Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=свойства кондитерского сырья<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86/З-91
Автор(и) : Зубченко, Анатолий Васильевич
Назва : Влияние физико-химических процессов на качество кондитерских изделий : [монография]
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 286-291. - Предм. указ.: с. 292-294
Ціна : 3.40 р.
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--свойства кондитерского сырья--властивості кондитерської сировини--физико-химические процессы--фізико-хімічні процеси--производство шоколада--виробництво шоколаду--производство мармелада--виробництво мармеладу--производство карамели--виробництво карамелі--производство конфет--виробництво цукерок--производство печенья--виробництво печіва
Анотація: Сведения по химическому составу и физико-химическим свойствам основного сырья, используемого при производстве кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)