меду XVII ст. із зібрання Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського [] / С. О. Булатова // Рукописна та книжкова спадщина України = Manuscript and book heritage of Ukraine : археограф. дослідж. унік. арх. та бібл. фондів / Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Ін-т рукопису ; [редкол.: Л. І. Буряк (голов. ред.) та ін.]. - Київ : НБУВ, 2019. - Вип. 24. - С. 281-300. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISBN 978-966-02-9038-9
УДК
ББК 78.368.342(4УКР-2К)
Рубрики: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського. Інститут рукопису--Фонди (ресурси)
Кл.слова (ненормовані):
рукопис -- старопольська рецептура -- мед питний -- білоруська шляхта -- Велике князівство Литовське

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Буряк, Л. І. \ред.\; Зубкова, Н. М. \ред.\; Попик, В. І. \ред.\; Антонюк, Т. Д. \ред.\; Національна академія наук України; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського; Інститут рукопису

Є примірники у відділах: всього 3 : ЧЗ (1), ФОНД (1), БГ (1)
Вільні: ЧЗ (1), ФОНД (1), БГ (1)

Знайти схожі

8.


    Бетіна, Ірина.
    Іван-чай - еліксир довголіття [] / Ірина Бетіна // Українська Родина. - 2019. - N 1. - С. 24-25 : фот. ; N 4. - С. 24-25 : фот. . - ISSN 1819-9550
Рубрики: Чай--Традиційна культура--Історія--Рецептура--Україна
Кл.слова (ненормовані):
напої -- іван-чай -- різновиди чаю -- культура чаювання

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
ukro/2019/1 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

ukro/2019/4 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

9.
025.171(477)(066)
Р85


    Булатова, Світлана Олегівна.
    Іноземні впливи та запозичення у старопольському кухарському рукопису "Zbior dla kuchmistra tak potraw jako ciast robenia" XVIII ст. з фондів Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського [] / С. О. Булатова // Рукописна та книжкова спадщина України = Manuscript and book heritage of Ukraine : археограф. дослідж. унік. арх. та бібл. фондів / Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Ін-т рукопису ; [наук. рада: О. С. Онищенко та ін. ; редкол.: Л. І. Буряк (голов. ред.) та ін.]. - Київ : НБУВ, 2020. - Вип. 26. - С. 75-91. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 78.368.4(4УКР)
Рубрики: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського. Інститут рукопису--Фонди (ресурси)
Кл.слова (ненормовані):
рукопис -- старопольська рецептура -- впливи -- еліта -- запозичення -- термін

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Онищенко, О. С. \наук. рада\; Міщук, С. М. \наук. рада\; Папакін, Г. В. \наук. рада\; Шип, Н. А. \наук. рада\; Буряк, Л. І. \ред.\; Антонюк, Т. Д. \ред.\; Бездрабко, В. В. \ред.\; Боряк, Г. В. \ред.\; Національна академія наук України; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського; Інститут рукопису

Є примірники у відділах: всього 3 : БГ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)
Вільні: БГ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)

Знайти схожі

10.
36.997
Р 78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Азбука кулинарного искусства [] / В. С. Ростовский. - Киев : Урожай, 1992. - 208 с. : рис., фот. цв. - ISBN 5-337-01229-0 : 850.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- культура питания -- культура харчування -- домашние обеды -- домашні обіди -- завтраки -- сніданки -- ужин -- вечеря -- блюда холостяков -- страви нежонатих людей -- праздничные блюда -- святкові страви -- питание по дням недели -- харчування по днях неділі
Анотація: Рекомендации по составлению рациона питания по дням недели, подборка меню по сезонам года, в будни и праздничные дни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)