Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рецептура<.>
Загальна кількість знайдених документів : 105
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Р78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Назва : Азбука кулинарного искусства . -2-е изд., стер.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1994
Кільк.характеристики :336 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-337-01408-0: 85000.00 крб.
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарія--культура питания--культура харчування--завтраки--сніданки--обеды--обіди--ужин--вечеря--холостяцкие блюда--страви для холостяків--праздничный стол--св'ятковий стіл
Анотація: Даны рекомендации по составлению рациона питания по дням недели с учетом бюджета семьи, приведено меню на будничные и праздничные дни.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/С 77
Автор(и) : Старовойт, Лідія Яківна, Косовенко, Марія Савелівна, Смирнова, Жанна Миколаївна
Назва : Кулінарія : підручник . -2-ге вид., стереотип.
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992
Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 266-269
ISBN, Ціна 5-11-004159-8: 50.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обробка овочів--обробка грибів--обробка риби--обробка м'яса--супи--соуси--страви з круп--страви з макаронів--страви з риби--м'ясні гарячі страви--страви з яєць--страви з сиру--холодні страви--солодкі страви--напої--дієтичні страви
Анотація: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Грищенко, Оксана
Назва : Як виписувати електронні рецепти за програмою "Доступні ліки"
Місце публікування : Довідник головної медичної сестри: спец. журнал. - Киiв: Лариса Ільченко, 2019. - N 3. - С. 27-29 (Шифр dgms/2019/3)
Предметні рубрики: Медична рецептура
Анотація: Алгоритм виписування електронного рецепта за програмою "Доступні ліки".
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85(083.12)/П 12
Автор(и) : Павлова, Людмила Ивановна
Назва : Советы домашнего кондитера
Вихідні дані : Москва: Рольф Айрис - пресс, 2000
Кільк.характеристики :416 с.: рис.
Серія: Страна советов
Примітки : Прил.: с. 388-390
ISBN, Ціна 5-7836-0188-8: 7.00 грн
УДК : 641.85(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Солодкі страви-- Рецептура
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сладкие блюда--пироги--пирожки--пиріжки--куличи--куличі--пасхи--паски--блины--млинці--торты--торти--пирожные--тістечка--сдобные кондитерские изделия--здобні кондитерські вироби--кексы--кекси--рулеты--рулети--запеканки--запіканки--печенье--печиво--пряники--птифуры--птифури
Анотація: Книга для тех, кто хочет научиться готовить различные сладкие блюда: пироги, кексы, торты, пирожные и многое другое.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/П 22
Автор(и) : Пащук, Зинаида Николаевна, Дубинина, Светлана Васильевна
Назва : Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия
Вихідні дані : Минск: Вышэйш. шк., 1993
Кільк.характеристики :256 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255
ISBN, Ціна 5-339-00867-3: 1200.00 крб
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--мучные кондитерские изделия--рецептура--кулинарные термины--кулінарні терміни--хлебные кондитерские изделия--хлібні кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--бездрожжевое тесто--бездріжджове тісто--выпеченные полуфабрикаты--випечені напівфабрикати--кремы--креми--диетические изделия--дієтичні вироби--діабетична випічка--диабетическая выпечка
Анотація: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=162.1)/П53
Назва : Польская кухня
Вихідні дані : Харьков: Каравелла, 1993
Кільк.характеристики :255 с.: рис.
Серія: Кулинарное искусство народов мира
Примітки : Прил.: с. 227-254
ISBN, Ціна 5-7364-0979-6: 72.000 крб
УДК : 641.56(=162.1)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня польська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): современная польская кухня--сучасна польська кухня--польская кухня--польська кухня
Анотація: Читатели познакомятся не только с истинно польскими блюдами, но и с историей формирования, развития и становления национальной польской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.8/Ф 27
Автор(и) : Фатов, Михаил Федорович, Холодков, Виктор Васильевич
Назва : 1000 блюд ресторанной кухни
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 641.8
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанное дело--кулинария--холодные блюда--холодні страви--супы--супи--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з круп--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из мяса--страви з м'яса--блюда из птицы--страви з птиці--блюда из дичи--страви з дичини--гарнири--гарниры--соусы--соуси--напитки--напої--мучные блюда--борошняні страви
Анотація: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П 61
Автор(и) : Поскребышева, Галина Ивановна
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Москва: ОЛМА-ПРЕСС, 2012
Кільк.характеристики :158 с.: фот. цв.
ISBN, Ціна 5-224-01625-8: 31.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашнее приготовление--салаты--салати--холодные закуски--холодні страви--супы--супи--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из птицы--страви з птиці--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из овощей--овочеві страви--соусы--соуси--приправы--приправи--выпечка--випічка--десерты--десерти--напитки--напої--домашние вина--домашнє вино--настойки--настоянки
Анотація: Какие блюда достойны украсить праздничный стол, как приготовиться к празднику, не обременяя свой кошелек лишними затратами, а себя утомительными хлопотами - об этом в новой книге автора.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Д 44
Автор(и) : Вечерек-Хельминская, Софья, Дворницкая, Александра, Рудницкая, Анна, Збышевская, МАрия
Назва : Диетическая кухня
Паралельн. назви :Dietetyczna ksiazka kucharska
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :575 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-001355-9: 10.00 р.
УДК : 641.56
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическая кулинария--диетические напитки--диетические хлебобулочные изделия--дієтичні хлібобулочні вироби--диетические супы--дієтичні супи--диетические мясные блюда--дієтичні м'ясні страви--диетические рыбные блюда--дієтичні рибні страви--диетические молочные блюда--дієтичні молочні страви--диетические овощные блюда--дієтичні овочеві страви--диетические десерты--дієтичні десерти--диетические блюда по месяцам--дієтичні страви по місяцях
Анотація: Приводятся многочисленные рецепты диетических блюд, технология их приготовления, даются научно обоснованные рекомендации по рациональному питанию и конкретные указания по употреблению блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56-046.22/П 99
Автор(и) : Пятницкий, Тезий Антонович
Назва : Диетические блюда : приготовление в домашних условиях
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1977
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 641.56-046.22
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическая кулинария--домашнее приготовление--диетические холодные блюда--дієтичні холодні страви--диетические супы--дієтичні супи--диетические вторые блюда--дієтичні другі страви--диетические изделия из теста--дієтичні вироби з тіста--гарниры--гарніри--соусы--соуси--диетические десертные блюда--дієтичні десертні страви--напитки--напої--диеты--дієти
Анотація: Книга для тех, кто предпочитает профилактическое и лечебное питание готовить в домашних условиях.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)