Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рибні пресерви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/В 20
Автор(и) : Васюкова, Ганна Тимофіївна, Ющенко, Людмила Петрівна
Назва : Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :95, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 89-95
ISBN, Ціна 978-966-351-346-1: 22.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.94я73
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.56(075.8)/Т 50
Автор(и) : Дубініна А. А., Онищенко В. М., Янчева М. О., Попова Т. М.
Назва : Товарознавство риби та рибних товарів : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. літ., 2012
Кільк.характеристики :335, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 313-314. - Дод.: с. 315-335
ISBN, Ціна 978-617-673-074-3: 81.00 грн
УДК : 637.56(075.8)
ББК : 36.94я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Рибні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рынок рыбы--ринок риби--рынок рыбных товаров--ринок рибних товарів--живая рыба--жива риба--охлажденная рыба--охолоджена риба--мороженая рыба--морожена риба--соленая рыба--солона риба--маринованные рыбные товары--мариновані рибні товари--вяленые рыбные товары--в'ялені рибні товари--сушеные рыбные товары--сушені рибні товари--копченые рыбные товары--копчені рибні товари--рыбные консервы--рибні консерви--рыбные пресервы--рибні пресерви--рыбные полуфабрикаты--рибні полуфабрикати--рыбные кулинарные товары--рибні кулінарні вироби--икра--ікра--водные нерыбные морепродукты--водні нерибні морепродукти
Анотація: Класифікація та характеристика основних сімейств промислових риб, будова тіла, масовий склад, промисловий розподіл, хімічний склад м'яса та харчова цінність, хвороби риб, технологія рибних товарів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)