Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рулети<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ж86
Автор(и) : Жукова, Ірина Миколаївна
Назва : 550. Чудеса домашньої випічки
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :285, [3] с.: іл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-338-336-4: 14.60 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Анотація: Дозволить оцінити переваги домашньї випічки: оригінальних тортів, тістечок, кексів,рулетів, печива, пудингів, пирогів та інших солодких і не солодких ласощів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.9(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лебединець, Віра Тарасівна
Назва : Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :636 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 633
ISBN, Ціна 978-966-364-899-6: 106.00, 126.00, грн
УДК : 663.9(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5:642.6(031)/Г 74
Назва : Готуємо із задоволенням
Вихідні дані : Х.: Веста, 2011
Кільк.характеристики :159, [1] с.: кол. іл.
Серія: Енциклопедія кулінара
ISBN, Ціна 978-966-08-1809-5: 128.00 грн
УДК : 641.5:642.6(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Ц 26
Автор(и) : Цвек, Дарія Яківна
Назва : Домашнє печиво : [посіб.] . -[8-ме вид., доповн.]
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1989
Кільк.характеристики :136 с.: рис., кол. іл.
ISBN, Ціна 5-7745-0087-X: 2.10 р.
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): булки--булочки--баби--пироги--піцца--тарт--рулети--струдлі--медовики--пампушки--пиріжки--сухарі--бублики--вергуни--коржики--тістечка--кекси--бабки--торти--мазурки--пудинги--шарлотки--омлети--налисники--желе--суфле--киселі--гарячі напої--холодні напої--варення--квас--морозиво--джеми--мармелади--фруктові сиропи
Анотація: Описані вироби з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/С47
Назва : Сладкие блюда
Вихідні дані : Киев: Орион, 1993
Кільк.характеристики :352 с.: рис., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-7707-3462-0: 51000.00 крб
УДК : 641.85
ББК : 36.992.2
Предметні рубрики: Солодкі страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): солодкі страви--сладкие блюда--кремы--креми--пудинги--кисели--киселі--желе--суфле--мороженое--морозиво--торты--торти--пирожные--тістечка--печенье--печиво--пироги--рулеты--рулети--струдли--струдлі--медовики--пампушки--пирожки--пиріжки--кулебяки--бабки--кексы--кекси--мазурки--булки--коржики--бабы--баби--сухари--сухарі--бублики--шарлотки--блины--млинці
Анотація: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85(083.12)/П 12
Автор(и) : Павлова, Людмила Ивановна
Назва : Советы домашнего кондитера
Вихідні дані : Москва: Рольф Айрис - пресс, 2000
Кільк.характеристики :416 с.: рис.
Серія: Страна советов
Примітки : Прил.: с. 388-390
ISBN, Ціна 5-7836-0188-8: 7.00 грн
УДК : 641.85(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Солодкі страви-- Рецептура
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сладкие блюда--пироги--пирожки--пиріжки--куличи--куличі--пасхи--паски--блины--млинці--торты--торти--пирожные--тістечка--сдобные кондитерские изделия--здобні кондитерські вироби--кексы--кекси--рулеты--рулети--запеканки--запіканки--печенье--печиво--пряники--птифуры--птифури
Анотація: Книга для тех, кто хочет научиться готовить различные сладкие блюда: пироги, кексы, торты, пирожные и многое другое.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(031)/С56
Назва : Современная энциклопедия домашней выпечки
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2000
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 966-548-221-1: 7.20 грн
УДК : 641.55(031)
ББК : 36.992.2я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухонные принадлежности--кухонне приладдя--пироги--пиріжки--кулебяки--кулеб'яки--расстегаи--розтягаї--пицца--піца--рулеты--рулети--струдели--струделі--пасхи--паски--бабы--баби--караваи--караваї--курники--косовики--булки--пончики--хворост--вергуни--печенье--печиво--хлеб--хліб--блины--млинці--пряники
Анотація: Ценность домашней выпечки состоит не только в том, что это вкусная еда, и что это настоящее произведение искусства, а в том, что у всякого искусства есть свои секреты.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Ц26
Автор(и) : Цвек, Дарія Яківна
Назва : Солодке печиво : [посіб.] . -[Вид. 6-те, стер.]
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1987
Кільк.характеристики :126 с.: рис., фот. кольор.
ISBN, Ціна 5-7745-0099-3: 2.00 р.
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): печиво--булки--баби--пироги--рулети--струдлі--бублики--коржики--тістечка--кекси--торти--солодкі страви--пудинги--шарлотки--налисники--желе--суфле--домашні заготівлі--варення--джеми--мармелади--фруктові сиропи
Анотація: Широкий асортимент виробів з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Т 38
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.460-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 065.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Т 31
Автор(и) : Талейсник, Михаил Александрович, Аксенова, Лариса Михайловна, Бернштейн, Татьяна Сауловна
Назва : Технология мучных кондитерских изделий : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :224 с.: граф., рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 222
Ціна : 0.80 р.
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--песочные полуфабрикаты--пісочні напівфабрикати--бисквиты--бісквіти--вафельное тесто--вафельне тісто--сахарные полуфабрикаты--цукрові напівфабрикати--глазури--глазурі--кремы--креми--пирожные--тістечка--торты--торти--кексы--кекси--ромовые бабы--ромові баби--рулеты--рулети--пряники--рецептура мучных кондитерских изделий--рецептура борошняних кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены технологические схемы производства различных видов мучных кондитерских изделий.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Т 61
Назва : Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей
Вихідні дані : Донецк: БАО, 1997
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966548-070-7: 4.00 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--приготовление теста--приготування тіста--кремы--креми--глазури--поливи--торты--торти--десерты--десерти--вафли--вафлі--печенье--печиво--кексы--кекси--рулеты--рулети--пряники
Анотація: Книга содержит рекомендации по выбору и обработке исходных продуктов, а также рецепты выпечки разнообразных мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)