Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рост микроорганизмов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 28.4/С79
Автор(и) : Стейниер Р.
Назва : Мир микробов = The microbial world: [в 3 т.]/ Р. Стейниер, Э. Эдельберг, Дж. Ингрэм ; пер. с англ. под ред. Е. Н. Кондратьевой и С. В. Шестакова. Т. 2
Вихідні дані : М.: Мир, 1979
Кільк.характеристики :334 с.: ил.
Примітки : Библиогр. в конце глав
Ціна : 1.80 р.
ББК : 28.4
Предметні рубрики: Мікробіологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микробы--мікроби--микроорганизмы--мікроорганізми--микробиология--мікробіологія--рост микроорганизмов--зростання мікроорганізмів--вирусы--віруси--мутации--мутації--прокариоты--прокаріоти--генетическая рекомбинация--генетична рекомбінація
Анотація: Во втором томе приведены данные по регуляции обмена веществ, влиянию различных факторов на рост микроорганизмов, взаимосвязи структуры и функции, рассмотрены основные группы вирусов, мутации и процессы генетической рекомбинации.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1/В31
Автор(и) : Вербина, Нонна Михайловна, Каптерева, Юлия Валентиновна
Назва : Микробиология пищевых производств : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :256 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 249. - Предм. указ.: с. 250-253
ISBN, Ціна 5-10-000191-7: 0.85 р.
УДК : 663.1
ББК : 36-1я723
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікроорганізми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация микроорганизмов--класифікація мікроорганізмів--обмен веществ--обмін речовин--культивирование микроорганизмов--культивування мікроорганізмів--рост микроорганизмов--ріст мікроорганізмів--экология микроорганизмов--екологія мікроорганізмів--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарського виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология сахаристых веществ--мікробіологія цукрових речовин--микробиология пивоварения--мікробіологія пивоваріння--микробиология безалкогольных напитков--мікробіологія безалкогольних напоїв--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология производства жиров--мікробіологія виробництва жирів
Анотація: Морфология, классификация, развитие микроорганизмов, микробиология хлебопекарного, бродильного, кондитерского, сахарного, консервного, масложирового производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.2:577](075.8)/М54
Назва : Метаболизм микроорганизмов. Практикум : учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Изд-во Моск. ун-та, 1986
Кільк.характеристики :253 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 233-245. - Предм. указ.: с. 246-251
Ціна : 0.80 р.
УДК : 579.2:577](075.8)
ББК : 28.46я73
Предметні рубрики: Мікроорганізми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроорганизмы--культивирование микроорганизмов--культивування мікроорганізмів--рост микроорганизмов--зростання мікроорганізмів--получение энергии микроорганизмов--отримання енергії мікроорганізмів--изменчивость микроорганизмов--мінливість мікроорганізмів--микробиологический синтез--мікробіологічний синтез
Анотація: Правила работы с микроорганизмами в лаборатории, основные методы микробиологического анализа и учета, приготовления и характеристики сред для культивирования микроорганизмов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)