Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=ржаное тесто<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Ц 94
Автор(и) : Цыганова, Татьяна Борисовна
Назва : Технология и организация производства хлебобулочных изделий : учебник . -2-е изд., испр.
Вихідні дані : М.: Академия, 2008
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.441-443
ISBN, Ціна 978-5-7695-4800-0: 236.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)