Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=санітарні режими виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1:664.83/.84/М59
Автор(и) : Овруцкая, Ида Яковлевна, Погодаева, Алла Яковлевна, Новицкая, Валентина Ефимовна, Скрипниченко, Валентина Семеновна
Назва : Микробиология и микробиологический контроль производства сухих картофельных и овощных продуктов
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :88 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 86-87. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.30 р.
УДК : 663.1:664.83/.84
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Сільськогосподарська мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): картофель--микрофлора картофеля--мікрофлора картоплі--микрофлора овощей--мікрофлора овочів--санитарные режимы производства--санітарні режими виробництва--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--микробиологические показатели--мікробіологічні показники
Анотація: Описана микрофлора картофеля и овощей, а также полуфабрикатов из них, готовых продуктов и кулинарно-подготовленных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)