Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рибні страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 42
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-42 
1.

Лебовіц Д. Солодке життя в Парижі/Девід Лебовіц ; [пер. з англ. О. Голуб]. - 2019
2.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов. - 2016
3.

Костюкович О. О. Їжа - італійське щастя/Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У.. - 2015
4.

Шумило Г. І. Технологія приготування їжі/Г. І. Шумило. - 2013
5.

Готуємо із задоволенням/[ред. Н. В. Бірічева]. - 2011
6.

Блюда на пару/[сост. И. А. Михайлова]. - 2011
7.

Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день/[сост. В. М. Рошаль]. - 2011
8.

Киладзе Е. С. Практическая энциклопедия грузинской кухни/Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - 2011
9.

Гаврилова А. С. Русская кухня. Чудеса русской кухни/А. С. Гаврилова. - 2010
10.

Кадзуко Э. Практическая энциклопедия японской кухни/Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - 2010
11.

Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах/М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - 2008
12.

Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
13.

Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара. - 2008
14.

Блюда быстрого приготовления/[худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
15.

Искусная хозяйка. 365 меню на каждый день/авт. сост. Л. Трофиненко . - 2005
16.

Донцова Д. А. Кулинарная книга лентяйки/Дарья Донцова ; [оформ. худож. В. Щербакова]. - 2004
17.

Табаков А. О. Кулинарные истории Антона Табакова/А. О. Табаков. - 2004
18.

Современная энциклопедия рыболова/[сост. В. Булдаков]. - 2000
19.

Доцяк В. С. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів/В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - 1998
20.

Смачные рецепты для вашей компании/[сост. Т. П. Тарасова]. - 1997
21.

Практические советы рыболову/[сост. А. В. Андрианов]. - 1997
22.

На любой вкус/[сост. В. Е. Колесникова]. - 1996
23.

Фельдман И. А. Советы кулинара/И. А. Фельдман. - 1993
24.

Мы готовим хорошо. Около 1000 рецептов немецкой кухни. - 1992
25.

Лемнис М. Для студентов и влюбленных/М. Лемнис, Х. Витры. - 1992
26.

Кулинарная книга для молодых хозяек/[сост.: Ю. А. Поляков, Н. З. Быковская]. - 1992
27.

Смехов А. М. Настольная книга рыболова/А. М. Смехов, И. Л. Савченко. - 1992
28.

Ковалев Н. И. Тайны кулинарии/Н. И. Ковалев. - 1991
29.

Забытые рецепты. - 1991
30.

Образцовая кухня и практическая школа домашнего хозяйства. 3000 рецептов/сост. П. Ф. Симоненко. - 1991
 1-30    31-42 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)