Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=салати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
1.
641.83(=531)
К66


   
    Корейские салаты. Маринады, соусы, заправки [] : [сборник / сост. В. Круковер]. - Москва : Лабиринт-Пресс, 2000. - (Золотая коллекция). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-9287-0002-4 : 8.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Корея--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- национальные традиции -- майонез -- салаты морковные -- салати морквяні -- салаты свекольные -- салати бурякові -- салаты из капусты -- салати капустяні -- рыбные блюда корейцев -- рибні страви корейців -- блюда из крабов -- страви з крабів -- овощные блюда -- овочеві страви -- соевые салаты -- соєві салати -- соевые соусы -- соєві соуси -- мясные блюда -- м'ясні страви -- экзотические блюда -- екзотичні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- блюда из морской капусты -- страви з морської капусти
Анотація: Книга рассказывает, как приготовить свыше двухсот самых вкусных салатов, от простых до экзотических, а также множество соусов, заправок и маринадов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Круковер, В. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
Шифр: prop/2019/3
   Журнал

Пропозиція [Текст]. - К. : Юнівест Медіа, 1994 - . - Виходить щомісячно
2019р. N 3
Зі змісту:
Орлов, О. Внесення добрив по мерзлоталому грунту. Сучасна наука та економіка говорить однозначно - НІ! / О. Орлов. - С.42-46 : фот. кольор.
Іващенко, О. Де взяти воду? / О. Іващенко. - С.48-54 : фот.
Чорнобай, Л. Біо- та абіотичні фактори, які впливають на врожайність гібридів кукурудзи / Л. Чорнобай. - С.56-62 : фот. кольор.
Луцько, Г. Вирощування сорго за органічними технологіями / Г. Луцько. - С.64-65 : фот.
Горбатенко, А. Мульчування грунту: ризики та пріоритети / А. Горбатенко [та ін.]. - С.66-74 : табл.
Інші автори: Судак В., Чабан В., Десятник Л., Гасанова І.
Полянчиков, С. Гліфосат-індукований дефіцит мікроелементів - що це? / С. Полянчиков, О. Капітанська. - С.76-77 : рис.
Штірбу, А. Особливості цьогорічного обрізування виноградних кущів плодоносного віку / А. Штірбу. - С.78-80 : табл.
Бабаянц, О. Новий світогляд - шлях до сталого благополуччя аграрного виробництва в Україні / О. Бабаянц. - С.90-96 : фот.
Токмакова, Л. Бактеризація - сучасний елемент технології вирощування ріпаку / Л. Токмакова. - С.122-124 : табл.
Дем'янюк, М. Захист зернових колосових культур від шкідників інсектицидами компанії "Сингента" / М. Дем'янюк. - С.130-135 : табл.
Федоренко, В. Західний кукурудзяний жук в Україні / В. Федоренко. - С.136-138 : фот. кольор.
Козак, Г. Українські салати за голландськими технологіями / Г. Козак. - С.152-157 : фот. кольор.
Козак, Г. Картопляні будні аграріїв / Г. Козак. - С.158-162 : фот.
Важливість регламентованого застосування пестицидів. - С.164-165 : рис.
Лещенко, С. Енергоємність обробітку грунту / С. Лещенко, В. Сало, М. Савицький. - С.182-186 : табл.
Шустік, Л. Фокус-тест: дискові агрегати типу Т-аllAr - новинки вітчизняного машинобудування / Л. Шустік [та ін.]. - С.188-191 : табл.
Інші автори: Степченко С., Нілова Н., Погоріла З.
Єзерковський, А. Точне землеробство - етапи впровадження / А. Єзерковський. - С.192-194 : фот.
Алієв, Е. Переробка олійної сировини - сучасні технології та перспективи / Е. Алієв. - С.204-209 : рис.
Є примірники у відділах: всього 2 : ВВ (2)
Вільні: ВВ (2)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

3.
641.83
С16


   
    Салаты [] : полезные и вкусные блюда на каждый день. - Москва : Лабиринт-Пресс, 2001. - 96 с. : фот. цв. - ISBN 5-9287-0122-5 : 29.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Салати--Популярні видання
   Закуски--Салати--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
салати -- салаты -- закуски -- салаты из морепродуктов -- салати із морепродуктів -- овощные салаты -- овочеві салати -- мясные салаты -- м'ясні салати -- фруктовые салаты -- фруктові салати -- десерти -- десерты
Анотація: [В книге более 40 несложных в приготовлении проверенных рецептов великолепных закусок, вкусных основных блюд, гарниров и десертов.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.55(=112.2)
М 94


   
    Мы готовим хорошо. Около 1000 рецептов немецкой кухни [] : [пер. с нем.]. - Москва : ИРА, 1992. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 5-85922-006-5 : 4200 крб
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Німецька кухня--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
немецкая кухня -- рецептура -- рациональное питание -- раціональне харчування -- немецкие национальные блюда -- німецькі національні страви -- салаты -- салати -- маринады для салатов -- маринади для салатів -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гриль -- молочные блюда -- молочні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- сервировка стола -- серверування столу
Анотація: Книга содержит около 1000 рецептов немецкой кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.56(=511.111)
У 87


    Уусивирта, Хилкка.
    Финская национальная кухня [] = Supisuomalaiset herkut / Х. Уусивирта ; предисл. и пер. с фин. В. В. Похлебкина. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 72 с. : рис. - 0.45 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня фінська--Традиції--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня финская -- традиции финской кухни -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- рыбные закуски -- рибні закуски -- молочно-яичные закуски -- молочно-яйцеві закуски -- закусочные салаты -- закусочні салати -- пироги -- супы -- супи -- субпродуктовые блюда -- субпродуктові страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: Приведены рецепты блюд и кулинарных изделий финской национальной кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Похлебкин, Вильям Васильевич \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.84
Ш 95


    Шульман, Зиновий Ефремович.
    Салаты и соусы [] / З. Е. Шульман, А. И. Здобнов. - Киев : Тэхника, 1991. - 64 с. - ISBN 5-335-00810-5 : 2.00 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Салати--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- салаты -- салаты из мяса -- салати із м'яса -- салаты из овощей -- салати із овочів -- салаты из рыбы -- салати з риби -- соусы -- соуси
Анотація: Приведены рецепты приготовления полезных и вкусных салатов и соусов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Здобнов, Алексей Иванович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
641.55
Г74


   
    Готовим всей семьей [] / [сост. Т. Ф. Даласюк и др.]. - Днепропетровск : Пороги, 1992. - 147 с. : рис. - ISBN 5-7707-2807-8 : 36.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- соусы -- соуси -- тесто -- тісто -- напитки -- напої -- пряничные изделия -- пряникові вироби -- салаты -- салати -- детская кулинария -- дитяча кулінарія -- сырые блюда -- сирі блюда -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня -- сладкие блюда -- солодкі блюда
Анотація: Экономные рецепты для каждого дня и старинная вегетарианская кухня, блюда для самых маленьких и любителей сыроедения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Даласюк, Татьяна Федоровна \сост.\; Карпова, Мария Ивановна \сост.\; Клименко, Тамара Семеновна \сост.\; Колесник, Мария Ивановна \сост.\
Примірників всього: 5
ВВ (3), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (2)
Знайти схожі

8.
641.82
Б 86


    Ботанин, Савва Перфильевич.
    Блюда из яиц [] : рецепты, полезные советы / С. П. Ботанин, З. В. Скуратова, В. А. Беркасова. - Москва : Экономика, 1988. - 174 с. : рис. - ISBN 5-282-00524-7 : 5.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Яйця--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- яйца фаршированные -- яйця фаршировані -- бутерброды -- салаты -- салати -- супы -- супи -- омлети -- омлеты -- суфле -- напитки с яйцом -- напої з яйцем -- эг-ног -- ег-ног -- флипы -- фліпи -- физы -- фізи
Анотація: Приведены рецепты блюд и кулинарных изделий, в состав которых входят куриные яйца.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скуратова, Зинаида Васильевна; Беркасова, Валентина Анатольевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.55
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Картофель в нашем доме [] / Н. И. Губа, А. С. Кошик. - Киев : Урожай, 1986. - 200 с. : рис. - 1.50 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Картопля--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- картофель в питании -- картопля в харчуванні -- салаты из картофеля -- салати із картоплі -- забавные блюда из картофеля -- кумедні картопляні страви -- сладкие картофельные изделия -- солодкі картопляні страви -- крахмал -- крохмаль -- блюда из картофеля -- картопляні страви
Анотація: Приведены рецепты приготовления блюд из картофеля и даны практические советы хозяйке по его кулинарной обработке, оформлению и украшению блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кошик, Алла Сергеевна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.56
К 53


   
    Книга о вкусной и здоровой пище [] / [под ред. акад. АМН СССР А. А. Покровского]. - 9-е изд., стереотип. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 384 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-10-002146-2 : 6.10 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- питание и здоровье -- харчування і здоров'я -- закуски -- салаты -- салати -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- страви з круп -- изделия из теста -- вироби з тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- домашнее консервирование -- домашнє консервування -- детское питание -- дитяче харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Анотація: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Покровский, Алексей Алексеевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)