Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сири<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-22 
1.
637.3
С59


    Соколова, Зоя Сергеевна.
    Технология сыра и продуктов переработки сыворотки [] : учеб. пособие для вузов / З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 334 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 331. - ISBN 5-10-0020296 : 4.53 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Молочні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сыроварение -- молочные продукты -- натуральные сыры -- натуральні сири -- бактериальные закваски -- бактеріальні закваски -- твердые сыры -- тверді сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленые сыры -- плавлені сири -- переработка сыворотки -- переробка сироватки
Анотація: Комплекс требований к молоку, способы повышения его сыропригодности, направления использования сырья с переработкой сыворотки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лакомова, Лариса Ивановна; Тиняков, Владимир Георгиевич; Палюх, С. В. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.33
Д 46


    Диланян, З. Х.
    Сыроделие [] / З. Х. Диланян. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 397[1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 392-396. - 1.23 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сыроварение -- формование сыра -- формування сиру -- пороки сыров -- дефекти сиру -- классификация сыров -- класифікація сиру -- твердые сыры -- тверді сири -- прессуемые сыры -- пресовані сири -- сыры с копчением -- сири з коптінням -- сыры бескорковые -- сири безкоркові -- полутвердые сыры -- напівтверді сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- переработанные сыры -- перероблені сири
Анотація: Описаны теоретические основы и технология различных видов сыров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.1.022
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности [] : учеб. пособие / Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 280 с. : рис., табл. - Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молоко--Технології--Практичні посібники
   Молочне виробництво--Обладнання--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство -- молочные продукты -- молочні продукти -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- мороженое -- морозиво -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти
Анотація: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тиняков, Владимир Георгиевич; Фофанов, Юрий Филосовович; Сурков, В. Д. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
637.12.05
Б93


    Буткус, Казимир Домининкович.
    Влияние анормального молока на качество сыра [] / К. Д. Буткус, Р. К. Буткус. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 78 с. : рис., табл. - Лит.: с. 76-77. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Молоко--Якість--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сыры -- качество -- голландский сыр -- голладський сир -- российский сыр -- російський сир -- примеси молока -- домішки молока -- анормальное молоко -- анормальне молоко -- субклинический мастит -- субклінічний мастит -- сборное молоко -- збірне молоко
Анотація: Влияние примеси молока коров, больных субклиническим маститом, на качество и выход голландского и российского сыров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Буткус, Ричардс Казимирович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
637.143.6
Л61


    Липатов, Николай Никитович.
    Восстановленное молоко [] : (теория и практика производства восстановленных молочных продуктов) : [монография] / Н. Н. Липатов, К. И. Тарасов ; отв. ред. Н. Н. Липатов. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 255 с. : рис., табл. - Лит.: с. 245-250. - Предм. указ.: с. 251-252. - 3.00 р.
УДК
ББК 36.950
Рубрики: Молоко--Переробка--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
переработка молока -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти -- сгущенное молоко -- згущене молоко -- масло -- сыры -- сири -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти
Анотація: Проблемы развития и совершенствования техники и технологии восстановленных молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасов, Константин Иванович; Липатов, Николай Никитович \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
637.12.04
З-56


    Зеньков, Александр Семенович.
    Тайны молока [] / [худож. С. А. Малишевский]. - Минск : Ураджай, 1987. - 205, [3] с. : ил. - Лит.: с. 205-206. - 10.00 грн
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молоко--Властивості--Застосування--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
состав молока -- склад молока -- свойства молока -- властивості молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- молочно-кислое брожение -- молочно-кисле бродіння -- мороженое -- морозиво -- сливки -- вершки -- сливочное масло -- вершкове масло -- твердые сыры -- тверді сири
Анотація: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малишевский, С. А. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
637.1(075)
Ш13


    Шаблій, Любов Матвіївна.
    Технологія переробки молока [] : навч. посіб. / Шаблій Любов Матвіївна ; М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Кондор, 2019. - 305, [3] с. : табл., рис. - Літ.: с. 265-268. - Дод.: с. 269-305. - ISBN 978-617-7729-62-3 : 309.00 грн
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток молочної промисловості -- молочні продукти в харчуванні людини -- молочна сировина -- санітарно-гігієнічні показники -- механічне обробляння молочної сировини -- молочні продукти -- теплове обробляння молочної сировини -- вакуумне обробляння молочної сировини -- питні види молока -- питні види вершків -- кисломолочні продукти -- морозиво -- молочні консерви -- натуральні сири -- пакування молока -- пакування молочних продуктів -- санітарна обробка молока -- санітарна обробка тари -- санітарна обробка обладнання
Анотація: Історія розвитку молочної промисловості, вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.


    Гатицький, Ян.
    Українські фермери вручну роблять сири з козиного молока [] / Я. Гатицький, Е. Гатицька // Тваринництво України. - 2019. - N 1. - С. 8-10 : фот.
Рубрики: Кози--Сироварство
Кл.слова (ненормовані):
домашній козиний сир

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гатицька, Ельвіра

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.
637.1
К 59


    Козлов, Владимир Николаевич.
    Технология молочно-белковых продуктов [] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - Киев : Урожай, 1988. - 162, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 162-163. - ISBN 5-337-00070-5 : 0.55 р.
УДК
ББК 36.950
Рубрики: Молочні продукти--Технології--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- классификация белков молока -- класифікація білків молока -- биологическая ценность белков молока -- біологічна цінність білків молока -- методы выделения белков молока -- методи віділення білків молока -- молочно-белковые продукты -- молочно-білкові продукти -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- творожные полуфабрикаты -- сирні напівфабрикати -- твердые сыры -- тверді сири -- молочно-белковые концентраты -- молочно-білкові концентрати -- добавка молочно-белковая -- добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Затирка, Анатолий Федорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
637.13
Х89


    Храмцов, Андрей Георгиевич.
    Безотходная технология в молочной промышленности [] / А. Г. Храмцов, П. Г. Нестеренко ; ред. А. Г. Храмцов. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 279 с. : рис., табл. - Лит.: с. 270-277. - ISBN 5-10-000211-5 : 3.40 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочна промисловість--Технології--Відходи--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочная промышленность -- переработка молока -- переробка молока -- молочные напитки -- молочні напої -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- пахта -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- мороженое -- морозиво -- кормовые добавки -- кормові добавки -- отходы переработки молока -- відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нестеренко, Павел Григорьевич; Храмцов, Андрей Георгиевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-22 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)