Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=розведення кіз<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.3/В19
Автор(и) : Васильев, Николай Александрович, Орехов, Алексей Александрович
Назва : Разведение овец и коз в личном хозяйстве
Вихідні дані : М.: Колос, 1981
Кільк.характеристики :191 с.: рис., табл.
Серія: Приусадебное хозяйство
Ціна : 0.55 р.
УДК : 636.3
ББК : 46.6-4
Предметні рубрики: Вівці
Кози
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): разведение овец--розведення овець--породы овец--породи овець--кормление овец--годівля овець--болезни овец--хвороби овець--разведение коз--розведення кіз--породы коз--породи кіз--кормление коз--годівля кіз--болезни коз--хвороби кіз
Анотація: Изложены приемы разведения, содержания и кормления овец и коз в личных подсобных хозяйствах.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.08:[637.1+637/Ф43-062236
Назва : Фермерское хозяйство
Вихідні дані : Харьков; Белгород: Кн. Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008
Кільк.характеристики :319, [1] с.: рис., табл.
Серія: Энциклопедия хозяина
ISBN, Ціна 978-966-343-915-0: 20.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-9910-0366-7: Б.ц.
УДК : 636.08:[637.1+637.5](03)
ББК : 46-4-6я2
Предметні рубрики: Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): разведение коз--розведення кіз--разведение коров--розведення корів--обработка молока--обробка молока--разведение свиней--розведення свиней--заготовка свинины--заготовка свинини--хранение мясных изделий--зберігання м'ясних виробів
Анотація: В книге рассказывается о животноводстве в условиях личного хозяйства. Первая часть посвящена разведению молочных пород мелкого и крупного рогатого скота и способам приготовления в домашних условиях масла, творога, сметаны, простокваши, сыров. Во второй части читатели познакомятся с азами свиноводства, рецептами соления и копчения свинины, способами приготовления домашних колбас и зельца.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Технологія вирощування м'ясних кіз
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2019. - N 5/6. - С. 6-11: фот. кольор. (Шифр tvuk/2019/5/6)
Предметні рубрики: Кози-- Вирощування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясні кози--годівля кіз--розведення кіз--вирощуванння козенят--видалення рогів--хвороби кіз
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)