Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=санитарная экспертиза пищевых продуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09:614.31](07/В39-580174
Автор(и) : Горегляд, Харитон Степанович, Макаров, Владислав Алексеевич, Чеботарев, Илья Егорович, Шаблий, Виктор Яковлевич, Кожемякин, Николай Георгиевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник для студентов высш. с.-х. учеб. заведений . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Колос, 1981
Кільк.характеристики :583 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Предм. указ.: с. 568-575. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.80 р.
УДК : 636.09:614.31](075.8)
ББК : 48.17
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарно-санитарная экспертиза--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--первичная переработка животных--первинна переробка тварин--инфекционные болезни--інфекційні хвороби--инвазионные болезни--інвазійні хвороби--незаразные болезни--незаразні хвороби--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--переработка пищевых продуктов--переробка харчових продуктів--санитарная экспертиза пищевых продуктов--санітарна експертиза харчових продуктів
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология переработки продуктов животноводства и сырья животного происхождения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)