Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=рибні юшки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.95/Б82
Автор(и) : Борисочкина, Лидия Ивановна, Гудович, Александр Владимирович
Назва : Производство рыбных кулинарных изделий. Технология и оборудование : учебник для проф. обучения рабочих на пр-ве
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 305-307. - Лит.: с. 308
ISBN, Ціна 5-10-001299-4: 0.80 р.
УДК : 664.95
ББК : 36.944
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка рыбы--первинна обробка риби--первичная обработка морепродуктов--первинна обробка морепродуктів--рыбные кулинарные изделия--рибні кулінарні вироби--рыбные котлеты--рибні котлети--фаршированная рыба--фарширована риба--рыбомучная кулинария--рибоборошняна кулінарія--пастообразные рыбные изделия--пастоподібні кулінарні вироби--морская капуста--кальмары--кальмари--рыбные супы--рибні юшки--технохимический контроль рыбокулинарных изделий--технохімічний контроль рибокулінарних виробів--качество рыбы--якість риби--рыбоперерабатывающее оборудование--рибопереробне обладнання
Анотація: Приведены характеристики рыбы и морепродуктов, рассмотрены первичная обработка рыбы, технология основных видов кулинарной продукции, применяемое оборудование.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)