Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рибні страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 42
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-42 
1.

Табаков А. О. Кулинарные истории Антона Табакова/А. О. Табаков. - 2004
2.

Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах/М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - 2008
3.

Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
4.

Кадзуко Э. Практическая энциклопедия японской кухни/Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - 2010
5.

Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара. - 2008
6.

Киладзе Е. С. Практическая энциклопедия грузинской кухни/Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - 2011
7.

Готуємо із задоволенням/[ред. Н. В. Бірічева]. - 2011
8.

Блюда на пару/[сост. И. А. Михайлова]. - 2011
9.

Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день/[сост. В. М. Рошаль]. - 2011
10.

Гаврилова А. С. Русская кухня. Чудеса русской кухни/А. С. Гаврилова. - 2010
11.

Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников/М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - 1990
12.

Шумило Г. І. Технологія приготування їжі/Г. І. Шумило. - 2013
13.

Смехов А. М. Настольная книга рыболова/А. М. Смехов, И. Л. Савченко. - 1988
14.

Практические советы рыболову/[сост. А. В. Андрианов]. - 1997
15.

Современная энциклопедия рыболова/[сост. В. Булдаков]. - 2000
16.

Доцяк В. С. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів/В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - 1998
17.

Блюда быстрого приготовления/[худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
18.

Walker C. Fish and shellfish/Carlotte Walker. - 1984
19.

Костюкович О. О. Їжа - італійське щастя/Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У.. - 2015
20.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов. - 2016
21.

Смехов А. М. Настольная книга рыболова/А. М. Смехов, И. Л. Савченко. - 1992
22.

Азбука питания/[сост. Т. А. Комарова]. - 1990
23.

Головков А. Э. Разносолы деревенской кухни/А. Э. Головков. - 1989
24.

Забытые рецепты. - 1991
25.

Ковалев Н. И. Тайны кулинарии/Н. И. Ковалев. - 1991
26.

Изобретения великих кулинаров. Кулинарные рецепты народов мира. Вып. 1/[сост.: З. Г. Стадник, Т. Н. Шинкаренко]. - 1990
27.

Малявко А. А. Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд/А. А. Малявко. - 1987
28.

Книга о вкусной и здоровой пище/[под ред. акад. АМН СССР А. А. Покровского]. - 1989
29.

Мы готовим хорошо. Около 1000 рецептов немецкой кухни. - 1992
30.

Лемнис М. Для студентов и влюбленных/М. Лемнис, Х. Витры. - 1992
 1-30    31-42 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)