Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Житомирська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сахара<.>
Загальна кількість знайдених документів : 36
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-36 
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 030/W92
Автор(и) :
Назва : The world book encyclopedia of people and places: in 6 vols./ [ed. L. Brown et. al]. Vol. 3: I-L : [Iceland to Luxembourg]
Вихідні дані : Chicago, Ill.: World book, 2000 - 2000
Кільк.характеристики :P. 602-847: ill.
ISBN, Ціна 0-7166-3797-9: 100.00 грн
УДК : 030
ББК : 92.0
Предметні рубрики: Країни-- Енциклопедії
Географіч. рубрики:
Анотація: There are six volumes in the World Book Encyclopedia of People and Places. Each book presents individual nations and other political or geographic units through articles that are at least two pages long.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14+663.5/А 66
Автор(и) : Андрощук, Павел Михайлович
Назва : Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях
Вихідні дані : Хмельницкий: [б. и., 1995?]
Ціна : 4.00 грн
УДК : 664.14+663.5
ББК : 36.84 + 36.87
Предметні рубрики: Цукрове виробництво
Спиртове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахар--цукор--сахарный песок--цукровий пісок--спирт--солод--этиловый спирт--етиловий спирт--домашний спирт--домашній спирт--дрожжи--дріжджі--перегоночные аппараты--перегоночні апарати--абсолютный спирт--абсолютний спирт--ликероводочные изделия--лікерогорілчані вироби
Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1.057(031)/Б43
Автор(и) : Белик, Владимир Григорьевич, Янчук, Борис Маркович, Цюкало, Юрий Федорович
Назва : Оборудование для сахарорафинадного производства : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 218. - Предм. указ.: с. 219
ISBN, Ціна 5-337-00409-3: 1.40 р.
УДК : 664.1.057(031)
ББК : 36.84я2
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукрове виробництво--сахарное производство--виробництво цукру--производство сахара--цукор-рафінад--сахар-рафинад--виробництво цукру-рафінаду--производство сахара-рафинада--цукроворафінадне виробництво--сахарорафинадное производство
Анотація: Дана техническая характеристика оборудования, систем автоматизации, кинематические, технологические и пневматические схемы оборудования сахарорафинадного производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1.02(075)/Г79
Автор(и) : Гребенюк, Семен Миронович
Назва : Технологическое оборудование сахарных заводов : учебник для втузов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :520 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 508. - Предм. указ.: с. 509-512
Ціна : 1.40 р.
УДК : 664.1.02(075)
ББК : 36.84-5я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахарное производство--производство сахара--виробництво цукру--цукор--сахар--цукрові заводи--сахарные заводы
Анотація: Описано устройство основного технологического оборудования свеклосахарных и сахарорафинадного заводов, указаны область его применения, формулы расчета производительности оборудования.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1/Ж34
Автор(и) : Жарик, Борис Николаевич, Марочко, Иван Александрович, Цюкало, Юрий Федорович
Назва : Механизация трудоемких процессов на сахарных заводах
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 157
ISBN, Ціна 5-337-00030-6: 0.70 р.
УДК : 664.1
ББК : 36.84-5
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукрові заводи--сахарные заводы--виробництво цукру--производство сахара
Анотація: Даны рекомендации по выбору оборудования для механизации трудоемких погрузочно-разгрузочных и транспортно-складских работ.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я3/И 88
Автор(и) : Базарова, Валентина Ивановна, Боровикова, Любовь Александровна, Дорофеев, Альберт Леонидович, Евдокимов А. М.
Назва : Исследование продовольственных товаров : учеб. пособие для вузов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1986
Кільк.характеристики :295 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.00 р.
ББК : 36-9я3
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): измерительные методы исследования--вимірювальні методи дослідження--органолептичні дослідження--органолептические исследования--исследование зерновых товаров--дослідження зернових товарів--исследование крахмала--дослідження крахмалу--исследование сахара--дослідження цукру--исследование меда--дослідження меду--исследование кондитерских изделий--дослідження кондитерських виробів--исследование плодов--дослідження плодів--исследование овощей--дослідження овочів--исследование вкусовых товаров--дослідження вкусових товарів--исследование пищевых жиров--дослідження харчових жирів--исследование молочных продуктов--дослідження молочних продуктів--исследование мясных товаров--дослідження м'ясних товарів--исследование рыбных товаров--дослідження рибних товарів
Анотація: Рассматриваются физические, физико-химические и химические методы исследования качества продовольственных товаров, способы проведения органолептической оценки каждой группы пищевых продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Т50
Автор(и) : Мицык, Владимир Ефимович, Коробкина, Зоя Васильевна, Рудавская, Анна Богдановна, Власенко В. И.
Назва : Товароведение продовольственных товаров : лабораторный практикум : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк. Голов. изд-во, 1988
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 402-412. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-11-000157-X: 1.00 р
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Товарознавство-- Лабораторні дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация лабораторных занятий--методы исследований--методи досліджень--исследование зерномучных товаров--дослідження зерноборошняних товарів--исследование хлебных товаров--дослідження хлібних товарів--исследование плодоовощных товаров--дослідження плодоовочевих товарів--исследование крахмала--дослідження крохмалу--исследование сахара--дослідження цукру--исследование кондитерских товаров--дослідження кондитерських товарів--исследование вкусовых товаров--дослідження вкусових товарів--исследование пищевых жиров--дослідження харчових жирів--исследование молочных товаров--дослідження молочних товарів--исследование мясных товаров--дослідження м'ясних товарів--исследование рыбных товаров--дослідження рибних товарів
Анотація: Описаны методические основы организации лабораторных занятий по товароведению продовольственных товаров, методы их исследования.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1.04/К60
Автор(и) : Колесников, Валерий Александрович, Нечаев, Ювеналий Георгиевич
Назва : Теплосиловое хозяйство сахарных заводов : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть
Кільк.характеристики :392 с.: рис., табл.
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 5 (Шифр mjab/2018/5)
Примітки : Лит.: с. 385-386. - Предм. указ.: с. 387-388
УДК : 664.1.04
ББК : 36.84-5я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Теплотехніка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукрові заводи--сахарные заводы--виробництво цукру--производство сахара--сахар-песок--цукор-пісок
Анотація: Рассмотрены вопросы выбора рациональных тепловых схем, работа выпарной станции, методики расчета теплоиспользующей аппаратуры и тепловой схемы сахарного завода в целом.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075.8)/Т38
Автор(и) : Ковальская, Людмила Павловна, Мелькина, Галина Михайловна, Шебершнева, Нелли Николаевна, Шикина, Валентина Сергеевна
Назва : Технология пищевых производств : учебник для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000-195-X: 0.90 р.
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36я723
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стандартизация пищевых продуктов--стандартизація харчових продуктів --технология хлебопечения--технологія хліба--технология сахара--технологія цукру--производство крахмала--виробництво крохмалу--технология конфет--технологія конфет--халва--мармелад--пастила--этиловый спирт--етиловий спирт--технология водки--технологія горілки--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина--растительное масло--рослинна олія--маргарин--животные жиры--тваринні жири--консервирование плодов--консервування плодів
Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1+664.2(075)/С 19
Автор(и) : Сапронов, Алексей Романович, Жушман, Анатолий Иванович, Лосева, Валентина Александровна
Назва : Общая технология сахара и сахаристых веществ : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :397 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393
ISBN, Ціна 5-10-001183-1: 1.20 р.
УДК : 664.1+664.2(075)
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Технология
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство сахара--сахар-песок--цукор-пісок--кристаллизация сахара--кристалізація цукру--тростниковый сахар-сырец--тростинний цукор-сирець--сахар-рафинад--цукор-рафінад--картофельный крахмал--картопляний крохмал--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмал--сухой крахмал--сухий крохмал--модифицированный крахмал--модифікований крохмал--дистрины--дистрини--крахмальная патока--крохмальна патока--техническая глюкоза--технічна глюкоза--глюкозофруктозный сироп--глюкозофруктозний сироп
Анотація: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-36 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)