Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сири<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-22 
1.

Cheeses of the world/Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - 1993
2.

Храмцов А. Г. Безотходная технология в молочной промышленности/А. Г. Храмцов, П. Г. Нестеренко ; ред. А. Г. Храмцов. - 1989
3.

Буткус К. Д. Влияние анормального молока на качество сыра/К. Д. Буткус, Р. К. Буткус. - 1985
4.

Липатов Н. Н. Восстановленное молоко/Н. Н. Липатов, К. И. Тарасов ; отв. ред. Н. Н. Липатов. - 1985
5.

Бегунов В. Л. Книга о сыре/В. Л. Бегунов. - 1985
6.

Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи/О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В.. - 2010
7.

Билык Р. Основные тенденции производства органических молочных продуктов/Р. Билык // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2017,N N 1.-С.28-34
8.

Производство молочных продуктов. Качество и эффективность/под ред.: А. А. Соколова, М. Теплы, А. Майера ; [пер.: И. В. Хохлова, А. И. Титов]. - 1979
9.

Липатов Н. Н. Производство творога/Н. Н. Липатов. - 1973
10.

Диланян З. Х. Сыроделие/З. Х. Диланян. - 1973
 1-10    11-20   21-22 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)