Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рыбные блюда<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-35 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/В75
Автор(и) : Воробьева Л. И.
Назва : Готовим просто и вкусно
Вихідні дані : М.: Мир кн., 2005
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Серія: Хозяюшка
ISBN, Ціна 5-486-00195-9: 017.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.997/Т 12
Автор(и) : Табаков, Антон Олегович
Назва : Кулинарные истории Антона Табакова
Вихідні дані : Москва: Махаон; Москва: ОКТОПУС, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Серія: Непраздный интерес
ISBN, Ціна 5-18-000499-3: 048.00 грн
ISBN, Ціна 5-94887-007-3: Б.ц.
УДК : 641.55
ББК : 32.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.2(031)/А72
Автор(и) : Антонов, Александр Иванович, Горяйнов, Алексей Георгиевич
Назва : Большая новейшая энциклопедия рыбалки
Вихідні дані : М.: РИПОЛ классик, 2011
Кільк.характеристики :608 с.: рис.
Серія: Любителям рыбалки и охоты
ISBN, Ціна 978-5-386-02964-7: 56.00 грн
УДК : 639.2(031)
ББК : 47.2я2
Предметні рубрики: Рибальство
Географіч. рубрики:
Анотація: Повадки рыб, способы ловли, характеристики снастей, нюансы рыболовных сезонов, рыболовные маршруты, кулинарные советы.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Б79
Назва : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Кільк.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Ціна 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(031)/К 39
Автор(и) : Киладзе, Елена Сергеевна
Назва : Практическая энциклопедия грузинской кухни : история, традиции, рассказы, рецепты
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Аркаим, 2011
Кільк.характеристики :255, [1] с.: цв.ил.
Примітки : Бібліогр.: с. 252-255
ISBN, Ціна 978-5-17-073215-9: 192.00 грн
УДК : 641(031)
ББК : 36.997(5ГРУ)я2
Предметні рубрики: Кухня грузинська
Анотація: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/В 56
Назва : Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Полиграфиздат; СПб.: Сова, 2011
Кільк.характеристики :576 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 557. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-5-17-065114-6: 149.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 12
Автор(и) : Гаврилова, Анна Сергеевна
Назва : Русская кухня. Чудеса русской кухни : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель; М.: Полиграфиздат, 2010
Кільк.характеристики :511, [1] с.: фото цв.
Серія: Чудо домашней кухни
ISBN, Ціна 978-5-17-064943-3: 127.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4РОС)я2
Предметні рубрики: Кухня російська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/С23
Назва : Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников
Вихідні дані : Київ: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :406, [2] с.: табл.
Колективи : Министерство торговли УССР, Главное управление общественного питания
Примітки : Прил.: с. 316-405
ISBN, Ціна 5-335-00531-9: 10.00 грн
УДК : 664
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура-- Школярі
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/Ш 96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування їжі : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2013
Кільк.характеристики :504, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504
ISBN, Ціна 978-966-351-402-4: 92.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.2(03)/С50
Автор(и) : Смехов, Алексей Маркович, Савченко, Игорь Львович
Назва : Настольная книга рыболова
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :303 с.: ил.
Примітки : Библиогр.: с. 299
ISBN, Ціна 5-337-00201-5: 2.50 р.
УДК : 639.2(03)
ББК : 47.2я2
Предметні рубрики: Рибальство
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологические особенности, повадки, места обитания рыб, зависимость их поведения от различных условий.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.2/П69
Назва : Практические советы рыболову
Вихідні дані : М.: АСС-Центр; М.: Сезам-Маркетинг, 1997
Кільк.характеристики :480 с.: ил.
ISBN, Ціна 5-87787-015-6: 4.30 грн
УДК : 639.2
ББК : 47.22
Предметні рубрики: Рибальство
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологические особенности рыбы, повадки, места обитания рыб, поведение в различных условиях, снасти для ужения рыбы и техника их применения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.2(03)/С56
Назва : Современная энциклопедия рыболова
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2000
Кільк.характеристики :479 с.: ил.
ISBN, Ціна 966-548-207-6: 8.40 грн
УДК : 639.2(03)
ББК : 47.22я2
Предметні рубрики: Рибальство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біологія риб--биология рыб--календар рибалки--календарь рыбака--історія рибальства--история рыболовства--промислове рибальство--промышленое рыболовство--аматорські рибальські снасті--любительские рыбацкие стасти--медична допомога рибалці--медицинская помощь рыбаку--раки--зберігання риби--сохранение рыбы--консервування риби--консервирование рыбы--рибні страви--рыбные блюда
Анотація: Рыбы и их повадки, информация об эффективных орудиях и способах рыбной ловли.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/W17
Автор(и) : Walker, Charlotte
Назва : Fish and shellfish
Вихідні дані : Los Angeles, Calif.: HPBooks, 1984
Кільк.характеристики :160 с
Примітки : Текст англ.
ISBN, Ціна 1-55788-058-1: 100000.00 крб
УДК : 641
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Рибні страви-- Приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарія--кулинария--рибні страви--рыбные блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--риба--рыба--їжа--еда--молюски--моллюски
Анотація: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.2(03)/С50
Автор(и) : Смехов, Алексей Маркович, Савченко, Игорь Львович
Назва : Настольная книга рыболова . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :302 с.: рис., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-337-01037-9: 56.00 крб
УДК : 639.2(03)
ББК : 47.2я2
Предметні рубрики: Рибальство
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения о биологии, повадках, местах обитания рыб, снасти для ужения рыбы и техника их применения по сезонам года.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/А 35
Назва : Азбука питания
Вихідні дані : Алма-Ата: Кайнар, 1990
Кільк.характеристики :688 с.: рис., табл.
Серія: Сельская семья: культура, эстетика, быт
Примітки : Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-620-00195-4: 7.00 р.
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--полноценная пища--повноцінна їжа--разумная кулинария--розумна кулінарія--бутерброды--бутерброди--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из овощей--страви із овочів--грибные блюда--грибні страви--молочные блюда--молочні страви--крупяные блюда--круп'яні страви--мучные блюда--борошняні страви--напитки--напої--домашние сладости--домашні солодощі--национальные кухни--національні кухні--культура питания--культура харчування--блюда для тучных людей--страви для повних людей
Анотація: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/Г61
Автор(и) : Головков, Анатолий Эммануилович
Назва : Разносолы деревенской кухни
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :240 с.: рис.
Примітки : Алф. указ.: с. 227-236
ISBN, Ціна 5-260-00194-X: 3.00 р.
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--овощные блюда--овочеві страви--бутерброды--бутерброди--супы--супи--национальные блюда--національні страви--вторые блюда--другі страви--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--напитки--напої--мучные изделия--борошняні вироби--молочные блюда--молочні страви
Анотація: Рассказано как заготавливать, хранить и использовать в домашнем хозяйстве продукты, как готовить вкусную и разнообразную пищу.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/З-12
Назва : Забытые рецепты
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1991
Кільк.характеристики :72 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-335-01091-6: 30.00 крб.
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--закуски--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--блюда из яиц--страви з яєць--сладкие блюда--солодкі страви--изделия из теста--вироби з тіста
Анотація: Приведены как малоизвестные, так и забытые старинные рецепты блюд, которые могут украсить современный стол и внести приятное разнообразие в семейное меню.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.999/К 56
Автор(и) : Ковалев, Николай Иванович
Назва : Тайны кулинарии
Вихідні дані : Ленинград: Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1991
Кільк.характеристики :311 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-10-001089-4: 10.00 крб
ББК : 36.999
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--супы--супи--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--рыбные блюда--рибні страви--блюда из мяса--страви із м'яса--мучные блюда--борошняні страви--молочные блюда--молочні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої
Анотація: Приведены краткие сведения о продуктах, их пищевой ценности, приемах кулинарной обработки, рецептура и способы приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)