Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=риба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 38
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-38 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 84(4УКР)6/Я22
Автор(и) : Яворівський, Володимир Олександрович
Назва : День переможених : повісті, новели
Вихідні дані : Л.: Піраміда, 2004
Кільк.характеристики :280 с
ISBN, Ціна 966-8522-03-6: 15.00 грн
ББК : 84(4УКР)6
Предметні рубрики: Художня література --Україна, 20 - 21 ст.
Українська література, 20 - 21 ст.
Географіч. рубрики:
Зміст : Мішень ; Риба на березі ; День переможених ; Марушка Мандалина ; Навіть смерть... ; Миколай-невгодник ; Кривого танцю
Анотація: Збірка прози відомого політика-опозиціонера Володимира Яворівського написана на болючому зрізі сучасності, коли українська нація переживає кризу, перш за все, духовну. І намагається подолати її, повертаючись до власних глибинних витоків.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(1), АБ(4)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(1), АБ(4)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(075.8)/С40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Задорожний, Іван Михайлович, Пономарьов, Петро Хомович
Назва : Товарознавство продовольчих товарів : підруч. . -4-те вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2007
Кільк.характеристики :600 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 595-599
ISBN, Ціна 978-966-7035-86-0: 78.00, 84.50, грн
УДК : 338.439(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Властивості-- Якість
Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.31/М 29
Автор(и) : Марценюк Н.О., Гринжевський М.В.
Назва : Вирощування риби в малих водоймах
Вихідні дані : К.: ІНКОС, 2008
Кільк.характеристики :208 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 187-203. - Дод.: с. 204
ISBN, Ціна 978-966-8347-73-3: 027.00 грн
УДК : 639.31
ББК : 47.2
Предметні рубрики: Рибне господарство-- Рибництво
Анотація: Вирощування товарної риби в малих водоймах за різними технологіями.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х26
Автор(и) : Хаубер-Швенк, Габи, Швенк, Михаэль
Назва : Питание
Паралельн. назви :Ernahrung/ Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk
Вихідні дані : М.: Рыбари, 2004
Кільк.характеристики :182 с.: ил.
Серія:
Примітки : Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182
ISBN, Ціна 5-93763-006-8: 36.70 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 24
Автор(и) : Гаубер-Швенк, Габі, Швенк М.
Назва : Харчування: dtv-Atlas
Вихідні дані : К.: Знання-Прес, 2004
Кільк.характеристики :184 с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183
ISBN, Ціна 966-7767-65-5: 30.60 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Дієти-- Продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 821.161.2(477.42)/М70-500791
Автор(и) : Миценко, Михайло Петрович
Назва : Барвінок та рута : оповідання та повість
Вихідні дані : Київ: Рад. письменник, 1965
Кільк.характеристики :296, [4] с.: іл.
Ціна : 0.80 грн
УДК : 821.161.2(477.42)'06-31-32(081)
ББК : 84(4УКР-4ЖИТ)6-4
Предметні рубрики: Українська література, 20 ст.
Художня література --Україна, 20 cт.
Письменники Житомирщини-- Проза --Житомир, місто, 20 ст.
Географіч. рубрики: Житомир, місто-- Письменники-- Проза, 20 ст.
Зміст : Барвінок та рута ; Пам'ятник у Розстріляній балці ; В моїх руках дзвоник ; Прозорість ; Квітки ; Запахни мені сон-цвітом ; Федосеві акорди ; Зламаний клен ; Чисті струмки ; Королів Цвіт ; маленький вершник ; Федько-Риба ; Моя дружина і я ; Я винен, Марино ; Один день на самоті ; Замерзлий автобус ; Пастка ; Вогненний ; Зорепад
Анотація: Герої книжки - педагоги, учні, студенти, артисти, бібліотекарі, інженери, робітники, колгоспники. Змальовуючи життя і побут молоді, письменник поетизує чистоту, вірність, щире кохання і водночас гостро засуджує брехню, неробство, ошуканство, душевне убозство і спустошеність. Поетичним образом барвінку і рути, запозиченим з народної творчості, письменник стверджує неминучу перемогу в нашому житті здорового, чесного, чистого.
Примірники : всього : КР(1), ЧЗ(1), ФОНД(2)
Вільні : КР(1), ЧЗ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(03)/Я92
Автор(и) : Яценко, Іван Володимирович, Труш, Анатолій Михайлович
Назва : Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2010
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 345-351
ISBN, Ціна 978-966-456-046-4: 88.00 грн
УДК : 619:614.31(03)
ББК : 48я2
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Анотація: Тлумачення термінів експертизи продукції тваринництва та методика судово-ветеринарної експертизи ії фальсифікацій.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 910(477.42)(09)/М59
Автор(и) : Весельський М. Ф.
Назва : Зоологічні дослідження на Малинщині
Колективи : "М.М. Миклухо-Маклай - вчений, мандрівник, гуманіст", міжнародна науково-краєзнавча конференція
Місце публікування : "М.М. Миклухо-Маклай - вчений, мандрівник, гуманіст", міжнародна науково-краєзнавча конференція. Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції, присвяченої 165-річчю від дня народження вченого-енциклопедиста "М.М. Миклухо-Маклай - вчений, мандрівник, гуманіст", 29-30 вересня 2011 р./ [голов. ред. М. Ю. Костриця]. - Житомир: Волинь, 2011. - Вип. 46. - С. 233-239. - ISBN 978-966-690-140-1 (Шифр 910(477.42)(09)-511666). - ISBN 978-966-690-140-1
Примітки : Л-ра в кінці ст.
УДК : 910(477.42)(09)
ББК : 26.8г(4УКР-4ЖИТ)5д
Предметні рубрики: Фауна-- Дослідження --Малинський район (Житомирська область)
Географіч. рубрики: Малинський район (Житомирська область)-- Фауна-- Дослідження
Ірша, річка (Малинський район, Житомирська область)-- Фауна
Анотація: Фауністичний огляд Малинського району Житомирської області за наявними матеріалами минулих та сучасних досліджень за окремими систематичними групами. Згадуються дослідження вченого А. В. Ксенжопольського.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(477)(075.8)/Р25
Автор(и) : Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Назва : Страви з риби та морепродуктів : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2010
Кільк.характеристики :233, [1] с.: фото.кольор.
ISBN, Ціна 978-966-351-302-7: 48.00 грн
УДК : 641(477)(075.8)
ББК : 36.997я73
Предметні рубрики: Рибні страви-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Основні прийоми підготовки до кулінарної обробки риби та нерибних продуктів моря.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 45.3/П38
Автор(и) : Маменко О. М., Рубан С. Ю., Зеленгець О. М., Буркат В. П.
Назва : Племенні ресурси України
Вихідні дані : Київ: Аграрна наука, 1998
Кільк.характеристики :335, [1] с.: кольор. іл., табл.
Колективи : Українська академія аграрних наук
Примітки : Дод.: с. 322-333. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-540-199-8: 15.00 грн
ББК : 45.3
Предметні рубрики: Племінне тваринництво --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): велика рогата худоба--молочні породи--молочно-м'ясні породи--м'ясні породи--коні--свині--вівці--птиця--породи курей--породи гусей--риба--звірівництво--кролі--бджоли--перелік племінних господарств
Анотація: Відомості про види, породи, типи, лінії, кроси, гібриди великої рогатої худоби, коней, свиней, овець, птиці, кролів, хутрових звірів, бджіл, риб і шовкопрядів, які нині розводяться (культивуються) на теренах України.
Примірники : всього : ВВ(4), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(4), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.56(075.8)/Т50
Автор(и) : Дубініна А. А., Онищенко В. М., Янчева М. О., Попова Т. М.
Назва : Товарознавство риби та рибних товарів : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2012
Кільк.характеристики :335, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 313-314. - Дод.: с. 315-335
ISBN, Ціна 978-617-673-074-3: 81.00 грн
УДК : 637.56(075.8)
ББК : 36.94я73
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Товарознавство
Рибні продукти-- ринок
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рынок рыбы--ринок риби--рынок рыбных товаров--ринок рибних товарів--живая рыба--жива риба--охлажденная рыба--охолоджена риба--мороженая рыба--морожена риба--соленая рыба--солона риба--маринованные рыбные товары--мариновані рибні товари--вяленые рыбные товары--в'ялені рибні товари--сушеные рыбные товары--сушені рибні товари--копченые рыбные товары--копчені рибні товари--рыбные консервы--рибні консерви--рыбные пресервы--рибні пресерви--рыбные полуфабрикаты--рибні полуфабрикати--рыбные кулинарные товары--рибні кулінарні вироби--икра--ікра--водные нерыбные морепродукты--водні нерибні морепродукти
Анотація: Класифікація та характеристика основних сімейств промислових риб, будова тіла, масовий склад, промисловий розподіл, хімічний склад м'яса та харчова цінність, хвороби риб, технологія рибних товарів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(477)/Т35
Автор(и) : Терлецька, Зеновія
Назва : Українські страви
Паралельн. назви :UKRAINIAN DISHES
Вихідні дані : Нью-Йорк: Союз Українок Америки, 1990
Кільк.характеристики :201, [5] с.: іл.
Примітки : Покажч.: с. 195-201
Ціна : 20.00 грн
УДК : 641.55(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): українські страви--украинские блюда--закуски--борщі--борщи--юшки--ухи--м'ясні страви--мясные блюда--яловичина--говядина--телятина--баранина--дичина--дичь--риба--рыба--раки--городина--овощи--салати--салаты--підливи--подливы--страви з яєць--блюда из яиц--печиво--печенье--торти--торты--ягоди--ягоды--горілки--водки
Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.3:639.3(03)/В39
Автор(и) : Микитюк, Петр Васильевич, Житенко, Петр Васильевич, Осетров, Виктор Степанович, Репин, Владимир Михайлович
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза пресноводной рыбы : справочник
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 203
ISBN, Ціна 5-10-000645-5: 0.70 р.
УДК : 614.3:639.3(03)
ББК : 48.17я2
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарно-санитарные требования--ветеринарно-санітарні вимоги--виды рыб--види риб--выращивание рыбы--вирощування риби--вылов рыбы--вилов риби--транспортировка рыбы--транспортування риби--хранение рыбы--зберігання риби--качество рыбы--якість риби--ветеринарно-санитарный осмотр--ветеринарно-санітарний огляд--живая рыба--жива риба--раки--консервирование рыбы--консервування риби--рыбообрабатывающие предприятия--рибообробні підприємства--торговля рыбой--торгівля рибою--утилизация рыбных отходов--утилізація рибних відходів
Анотація: Ветеринарно-санитарные требования к выращиванию, вылову и хранению рыбы.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Березкин Ю.
Назва : Зооморфная опора земли - южноазиатский след
Місце публікування : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2013. - N 6. - С. 116-133. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2013/6). - ISSN 01306936
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: Світовий фольклор --Південна Азія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): космологія--риба
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/W17
Автор(и) : Walker, Charlotte
Назва : Fish and shellfish
Вихідні дані : Los Angeles, Calif.: HPBooks, 1984
Кільк.характеристики :160 с
Примітки : Текст англ.
ISBN, Ціна 1-55788-058-1: 100000.00 крб
УДК : 641
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Рибні страви-- Приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарія--кулинария--рибні страви--рыбные блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--риба--рыба--їжа--еда--молюски--моллюски
Анотація: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

17.

Назва журналу :Образотворче мистецтво -2014р.,N 2
Цікаві статті :
Ханко В. Мистецтво полтавського терену в другій половині ХХ - на початку ХХІ ст./ Віталій Ханко (стр.17-21)
Маричевська О. Будинок Полтавського земства як відправна точка українського архітектурного модерну/ Оксана Маричевська (стр.26-29)
Бочарова С. Григорій Мясоєдов: полтавський період життя і творчості/ Світлана Бочарова (стр.30-33)
Ханко В. Історія і колекції Полтавського художнього музею/ Віталій Ханко (стр.34-39)
Бочарова С. Родом з Полтави/ Світлана Бочарова (стр.40-43)
Бочарова С. Григорій Цис/ Світлана Бочарова (стр.44-47)
Ханко В. Микола Бутович і Полтава/ Віталій Ханко (стр.48-49)
Ротач П. Маляр полтавського кореня/ Петро Ротач (стр.50-51)
Ханко О. Мистецька діаспора Полтавщини/ Остап Ханко (стр.52-56)
Денисенко О. Дві долі в мистецтві: Марія Башкирцева і Зінаїда Серебрякова/ Ольга Денисенко (стр.64-67)
Галян Г. Полтавський краєзнавчий музей імені Василя Кричевського: живописно-графічний пласт другої половини ХХ - поч. ХХІ ст./ Галина Галян (стр.74-77)
Собкович О. Анатолій Щербак: інтелектуал, майстер музейних експозицій/ Ольга Собкович (стр.78-81)
Білоусько О. Величний образ краю у творах Андрія Сербутовського/ Олександр Білоусько (стр.84-87)
Баштовенко Н. Світогляд - пластична формула українського мистецтва/ Наталія Баштовенко (стр.88-89)
Палій К. Індивідуальний символічний вимір Галини Рідної/ Катерина Палій (стр.90-91)
Полтавець О. Історія як джерело натхнення/ Олексій Полтавець (стр.94-95)
Передерій Л. Сергій Рой: доторкнувшись до Неба/ Людмила Передерій (стр.99)
Тимошенко А. "Як риба річкою живу"/ Алла Тимошенко (стр.102-104)
Бабенко О. Решетилівка - унікальна перлина народного мистецтва/ Олександр Бабенко (стр.120-124)
Доброгорська М. Естетичний продукт високої вартості: Григорій Ксьонз/ Марина Доброгорська (стр.125-127)
Федорук О. Перейма оберігала континент мистецтва/ Олександр Федорук (стр.144-145)
Цікаві статті :
Знайти схожі


18.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Тимошенко, Алла
Назва : "Як риба річкою живу"
Місце публікування : Образотворче мистецтво/ НСХУ. - Київ, 2014. - N 2. - С. 102-104: кольор. іл. - ISSN 01301799 (Шифр obmy/2014/2). - ISSN 01301799
Предметні рубрики: Художники українські --Полтавщина, 20-21 ст.
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.95/Б82
Автор(и) : Борисочкина, Лидия Ивановна, Гудович, Александр Владимирович
Назва : Производство рыбных кулинарных изделий. Технология и оборудование : учебник для проф. обучения рабочих на пр-ве
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 305-307. - Лит.: с. 308
ISBN, Ціна 5-10-001299-4: 0.80 р.
УДК : 664.95
ББК : 36.944
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Кулінарні вироби-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка рыбы--первинна обробка риби--первичная обработка морепродуктов--первинна обробка морепродуктів--рыбные кулинарные изделия--рибні кулінарні вироби--рыбные котлеты--рибні котлети--фаршированная рыба--фарширована риба--рыбомучная кулинария--рибоборошняна кулінарія--пастообразные рыбные изделия--пастоподібні кулінарні вироби--морская капуста--кальмары--кальмари--рыбные супы--рибні юшки--технохимический контроль рыбокулинарных изделий--технохімічний контроль рибокулінарних виробів--качество рыбы--якість риби--рыбоперерабатывающее оборудование--рибопереробне обладнання
Анотація: Приведены характеристики рыбы и морепродуктов, рассмотрены первичная обработка рыбы, технология основных видов кулинарной продукции, применяемое оборудование.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.951.3/Р31
Автор(и) : Ребронн, Эдмунд, Рутковски, Франц
Назва : Рыба домашнего копчения
Паралельн. назви :Das Rauchern von Fischen
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :128, [4] л. ил с.: рис., фото.цв.
ISBN, Ціна 5-10-001268-4: 0.60 р.
УДК : 664.951.3
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Рибні страви-- Копченості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): самодельные коптильни--саморобні коптильні--коптильные установки--коптильні установки--горячее копчение--гаряче копчення--холодное копчение--холодне копчення--горячевлажное копчение угрей--гарячовологе копчення вугрів--копчение лососевых рыб--копчення лососевих риб--рыба на гриле--риба на грилі
Анотація: Приводятся различные способы копчения пресноводной и морской рыбы в коптильных цехах и в домашних условиях.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-20    21-38 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)