Пошуковий запит: <.>K=сироватка<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Іванченко Н. Дослідження сироватки крові у собак з епілепсією/Н. Іванченко, О. Якимчук, М. Цвіліховський // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2018,N N 5.-С.30-36
|
>2.
| Берн Э. Введение в психиатрию и психоанализ для непосвященных/Эрик Берн ; [пер. с англ. А. И. Федорова]. - 1994
|
>3.
| Горальська І. Ю. Морфо-біохімічний склад крові клінічно здорових котів/І. Ю. Горальська, О. М. Ковальчук, О. А. Дубова // Наукові горизонти. -Житомир:ЖНАЕУ, 2019,N N 12.-С.33-38
|
>4.
| Гришин М. А. Производство молочных консервов/М. А. Гришин, Ф. С. Соколов. - 1982
|
>5.
| Дупленко Ю. К. Олександр Богомолець і діяльність Академії наук України в часи його президенства (1930-1946)/Ю. К. Дупленко // Наука та наукознавство. -К.:Фенікс, 2019,N N 3.-С.94-105
|
>6.
| Застосування вітчизняного експрес-тесту в діагностиці сифілісу методом RPR/Я. Ф. Кутасевич [та ін.] // Дерматологія та венерологія. -Киiв:"Мед. журн."Клінична імунологія. Алергологія. Інфектологія", 2021,N N 3.-С.16-20
|
>7.
| Корнага С. І. Вміст хімічних елементів у крові та легеневій тканині у хворих на туберкульоз легень/С. І. Корнага, І. Т. П'ятночка // Туберкульоз, легеневі хвороби, ВІЛ-інфекція. -Киiв:ІНПОЛ ЛТМ, 2019,N N 4.-С.49-53
|
>8.
| Липатов Н. Н. Производство творога/Н. Н. Липатов. - 1973
|
>9.
| Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи/О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В.. - 2010
|
>10.
| Мдинарадзе Т. Д. Переработка побочного сырья животного происхождения/Т. Д. Мдинарадзе. - 1987
|
>11.
| Николаенко А. Ф. Организация безотходного производства в молочной промышленности/А. Ф. Николаенко, А. Д. Макаренко, Л. Г. Чернюк. - 1988
|
>12.
| Оптимизация ранней диагностики острых бактериальных менингитов /П. В. Нартов, В. А. Якущенко, О. В. Боброва // Міжнародний медичний журнал. -Х.:Харк. мед. акад. післядипломної освіти, 2019. т.Том 25,N N 1.-С.86-88
|
>13.
| Острик А. С. Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности/А. С. Острик, А. Н. Дорохович, Н. В. Мироненко. - 1989
|
>14.
| Парфененко В. В. Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья/В. В. Парфененко, М. Б. Эйнгор, В. Н. Никифорова. - 1986
|
>15.
| Передера Б. Я. Препараты крови/Б. Я. Передера. - 1980
|
>16.
| Переработка и использование молочной сыворотки/[А. Г. Храмцов и др.]. - 1989
|
>17.
| Ріга А. С. Концентрація інтерлейкіну-10 у сироватці крові хворих з внутрішньочеревними інфекціями в післяопераційному періоді/А. С. Ріга, В. В. Бойко // Клінічна хірургія. -Киiв:Ліга-інформ, 2019. т.Том 86,N N 2.-С.28-32
|
>18.
| Сенкевич Т. Молочная сыворотка: переработка и использование в агропромышленном комплексе/Т. Сенкевич, К.-Л. Ридель ; пер. с нем. Н. А. Эпштейна ; под ред. и с предисл. Н. Н. Липатова. - 1989
|
>19.
| Технология молочных продуктов/[Г. Н. Крусь и др.]. - 1988
|
>20.
| Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов/[Е. А. Богданова и др. ; гл. ред. Я. И. Костин ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - 1989
|
|
|