Пошуковий запит: <.>K=сири<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Тваринництво України - 2019г.,N 1 (Введено оглавление)
|
>2.
| Соколова З. С. Технология сыра и продуктов переработки сыворотки/З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - 1992
|
>3.
| Диланян З. Х. Сыроделие/З. Х. Диланян. - 1973
|
>4.
| Буткус К. Д. Влияние анормального молока на качество сыра/К. Д. Буткус, Р. К. Буткус. - 1985
|
>5.
| Липатов Н. Н. Восстановленное молоко/Н. Н. Липатов, К. И. Тарасов ; отв. ред. Н. Н. Липатов. - 1985
|
>6.
| Крусь Г. Н. Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности/Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - 1986
|
>7.
| Зеньков А. С. Тайны молока/[худож. С. А. Малишевский]. - 1987
|
>8.
| Шаблій Л. М. Технологія переробки молока/Шаблій Любов Матвіївна. - 2019
|
>9.
| Гатицький Я. Українські фермери вручну роблять сири з козиного молока/Я. Гатицький, Е. Гатицька // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2019,N N 1.-С.8-10
|
>10.
| Козлов В. Н. Технология молочно-белковых продуктов/В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - 1988
|
|
|