Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рецептура<.>
Загальна кількість знайдених документів : 105
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=162.1)/K96
Автор(и) : Berger, Stanislaw, Janik, Krystyna, Kulzowa-Hawliczkowa, Helena, Laskowska, Maria
Назва : Kuchnia polska
Вихідні дані : Warszawa: Panst. wydaw. ekonomiczne, 1974
Кільк.характеристики :798 s., [32] kart. il.: il.
Примітки : Ind.: s. 782-799. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Кн. в суперобкладинці
Ціна : 5.76 р.
УДК : 641.56(=162.1)
ББК : 36.997(4ПОЛ)
Предметні рубрики: Кухня польська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): польська кухня--польська кулінарія--рецепти польської кухні
Анотація: [Kuchnia polska].
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 45.451.83/М29
Автор(и) : Мартыненко, Яков Федорович
Назва : Промышленное производство комбикормов
Вихідні дані : Москва: Колос, 1975
Кільк.характеристики :214 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 212-214
Ціна : 0.87 р.
ББК : 45.451.83
Предметні рубрики: Комбікорми-- Промислове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): комбикорма--промышленное производство--характеристика комбикормов--характеристика комбікормів--рецептура комбикормов--рецептура комбікормів--гранулирование комбикормов--гранулювання комбікормів--брикетирование комбикормов--брикетування комбікормів--обогащение комбикормов--збагачення комбікормів--схемы технологического процесса--схеми технологічного процесу--проектирование комбикормовых заводов--проектування комбікормових заводів
Анотація: Дана характеристика сырья и изложены приемы его подготовки для производства комбикормов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56-046.22/П 99
Автор(и) : Пятницкий, Тезий Антонович
Назва : Диетические блюда : приготовление в домашних условиях
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1977
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 641.56-046.22
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическая кулинария--домашнее приготовление--диетические холодные блюда--дієтичні холодні страви--диетические супы--дієтичні супи--диетические вторые блюда--дієтичні другі страви--диетические изделия из теста--дієтичні вироби з тіста--гарниры--гарніри--соусы--соуси--диетические десертные блюда--дієтичні десертні страви--напитки--напої--диеты--дієти
Анотація: Книга для тех, кто предпочитает профилактическое и лечебное питание готовить в домашних условиях.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.11(035)/Р45
Назва : Рецептурный справочник . -7-е испр. и доп. изд.
Вихідні дані : Киев: Здоров'я, 1977
Кільк.характеристики :799, [1] с
Примітки : Прил.: с. 616-733. - Рус. предм. указ.: с. 734-763. - Лат. предм. указ.: с. 764-781
Ціна : 2.48 р.
УДК : 615.11(035)
ББК : 52.829я2
Предметні рубрики: Медична рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): лекарственные средства--лікарські засоби--медицинские препараты--медичні препарати--фармакологические свойства--фармакологічні властивості--рецепты--рецепти--лечение заболеваний--лікування захворювань--рецептурные прописи--рецептурні прописи--медикаментозное лечение--медикаментозне лікування--фармакология--фармакологія--справочники--довідники
Анотація: Справочник приводит прописи рецептов лекарственных средств, применяемых при лечении заболеваний, наиболее часто встречающихся в практике врача.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.11(035)/Р45
Назва : Рецептурный справочник . -7-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : Киев: Здоров'я, 1978
Кільк.характеристики :800 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 616-781
Ціна : 2.48 р.
УДК : 615.11(035)
ББК : 52.829я2
Предметні рубрики: Медична рецептура-- Лікувальне застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): медицинские препараты--медичні препарати--фармакологические свойства--фармакологічні властивості--рецептурные прописи--рецептурні прописи--медикаментозное лечение--медикаментозне лікування--сердечно-сосудистая система--серцево-судинна система--органы дыхания--органи дихання--туберкулез--туберкульоз--заболевания органов пищеварения--захворювання органів травлення--гельминтозы человека--гельмінтози людини--заболевания печени--захворювання печінки--обмен веществ--обмін речовин--заболевания почек--захворювання нирок--заболевания кроветворных органов--захворювання кровотворних органів--заболевания нервной системы--захворювання нервової системи--психические заболевания--психічні захворювання--инфекционные болезни--інфекційні хвороби--аллергические заболевания--алергічні захворювання--хирургические заболевания--хірургічні захворювання--заболевания уха--захворювання вуха--глазные болезни--очні хвороби--акушерство--детские болезни--дитячі хвороби
Анотація: Приведены прописи рецептов лекарственных средств, применяемых при лечении заболеваний, наиболее часто встречающихся в практике врача.
Примірники : всього : ФОНД(1), БГ(1)
Вільні : ФОНД(1), БГ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.3/К66
Автор(и) : Демин, Юрий Иванович, Зарытовский, Владимир Семенович, Чавренко, Иван Георгиевич, Шугай, Евгений Григорьевич
Назва : Кормовая база в промышленном овцеводстве
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1979
Кільк.характеристики :174 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.65 р.
УДК : 636.3
ББК : 46.61-4
Предметні рубрики: Вівчарство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология содержания овец--технологія утримання овець--кормление овец гранулами--годівля овець гранулами--кормление овец брикетами--годівля овець брикетами--рецептура кормов--рецептура кормів--полевое кормопроизводство--польове кормовиробництво--создание культурных пастбищ--створення культурних пасовищ
Анотація: Освещены вопросы создания и использования культурных пастбищ, организация кормления овец гранулами и брикетами и влияние их на продуктивность овец.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075)/Б 93
Автор(и) : Бутенко, Лидия Александровна, Ковтуненко, Лидия Яковлевна, Ховикова, Жанна Алексеевна
Назва : Технология приготовления кондитерских изделий : учеб. пособие для техникумов
Вихідні дані : Киев: Выща шк. Голов. изд-во, 1980
Кільк.характеристики :184 с.: рис., табл.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 664.68(075)
ББК : 36.86я723
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерський цех--кондитерский цех--організація роботи кондитерського цеху--организация работы кондитерского цеха--кондитерська сировина--кондитерское сырье--оздоблювальні напівфабрикати--отделочные полуфабрикаты--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--здобне прісне тісто--сдобное пресное тесто--шарове тісто--слоеное тесто--тістечка--пирожные--торти--торты--рецептура кондитерських виробів--рецептура кондитерских изделий
Анотація: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных киндитерских изделий.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=511.111)/У 87
Автор(и) : Уусивирта, Хилкка
Назва : Финская национальная кухня
Паралельн. назви :Supisuomalaiset herkut
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :72 с.: рис.
Ціна : 0.45 р.
УДК : 641.56(=511.111)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня фінська-- Традиції-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня финская--традиции финской кухни--мясные закуски--м'ясні закуски--рыбные закуски--рибні закуски--молочно-яичные закуски--молочно-яйцеві закуски--закусочные салаты--закусочні салати--пироги--супы--супи--субпродуктовые блюда--субпродуктові страви--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви
Анотація: Приведены рецепты блюд и кулинарных изделий финской национальной кухни.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=131.1)/S73
Автор(и) : Spagnol, Elena
Назва : Das beste aus italiens Kueche. Originalrezepte von heute
Вихідні дані : Zuerich: Das Beste , 1982
Кільк.характеристики :512 S.: il.
Примітки : Текст: нім. - Reg. dt.: S. 500-506. - reg. ital.: S. 507-512
ISBN, Ціна 3 7166 0041 5: 140.00 грн
УДК : 641.56(=131.1)
ББК : 36.997(4ІТ)
Предметні рубрики: Кухня італійська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): національні кухні--кухня італійська--кулінарія італійська--страви італійської кухні--рецепти італійської кухні
Анотація: Die Italiener sind lebhaft und gesellig und lieben ein gutes Essen. Ihr wichtigstes Merkmal ist die Einfachheit - ein Einfachheit, die auf der Verwendung von moglichst naturbelassenen Zutaten und auf deren massigen und klugen Anwendung beruht, ferner auf derkurzen Kochzeit, welche die ursprunglichen Eigenschaften eines Lebensmittels zu erhalten und hervorzuhebenbestrebt ist.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:615.11/Р12
Автор(и) : Рабинович, Моисей Исаакович
Назва : Практикум по фармакологии и рецептуре : (с элементами программированного обучения) . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Колос, 1983
Кільк.характеристики :222, [2] с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 216-220. - Лит.: с. 221
Ціна : 0.60 р.
УДК : 619:615.11
ББК : 48.5я73
Предметні рубрики: Фармакологія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология лекарственных форм--технологія лікарських форм--наркотические средства--наркотичні засоби--камфора--местноанестезирующие вещества--місцевоанестезуючі речовини--спазмолитики--спазмолітики--витамины--вітаміни--химиотерапевтические вещества--хіміотерапевтичні речовини--антибиотики--антибіотики--противопаразитарные вещества--протипаразитарні речовини
Анотація: Практические занятия по рецептуре, лекарственным формами технологии их приготовления.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)