Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сало<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 55.83/К56
Автор(и) : Ковалев, Валентин Михайлович
Назва : Угревая сыпь
Вихідні дані : Киев: Здоровья, 1991
Кільк.характеристики :145 с.: ил
Примітки : Лит.: с. 141-144
ISBN, Ціна 5-311-00466-5: 1.50 р.
ББК : 55.83
Предметні рубрики: Дерматологія
Косметологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): угревая сыпь--вугровий висип--угри--вугри--акне--сальные железы--сальні залози--кожное сало--шкірне сало
Анотація: В книге освещены вопросы анатомии, гисто- и электронно-микроскопической структуры сальных желез, их функциональных особенностей. Приведены методы общей и местной терапии угревой болезни, меры профилактики.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.42/.44/С56
Назва : Современная энциклопедия домашнего консервирования
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-253-X: 7.50 грн
УДК : 641.42/.44
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--методы консервирования--методи консервування--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодные заготовки--плодово-ягідні заготовки--солонина--шпиг--сало--вареная колбаса--варена ковбаса--украинская домашняя колбаса--українська домашня ковбаса--копчение мясных продуктов--копчення м'ясних продуктів--копчение рыбы--копчення риби--сырокопченые колбасы--сирокопчені ковбаси--кровяная колбаса--кров'яна ковбаса
Анотація: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Петренко, Ігор
Назва : Суперїжа - штучне м'ясо
Місце публікування : Агробізнес сьогодні. - К.: Імпрес-контакт, 2020. - N 19(жовт.). - С. 74-76: фот. кольор. (Шифр agbs/2020/19)
Предметні рубрики: Рослинництво-- М'ясні продукти-- Рибні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рослинне м'ясо--рослинне сало--рослинна риба--рослинна птиця--рослинні креветки--склад рослинної їжі
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сусол Р.
Назва : Україна потребує якісного сала, але віддає перевагу м'ясним генотипам свиней
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2015. - N 12. - С. 23-26: фот. (Шифр tvuk/2015/12)
Предметні рубрики: Свинарство-- Сало (харч.)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біла порода свиней--сальна свинина--м'ясна свинина
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=161.2)/П38
Автор(и) : Плесконос, Андрій Аркадійович, Писаренко, Наталія Леонідівна, Артюх, Лідія Федорівна
Назва : Національна кулінарна спадщина України
Вихідні дані : Київ: Балтія-Друк, 2021
Кільк.характеристики :149, [3] с.: іл., фот.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-516-050-3: 650.00 грн
УДК : 641.56(=161.2)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2021--українське сало--спосіб зберігання продуктів--страви української національності--соління--салати--язичницька їжа--українське м'ясо--картопля як їжа--християнські свята--страви українських козаків--секрети українського смаку--здорова їжа--пісні страви--традиції застілля
Анотація: Повсякденна їжа, така як борщ і вареники, поряд з іншими культурними символами, є носіями національного гена, який може багато розповісти про минуле українців і України.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Щербань Т., Вовк В.
Назва : Якість свинини від тварин, помісних з генотипом миргородської породи
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2014. - N 8/9. - С. 35-38: табл. (Шифр tvuk/2014/8/9)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Свині
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): миргородська порода свиней--м'ясо свиней--сало
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)