Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сири<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-22 
1.

Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи/О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В.. - 2010
2.

Твердохлеб Г. В. Технология молока и молочных продуктов/Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - 1978
3.

Технология молока и молочных продуктов/[И. Б. Гисин и др.]. - 1973
4.

Производство молочных продуктов. Качество и эффективность/под ред.: А. А. Соколова, М. Теплы, А. Майера ; [пер.: И. В. Хохлова, А. И. Титов]. - 1979
5.

Липатов Н. Н. Производство творога/Н. Н. Липатов. - 1973
6.

Технология сыра/[Г. А. Белова и др.] ; ред. Г. Г. Шилер. - 1984
7.

Cheeses of the world/Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - 1993
8.

Билык Р. Основные тенденции производства органических молочных продуктов/Р. Билык // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2017,N N 1.-С.28-34
9.

Мардар М. Р. Товарознавство. Товари тваринного походження/М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - 2018
10.

Бегунов В. Л. Книга о сыре/В. Л. Бегунов. - 1985
11.

Николаев А. М. Технология мягких сыров/А. М. Николаев ; [ред. Н. К. Рыбакова]. - 1980
12.

Буткус К. Д. Влияние анормального молока на качество сыра/К. Д. Буткус, Р. К. Буткус. - 1985
13.

Липатов Н. Н. Восстановленное молоко/Н. Н. Липатов, К. И. Тарасов ; отв. ред. Н. Н. Липатов. - 1985
14.

Крусь Г. Н. Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности/Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - 1986
15.

Соколова З. С. Технология сыра и продуктов переработки сыворотки/З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - 1992
16.

Диланян З. Х. Сыроделие/З. Х. Диланян. - 1973
17.

Козлов В. Н. Технология молочно-белковых продуктов/В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - 1988
18.

Храмцов А. Г. Безотходная технология в молочной промышленности/А. Г. Храмцов, П. Г. Нестеренко ; ред. А. Г. Храмцов. - 1989
19.

Тваринництво України - 2019г.,N 1 (Введено оглавление)
20.

Гатицький Я. Українські фермери вручну роблять сири з козиного молока/Я. Гатицький, Е. Гатицька // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2019,N N 1.-С.8-10
 1-20    21-22 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)