Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сервірування столу<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 395(031)/П 42
Автор(и) : Сиплива, Олена Дмитрівна
Назва : Повна енциклопедія сучасного етикету
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :303, [1] с.: іл.
ISBN, Ціна 978-966-481-412-3: 63.00 грн
УДК : 395(031)
ББК : 87.777я2
Предметні рубрики: Етикет-- Енциклопедії
Географіч. рубрики:
Анотація: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Димитриевич Л. Р., Скурихина Л. А., Дуденко Н. В., Павлоцкая Н. Ф.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :493, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493
ISBN, Ціна 978-966-680-627-0: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольственное сырье--продовольча сировина--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--механическая кулинария--механічна кулінарія--физические свойства сырья--фізичні властивості сировини--химический состав продуктов питания--хімічний склад продуктів харчування--производство продуктов питания--виробництво продуктів харчування--производство диетической продукции--виробництво дієтичної продукції--оборудование предприятий ресторанного хозяйства--устаткування підприємств ресторанного господарства--организация диетического питания--організація дієтичного харчування--гигиена пищеблока--гігієна харчоблоку--личная гигиена персонала--особиста гігієна персоналу--сервірування столу--сервировка стола--нові форми обслуговування в ресторанах--новые формы обслуживания в ресторанах
Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/У45
Назва : Українські страви
Вихідні дані : Х.: Світовид; К.: ТАСТ-М, 2002
Кільк.характеристики :256 с.: табл., фото.кол.
ISBN, Ціна 966-7921-25-X: 27.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові речовини--пищевые вещества--холодні закуски--холодные закуски--перші страви--первые блюда--другі страви--вторые блюда--страви з картоплі--блюда с картошки--домашнє консервування--домашнее консервирование--вареники--страви з крупів--блюда из круп--страви з грибів--блюда из грибов--страви з бобових--блюда из бобовых--борошняні страви--мучные блюда--сирні страви--творожные блюда--яєчна кулінарія--яичная кулинария--плодово-ягідні консерви--плодово-ягодные консервы--солодке тісто--сладкое тесто--напої--напитки--виноградні вина--виноградные вина--сервірування столу--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--зберігання продуктів--хранение продуктов--історія української кухні--история украинской кухни
Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.5/А 50
Автор(и) : Валуйко, Герман Георгиевич, Висловская , Ольга Антоновна, Знак, Евгений Кириллович, Митюков, Алексей Дмитриевич
Назва : Алкогольные напитки : мал. энцикл.
Вихідні дані : Минск; Санкт-Петербург: Эридан, 1994
Кільк.характеристики :462 с.: рис., фот. цв.
Примітки : Лит.: с. 457-460. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-85872-068-4: 360000.00 крб
УДК : 663.5
ББК : 36.873
Предметні рубрики: Алкогольні напої-- Види
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): алкогольные напитки--история алкогольных напитков--історія алкогольних напоїв--сорта водок--сорта горілки--настойки--настоянки--ликеры--лікери--бальзамы--бальзами--пунши--коньяки--вино--хранение алкогольных напитков--зберігання алкогольних напоїв--лечебные свойства вин--лікарські властивості вина--алкогольный этикет--алкогольний етикет--сервировка стола--сервірування столу
Анотація: Более 1100 статей, размещенных в книге, расскажут о сортах, классах, типах и видах вин, коньяков, ликеров, бальзамов, водок, настоек и всевозможных коктейлей на их основе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/П59
Автор(и) : Пінкова, Аліса, Бржізова, Віроніка, Сладкова, Катерина, Груба, Віра
Назва : Поради молодій господині
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :191 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-337-01045-Х: 40.00 крб
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Побут-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шафи для одягу--шафи для білизни--приготування страв--зберігання продуктів--домашнє господарство--сервірування столу--перша допомога
Анотація: Вміщено поради як для молодих, так і досвідчених господинь в організації повсякденного життя та урочистих подій.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56:582.926.2/К 77
Автор(и) : Кравець, Вячеслав Савелійович
Назва : Страви з картоплі
Вихідні дані : Київ: Час, 1991
Кільк.характеристики :304 с.: рис., фот. кол.
ISBN, Ціна 5-88520-069-6: 12.00 крб
УДК : 641.56:582.926.2
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Картопля-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): салати з картоплею--перші страви--щі--капусняк--юшка--розсольник--супи--другі страви--сервірування столу
Анотація: Наведено рекомендації по приготуванню та зберіганню кулінарних виробів з картоплі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.279/Д66
Назва : Домашняя всезнайка. Советы работающей женщине . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Ужгород: Карпаты, 1992
Кільк.характеристики :391 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7757-0346-4: 45.00 крб
ББК : 32.279
Предметні рубрики: Побут-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): быт--советы--создание домашнего уюта--створення домашнього затишку--оборудование квартиры--обладнання квартири--домашняя кулинария--домашня кулінарія--хранение продуктов--зберігання продуктів--сервировка стола--сервірування столу--создание гардероба--створення гардеробу--домашняя косметика--домашня косметика--здоровый образ жизни--здоровий спосіб життя
Анотація: Даны советы работающей женщине. О том, как лучше вести домашнее хозяйство, как красиво и удобно меблировать квартиру, создать домашний уют, как организовать питание семьи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 177/Д45
Автор(и) : Дикова-Фаворская, Елена Михайловна
Назва : Этикет от А до Я
Вихідні дані : Житомир: Ветров, 2001
Кільк.характеристики :223 с.: рис.
Примітки : Авт. зазначено в кінці кн.
Ціна : 20.00 грн
УДК : 177
ББК : 87.717.7
Предметні рубрики: Етикет
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): культура поведения--культура поведінки--прием гостей--прийом гостей--сервировка стола--сервірування столу--кухня народов мира--кухня народів світу--внешний облик--зовнішній вигляд--речевой этикет--мовний етикет
Анотація: Из книги вы узнаете, как произвести хорошее впечатление на общество, какие требования предъявляются к одежде, манерам поведения, каковы особенности организации приема или презентации.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)