Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сир<.>
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи с 1 за 16
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т 38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 26
Автор(и) : Твердохлеб, Галина Васильевна, Алексеев, Валентин Николаевич, Соколов, Федор Семенович
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1978
Кільк.характеристики :408 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 403
Ціна : 1.30 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): химический состав молока--хімічний склад молока--тепловая оброботка молока--теплова обробка молока--закваски--кефирная закваска--кефірна закваска--пастеризованное молоко--стерилизованное молоко--стирилізоване молоко--замінники жіночого молока--заменители женского молока--ионитное молоко--іонітне молоко--диетические кисломолочные продукты--дієтичні кисломолочні продукти--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--сливочное масло--вершкове масло--пороки масла--дефекти масла--технология сыра--технологія сиру--казеин--казеїн--сычужные твердые сыры--сичужні тверді сири--пороки сыра--дефекти сиру--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--плавленные сыры--плавлені сири--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 38
Автор(и) : Гисин, Иосиф Борисович, Сирик, Варлам Иванович, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 0.97 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): транспортировка молока--транспортування молока--пастеризованное молоко--пастеризоване молоко--стирилизованное молоко--стирилізоване молоко--топлене молоко--топленое молоко--питне молоко--питьевое молоко--іонітне молоко--ионитное молоко--белковое молоко--білкове молоко--вершки--сливки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--кефир--кефір--йогурт--кумыс--кумис--обезжиренное молоко--знежирене молоко--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--технология сыра--технологія сиру--натуральные сыры--натуральні сири--казеин--казеїн--сливочное масло--вершкове масло--молочные консервы--молочні консерви--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.352/Л61
Автор(и) : Липатов, Николай Никитович
Назва : Производство творога : теория и практика
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 261-270
Ціна : 1.24 р.
УДК : 637.352
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Сири-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): молоко--сливки--вершки--сыворотка--сироватка--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--технологические процессы производства творога--технологічні процеси виробництва сиру--оборудование для производства творога --обладнання для виробництва сиру--сквашивание молока--зквашування молока--способы производства творога--способи виробництва сиру--автоматизация производства творога--автоматизація виробництва сиру--творог нетрадиционных видов--сир нетрадиційних видів--контроль производства творога--контроль виробництва сиру
Анотація: Развитие и совершенствование технологических процессов производства творога.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33:637.14(031/Т38-088585
Автор(и) : Белова Г. А., Бузов И. П., Буткус К. Д., Виноградова Р. П.
Назва : Технология сыра : справочник
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 296-302. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-308. - Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 1.70 р.
УДК : 637.33:637.14(031)
ББК : 36.958я2
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): оценка качества молока--оцінка якості молока--микрофлора заквасок--мікрофлора заквасок--посолка сыров--засолювання сирів--созревание сыра--дозрівання сиру--сортировка сыра--сортування сиру--микробиологический контроль сыра--мікробіологічний контроль сиру--твердый сычужный сыр--твердий сичужний сир--сычужные рассольные сыры--сичужні розсільні сири--мягкие зрелые сыры--м'ягкі зрілі сири--мягкие свежие сыры--м'ягкі свіжі сири--плаленные сыры--плавлені сири--пороки сыров--пороки сирів
Анотація: Условия получения сыропригодного молока, способы подготовки молока к переработке, оптимальные технологические параметры производства сыра.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13(075)/Б 73
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Богданова, Генриетта Ивановна
Назва : Производство цельномолочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Ціна : 0.35 р.
УДК : 637.13(075)
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): молочное производство--состав молока--склад молока--микрофлора молока--мікрофлора молока--свойства молока--властивості молока--пороки молока--дефекти молока--первичная обработка молока--первинна обробка молока--гомогенизация молока--гомогенізація молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--сливочные напитки--вершкові напої--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--кефир--кефір--простокваша--кисляк--йогурт--кумыс--кумис--творог--сир--домашний сыр--домашній сир--сметана--пахта
Анотація: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 673.1:006.3/.8(07/С76-746471
Автор(и) :
Назва : Стандартизація молока та молочних продуктів: метод. посіб./ В. П. Славов [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т. Ч. 2
Вихідні дані : Житомир: ЖДУ ім. І. Франка, 2017
Кільк.характеристики :155, [1] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекоглогічний університет
Примітки : Літ.: с. 155
ISBN, Ціна 978-966-485-234-7: 50.00 грн
УДК : 673.1:006.3/.8(072)
ББК : 36.95ц
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Стандартизація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--молочна промисловість--стандарт на продукцію--незбиране молоко--сир--масло--сухе молоко--казеїн
Анотація: До посібника увійшли вимоги з окремих державних стандартів на молочні продукти та основні нормативні документи, які регулюють найрізноманітніші аспекти виробництва, контролю та маркування.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Процес скисання молока: шкода чи спосіб збереження поживності білкововмісної сировини?
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2018. - N 1. - С. 38-39: фот. (Шифр tvuk/2018/1)
Предметні рубрики: Молоко-- Переробка
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): молочнокисле бродіння--молочнокислий сир--сквашування молока
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Россоха, Володимир Васильович, Петриченко, Олександр Анатолійович
Назва : Розвиток ринку молока та молокопродукції в України
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2018. - N 8. - С. 43-54: табл. (Шифр eapk/2018/8)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Ринок (екон.) --Україна
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): молоко питне--кисломолочні продукти--масло--сир
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.05/Б93
Автор(и) : Буткус, Казимир Домининкович, Буткус, Ричардс Казимирович
Назва : Влияние анормального молока на качество сыра
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :78 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 76-77
Ціна : 0.30 р.
УДК : 637.12.05
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири-- Молоко-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): сыры--качество--голландский сыр--голладський сир--российский сыр--російський сир--примеси молока--домішки молока--анормальное молоко--анормальне молоко--субклинический мастит--субклінічний мастит--сборное молоко--збірне молоко
Анотація: Влияние примеси молока коров, больных субклиническим маститом, на качество и выход голландского и российского сыров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.14.045/Т38
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Хандак, Римма Никитична, Зобкова, Зинаида Семеновна, Сергеева В. Ф.
Назва : Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :310 с.: табл.
Серія: Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов
Примітки : Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-307. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000200-X: 1.80 р.
УДК : 637.14.045
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): молочные продукты--обработка сырого молока--обробка сирого молока--технология молока--технологія молока--технология сливок--технологія вершків--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--сыр--сир--сметана--молочно-белковые концентраты--молочно-білкові концентрати--сыворотка--сироватка--пахта
Анотація: Приемка, очистка, охлаждение, сепарирование, нормализация, гомогенизация, пастеризация и стерилизация молока, выделение белковых веществ молока.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.146/Г 52
Автор(и) : Глазачев, Виктор Васильевич
Назва : Технология кисломолочных продуктов : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1974
Кільк.характеристики :117[2] с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 116
Ціна : 0.18 р.
УДК : 637.146
ББК : 36.955я722
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): молочное производство--диетические кисломолочные продукты--дієтичні кисломолочні продукти--лечебные свойства кисломолочных продуктов--лікарські властивості кисломолочних продуктів--закваски для кисломолочных продуктов--закваски для кисломолочних продуктів--простокваша--кисле молоко--йогурт--ацидофильные напитки--ацидофільні напої--айран--курунга--кумыс--кумис--сметана--творог--сир--творожные изделия--сирні вироби--кисломолочные продукты из пахты--кисломолочні продукти із пахти--кисломолочные продукты из сыворотки--кисломолочні продукти із сироватки
Анотація: [Изложена технология производства кисломолочных продуктов.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К 59
Автор(и) : Козлов, Володимир Миколайович
Назва : Чудовий продукт : бесіди про молоко
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1979
Кільк.характеристики :124 с.: рис.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): історія молока--мінеральний склад молока--молоко і дієта--лікувальні властивості молока--молочні продукти--молочні консерви--вершкове масло--сир--молочна кулінарія
Анотація: Історія розвитку молочної справи, харчова цінність молочних продуктів, їх роль у харчуванні, особливості вироблення різних видів молочних продуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К 59
Автор(и) : Козлов, Владимир Николаевич, Затирка, Анатолий Федорович
Назва : Технология молочно-белковых продуктов
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :162, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 162-163
ISBN, Ціна 5-337-00070-5: 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.950
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): молочные продукты--классификация белков молока--класифікація білків молока--биологическая ценность белков молока--біологічна цінність білків молока--методы выделения белков молока--методи віділення білків молока--молочно-белковые продукты--молочно-білкові продукти--творог--сир--творожные изделия--сирні вироби--творожные полуфабрикаты--сирні напівфабрикати--твердые сыры--тверді сири--молочно-белковые концентраты--молочно-білкові концентрати--добавка молочно-белковая--добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=21)/С 28
Назва : Секреты индийской кухни. Традиционная кулинария Бхакти-йогина
Вихідні дані : Ленинград: Смарт, 1990
Кільк.характеристики :44 с.: рис.
Серія: Кулинарные рецепты древней культуры; Вып. 2
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.00 р.
УДК : 641.56(=21)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня-- Індійська кухня
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): индийская кухня--блюда из риса--страви з рису--блюда из гороха--страви з гороху--приправы--приправи--домашний творог--домашній сир--топленое масло--топлене масло--йогурт
Анотація: Приведены рецепты традиционной кулинарии Бхакти-йогина.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гатицький, Ян, Гатицька, Ельвіра
Назва : Українські фермери вручну роблять сири з козиного молока
Місце публікування : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2019. - N 1. - С. 8-10: фот. (Шифр tvuk/2019/1)
Предметні рубрики: Кози-- Сироварство
Ключові слова (''Своб.индексиров.''): домашній козиний сир
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)