Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рецептура<.>
Загальна кількість знайдених документів : 105
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.8/Ф 27
Автор(и) : Фатов, Михаил Федорович, Холодков, Виктор Васильевич
Назва : 1000 блюд ресторанной кухни
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 641.8
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанное дело--кулинария--холодные блюда--холодні страви--супы--супи--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з круп--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из мяса--страви з м'яса--блюда из птицы--страви з птиці--блюда из дичи--страви з дичини--гарнири--гарниры--соусы--соуси--напитки--напої--мучные блюда--борошняні страви
Анотація: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/Д23
Назва : 200 кулинарных рецептов из мяса
Вихідні дані : Б.м., 1990
Кільк.характеристики :76 с
Ціна : 3.70 р.
ББК : 36.992
Предметні рубрики: М'ясні страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные блюда--жареное мясо--смажене м'ясо--рубленое мясо--нарізане м'ясо--измельченное мясо--подрібнене м'ясо--запеченное мясо--запечене м'ясо--пловы--плови--пельмени--пельмені--манты--манти--мясные соусы--м'ясні соуси
Анотація: [Жареное, рубленое, запеченное мясо, соусы к мясным блюдам.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 53.59/Т68
Назва : 333 заговора и рецепты народной медицины
Вихідні дані : Минск: Элайда, 1999
Кільк.характеристики :240 с
Серія: Знак судьбы
ISBN, Ціна 985-6163-31-5: 4.00 грн
ББК : 53.59
Предметні рубрики: Народна медицина-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Представлены заговоры и рецепты народной медицины.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=131.1)/S73
Автор(и) : Spagnol, Elena
Назва : Das beste aus italiens Kueche. Originalrezepte von heute
Вихідні дані : Zuerich: Das Beste , 1982
Кільк.характеристики :512 S.: il.
Примітки : Текст: нім. - Reg. dt.: S. 500-506. - reg. ital.: S. 507-512
ISBN, Ціна 3 7166 0041 5: 140.00 грн
УДК : 641.56(=131.1)
ББК : 36.997(4ІТ)
Предметні рубрики: Кухня італійська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): національні кухні--кухня італійська--кулінарія італійська--страви італійської кухні--рецепти італійської кухні
Анотація: Die Italiener sind lebhaft und gesellig und lieben ein gutes Essen. Ihr wichtigstes Merkmal ist die Einfachheit - ein Einfachheit, die auf der Verwendung von moglichst naturbelassenen Zutaten und auf deren massigen und klugen Anwendung beruht, ferner auf derkurzen Kochzeit, welche die ursprunglichen Eigenschaften eines Lebensmittels zu erhalten und hervorzuhebenbestrebt ist.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/K76
Назва : Kochkunst. Lukullisches von A bis Z . -2. Aufl.
Вихідні дані : Leipzig: Verl. fuer die Frau, 1986
Кільк.характеристики :575 S., [60] Bl. Ill.
Примітки : Текст: нім.
ISBN, Ціна 3-7304-0001-0: 10.21 р.
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): німецька кухня--кулінарні рецепти
Анотація: [Kochkunst].
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=162.1)/K96
Автор(и) : Berger, Stanislaw, Janik, Krystyna, Kulzowa-Hawliczkowa, Helena, Laskowska, Maria
Назва : Kuchnia polska
Вихідні дані : Warszawa: Panst. wydaw. ekonomiczne, 1974
Кільк.характеристики :798 s., [32] kart. il.: il.
Примітки : Ind.: s. 782-799. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Кн. в суперобкладинці
Ціна : 5.76 р.
УДК : 641.56(=162.1)
ББК : 36.997(4ПОЛ)
Предметні рубрики: Кухня польська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): польська кухня--польська кулінарія--рецепти польської кухні
Анотація: [Kuchnia polska].
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання :
Автор(и) : Булатова, Світлана Олегівна
Назва : "Nastawowac miod stary, wlasnie stary", або білоруські рукописні рецептури питного меду XVII ст. із зібрання Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського
Колективи : Національна академія наук України, Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Інститут рукопису
Місце публікування : Рукописна та книжкова спадщина України: археограф. дослідж. унік. арх. та бібл. фондів/ Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Ін-т рукопису ; [редкол.: Л. І. Буряк (голов. ред.) та ін.]. - Київ: НБУВ, 2019. - Вип. 24. - С. 281-300. - ISBN 978-966-02-9038-9 (Шифр 025.171(477-25)(0/Р85-626057). - ISBN 978-966-02-9038-9
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 025.171(477-25)(066)
ББК : 78.368.342(4УКР-2К)
Предметні рубрики: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського. Інститут рукопису-- Фонди (ресурси)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бетіна, Ірина
Назва : Іван-чай - еліксир довголіття
Місце публікування : Українська Родина/ Біленький С. Я. - К.: Біленька С. В., 2019. - N 1. - С. 24-25: фот. - ISSN 18199550 (Шифр ukro/2019/1).; N 4. - С. 24-25: фот. - ISSN 18199550 (Шифр ukro/2019/4). - ISSN 18199550
Предметні рубрики: Чай-- Традиційна культура-- Історія-- Рецептура --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): напої--іван-чай--різновиди чаю--культура чаювання
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання : 025.171(477)(066)/Р85
Автор(и) : Булатова, Світлана Олегівна
Назва : Іноземні впливи та запозичення у старопольському кухарському рукопису "Zbior dla kuchmistra tak potraw jako ciast robenia" XVIII ст. з фондів Інституту рукопису Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського
Колективи : Національна академія наук України, Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Інститут рукопису
Місце публікування : Рукописна та книжкова спадщина України: археограф. дослідж. унік. арх. та бібл. фондів/ Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Ін-т рукопису ; [наук. рада: О. С. Онищенко та ін. ; редкол.: Л. І. Буряк (голов. ред.) та ін.]. - Київ: НБУВ, 2020. - Вип. 26. - С. 75-91 (Шифр 025.171(477)(066)/Р85-913800)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 025.171(477)(066)
ББК : 78.368.4(4УКР)
Предметні рубрики: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського. Інститут рукопису-- Фонди (ресурси)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рукопис--старопольська рецептура--впливи--еліта--запозичення--термін
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Р 78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Назва : Азбука кулинарного искусства
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :208 с.: рис., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-337-01229-0: 850.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--культура питания--культура харчування--домашние обеды--домашні обіди--завтраки--сніданки--ужин--вечеря--блюда холостяков--страви нежонатих людей--праздничные блюда--святкові страви--питание по дням недели--харчування по днях неділі
Анотація: Рекомендации по составлению рациона питания по дням недели, подборка меню по сезонам года, в будни и праздничные дни.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)