Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (9)Андрушівська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=риби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 247
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Цвєтаєва З. П'ять найменувань оселедця "Матьє" [випускає цех пресервів із риби "Коростенського виробничо-торговельно-заготівельного підприємства"]/З. Цвєтаєва // Вісті Центральної спілки споживчих товариств України, 2008,N N 6. - 7 лют..-С. - ("Пайовик", дод. до газ., С. 4)
2.

Гуменко Є. Риби/Є. Гуменко // Початкова школа. -К.:Початкова школа, 2007,N N 6.-С.60 - 62
3.

Молекулярна діагностика патогенних та умовно-патогенних бактерій в популяціях цінних видів риб/Ю. П. Рудь [та ін.] // Вісник аграрної науки. -К.:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2017,N N 10.-С.28-32
4.

Аристархова Е. О. Біотестування хронічної токсичності вод поверхневих джерел водопостачання та питної води на рибах Danio rerio/Е. О. Аристархова // Вісник аграрної науки. -К.:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2017,N N 7.-С.59-62
5.

Вдовенко Н. М. Роль рибного господарства у продовольчому забезпеченні населення України/Н. М. Вдовенко, Л. М. Сокол // Економіка АПК. -К.:Ред. журн. "Економіка АПК", 2017,N N 10.-С.49-55
6.

Применение холода в пищевой промышленности/[сост. Н. Я. Барулин и др.]. - 1979
7.

Дробот В. И. Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности/В. И. Дробот. - 1988
8.

Гинзбург А. С. Теплофизические характеристики пищевых продуктов/А. С. Гинзбург, М. А. Громов, Г. И. Красовская. - 1990
9.

Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства/[П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - 1989
10.

Энциклопедия животных и растений/Фолькер Диршке [и др. ; пер. с нем. Н. Спесивцевой и М. Запарожец ; науч. ред. Е. В. Духопельников]. - 2015
11.

Ростовський В. С. Шкільне харчування в сучасній Україні/В. С. Ростовський. - 2017
12.

Промысловые рыбы Атлантического океана/[М. С. Биденко и др. ; ил. Н. А. Дубовкиной]. - 1981
13.

Зайцев Ю. П. Это удивительное море/Ю. П. Зайцев. - 1973
14.

Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе продуктов животноводства/[П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - 1980
15.

Олійник О. Б. Змішана крустацеозна інвазія у коропових риб/О. Б. Олійник, Н. М. Матвієнко, М. С. Мандигра // Вісник аграрної науки. -К.:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2017,N N 5.-С.28-32
16.

Довідник ветеринарного лікаря/за ред.: В. І. Ротова, В. К. Чернухи ; [уклад.: В. І. Ротов та ін.]. - 1976
17.

Шевченко П. Г. Костисті та лопатопері риби/П. Г. Шевченко, Ю. В. Пилипенко. - 2016
18.

Губа Н. И. Кулинария/Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 1987
19.

Губа Н. И. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях/Н. И. Губа, Б. Л. Смолянский. - 1992
20.

Білоцька В. Б. Домашня кулінарія/В. Б. Білоцька, В. В. Карсекіна. - 1993
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)