Пошуковий запит: <.>K=сироварство<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи с 1 за 16 |
>1.
| Протопопов И. И. Автоматизация процессов производства сыра/И. И. Протопопов. - 1982
|
>2.
| Соколова З. С. Технология сыра и продуктов переработки сыворотки/З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - 1992
|
>3.
| Оборудование для производства сыра и переработки сыворотки/[Г. Г. Шилер и др.] ; под общ. ред. Г. Г. Шилера. - 1990
|
>4.
| Диланян З. Х. Основы сыроделия/З. Х. Диланян. - 1980
|
>5.
| Гатицький Я. Українські фермери вручну роблять сири з козиного молока/Я. Гатицький, Е. Гатицька // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2019,N N 1.-С.8-10
|
>6.
| Приходько Е. А. Ферма СтреКоза: философия сыроварения/Е. А. Приходько // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2019,N N 5.-С.30-34
|
>7.
| Диланян З. Х. Сыроделие/З. Х. Диланян. - 1973
|
>8.
| Кулешова М. Ф. Плавленые сыры/М. Ф. Кулешова, В. Г. Тиняков. - 1977
|
>9.
| Кугенєв П. В. Молочна справа/П. В. Кугенєв. - 1977
|
>10.
| Производство сыра: технология и качество/пер. с фр. Б. Ф. Богомолова ; под ред. и с предисл.: Г. Г. Шилера. - 1989
|
>11.
| Тихонова А. В. Швейцарские сыроделы: у истоков российского сыроварения/А. В. Тихонова // Вопросы истории. -М.:Ред. журн. "Вопросы истории", 2012,N N 3.-С.110-119
|
>12.
| Крусь Г. Н. Технология сыра и других молочных продуктов/Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - 1992
|
>13.
| Технологія сирного продукту замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу/[Обозна М. В. та ін.] ; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - 2016
|
>14.
| Николаев А. М. Технология мягких сыров/А. М. Николаев ; [ред. Н. К. Рыбакова]. - 1980
|
>15.
| Технология сыра/[Г. А. Белова и др.] ; ред. Г. Г. Шилер. - 1984
|
>16.
| Cheeses of the world/Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - 1993
|
|