Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сировина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 328
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Замороко Т.Л., Денисенко Д.О.
Назва : Національна вовняна сировина для легкої промисловості України
Місце публікування : Економіка та держава: Міжнародний науково- практичний журнал. - 2006. - N Авг. - С. 56-59 (Шифр etde/2006/Авг.)
Предметні рубрики:
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 553.5/6/П78
Автор(и) : Шаманский И. Л., Бирюлев Г. Н., Сенаторов П. П.
Назва : Прогнозирование и поиски месторождений строительных материалов : монография
Вихідні дані : М.: Недра, 1991
Кільк.характеристики :176 с.: ил.
Колективи :
Примітки : Лит.: с. 174-176
ISBN, Ціна 5-247-01591-6: 0.65 р.
УДК : 553.5/6
ББК : 26.325.2
Предметні рубрики: Будівельні матеріали та вироби-- Родовища-- Прогнозування
Анотація: Рассмотрены закономерности формирования и размещения месторождений основных видов минерального сырья для производства нерудных строительных материалов, их промышленные типы, горно-геологические условия.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 504(477)/С91
Автор(и) : Романчук І. В.
Назва : Особливості використання природної флори Полісся України для заготівлі екологічно безпечної лікарської сировини
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський державний технологічний університет, Управління освіти Житомирської міської ради, Житомирська обласна організація українського товариства охорони природи, "Сучасні проблеми екологї та геотехнологій," Всеукраїнська наукова конференція
Місце публікування : "Сучасні проблеми екологї та геотехнологій," Всеукраїнська наукова конференція. Тези Х Всеукраїнської наукової конференції студентів, магістрів та аспірантів "Сучасні проблеми екологї та геотехнологій", 10-12 квітня 2013 р./ М-во освіти і науки України, Житомир. держ. технол. ун-т, Упр. освіти Житомир. міськради, Житомир. обл. орг. укр. т-ва охорони природи. - Житомир: ЖДТУ, 2013. - С. 263. - ISBN 978-966-683-373-3 (Шифр 504(477)/С91-548517). - ISBN 978-966-683-373-3
Примітки : Л-ра в кінці ст.
УДК : 504(477)
ББК : 20.1(4УКР)
Предметні рубрики: Лікарська сировина-- Заготівля --Полісся
Лікарські рослини-- Радіоактивне забруднення --Полісся
Географіч. рубрики: Полісся-- Лікарська сировина-- Заготівля
Полісся-- Лікарські рослини-- Радіоактивне забруднення
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): лікарське рослинництво--лекарственное растениеводство--дикорослі лікарські рослини--дикорастующие лекарственные растения
Анотація: Результати польових досліджень науковців Житомирського національного агроекологічного університету щодо особливостей використання природної флори Полісся для заготівлі лікарської сировини. Згадується ЗАТ "Ліктрави" (м. Житомир).
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.88я2/К60
Автор(и) : Колесникова, Ирина Алексеевна, Зазирная, Муза Васильевна, Сергеева, Нина Михайловна
Назва : Сырье для производства безалкогольных напитков : справочник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :240 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 232-236
ISBN, Ціна 5-337-01133-2: 4.50 грн.
УДК : 663.8(035)
ББК : 36.88я2
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безалкогольные напитки--заменители сахара--замінники цукру--настои спиртовые--настоянки спиртові--пищевые кислоты--харчові кислоти--плодово-ягодные соки--плодово-ягідні соки--ароматические вещества--ароматичні речовини--консерванты--консерванти--пряноароматическое сырье--пряноароматична сировина--концентраты--концентрати--экстракты--екстракти
Анотація: Данные о химическом составе, физико-химических и биологических свойствах сырья, применяемого в безалкогольном производстве.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.14(035)/Н 72
Автор(и) : Новаковская, Сарра Соломоновна, Шишацкий, Юлиан Иванович
Назва : Производство хлебопекарных дрожжей : справочник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :335 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 320-324. - Предм. указ.: с. 325-328
ISBN, Ціна 5-10-001412-1: 1.70 р.
УДК : 663.14(035)
ББК : 36.871я2
Предметні рубрики: Дріжджове виробництво-- Сировина-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарные дрожжи--микрофлора дрожжевого производства--мікрофлора дріжджевого виробництва--дрожжевое сырье--дріжджева сировина--питательные соли--живильні солі--маточные дрожжи--маточні дріжджі--товарные дрожжи--товарні дріжджі--товарное дрожжевое молоко--товарне дріжджеве молоко--сушеные дрожжи--сушені дріжджі--сточные воды дрожжевых заводов--стічні води дріжджевих заводів--качество дрожжей--якість дріжджів--оборудование дрожжевых заводов--обладнання дріжджевих заводів
Анотація: Изложены основы биохимии, микробиологии и химии дрожжевого производства, приведена характеристика сырья, рассмотрены технологические схемы и оборудование производства дрожжей.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Микитюк, Валерій Мар'янович, Чугаєвська, Світлана Володимирівна
Назва : Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2018. - N 8. - С. 68-76: рис. (Шифр eapk/2018/8)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Молочне виробництво --Житомирська область
Продовольча безпека --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочна сировина--молочна продукція--міжнародні стандарти якості
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.8/К60
Автор(и) : Колесникова, Ирина Алексеевна, Бойко, Людмила Михайловна, Ненахова, Светлана Михайловна
Назва : Контроль производства безалкогольных напитков
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 214
ISBN, Ціна 5-337-00408-5: 0.70 р.
УДК : 663.8
ББК : 36.88
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Якість-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безалкогольные напитки--рефрактометрия--рефрактометрія--фотоколориметрия--фотоколориметрія--качество сырья--якість сировини--сырье производства безалкогольных напитков--сировина виробництва безалкогольних напоїв
Анотація: Освещены методы химико-технологического контроля производства безалкогольных напитков, описаны приборы и способы определения качества сырья и готовой продукции.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.5:663.83.022/С74
Автор(и) : Бурачевский, Иосиф Иванович, Болотина, Фанна Евсеевна, Макеева, Антонина Николаевна, Рухлядева, Антонина Павловна
Назва : Справочник технолога ликерно-водочного производства . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 202. - Предм. указ.: с. 203-205. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000118-6: 1.10 р.
УДК : 663.5:663.83.022
ББК : 36.873я2
Предметні рубрики: Лікеро-горілчане виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ликерно-водочное производство--классификация ликерно-водочных изделий--класифікація лікеро-горілчаних виробів--сырье ликерно-водочного производства--сировина лікеро-горілчаних виробів--спиртовые соки--спиртові соки--спиртовые морсы--спиртові морси--спиртовые настои--спиртові настої--сахарные сиропы--цукрові сиропи--паточные сиропы--паточні сиропи--колер
Анотація: Приведены сведения о сырье, основных и вспомогательных материалах, получении полуфабрикатов, водок и ликерно-водочных изделиях.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.52/Т38
Автор(и) : Маринченко, Виктор Афанасьевич, Смирнов, Валентин Александрович, Устинников, Борис Алексеевич, Цыганков, Петр Семенович
Назва : Технология спирта : учебник
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 409-410. - Предм. указ.: с. 411-412. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.30 р.
УДК : 663.52
ББК : 36.872я73
Предметні рубрики: Спиртове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): спиртовое производство--сырье спиртового производства--сировина спиртового виробництва--солод--ферментные препараты--ферментні препарати--спиртовые дрожжи--спиртові дріжджі--спиртовое сусло--спиртове сусло--спирт-сырец--спирт-сирець--ректификованный спирт--ректифікований спирт--хлебопекарные дрожжи--хлібопекарні дріжджі--сухие кормовые дрожжи--сухі кормові дріжджі--зерно-картофельная барда--зерново-картопляна барда
Анотація: Характеристика сырья, методы подготовки его к сбраживанию, получение солода и ферментных препаратов, дрожжей, получение спирта, его ректификация, методы использование побочных продуктов и очистки сточных вод.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4.02/К17
Автор(и) : Калунянц, Калуст Акопович
Назва : Химия солода и пива : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-10-001508-X: 0.40 р.
УДК : 663.4.02
ББК : 36.87я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Солод
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--сырье пивоварения--сировина пивоваріння--производство солода--виробництво солода--пивное сусло--пивне сусло--брожение пива--бродіння пива--пастеризация пива--пастеризація пива--отходы пивоварения--відходи пивоваріння
Анотація: Рассмотрены химический состав сырья, применяемого в производстве солода и пива.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Никитина Н.
Назва : Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 28-29: рис. (Шифр mjab/2018/7)
Предметні рубрики: Паштети-- М'ясне виробництво-- Технологія
Паштети-- М'ясне виробництво-- Сировина
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): паштеты--паштети--классификация паштетов--класифікація паштетів--игредиенты паштетов--інгредієнти паштетів
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.3/М 55
Автор(и) : Мехузла, Николай Апполонович, Панасюк, Александр Львович
Назва : Плодово-ягодные вина
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Лит.: с. 233-235
Ціна : 1.10 р.
УДК : 663.3
ББК : 36.875
Предметні рубрики: Виноробство-- Сировина-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): виноделие--винное сырье--винна сировина--болезни плодово-ягодных вин--хвороби плодово-ягідних вин--столовые вина--столові вина--некрепленые вина--неміцні вина--крепленые вина--міцні вина--ароматизированные вина--ароматизовані вина--вина специальной технологии--вина спеціальної технології--медовые вина--медові вина--сидр--шипучие вина--шипучі вина--кальвадос--крепкие напитки--міцні напої--отходы виноделия--відходи виноробства--утилизация отходов виноделия--утилізація відходів виноробства
Анотація: Характеристика сырья и производство плодово-ягодных вин, технологическая оценка плодово-ягодного сырья, технология его переработки, применяемое оборудование.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14/П 31
Автор(и) : Петрушевский, Вячеслав Витальевич, Бондарь, Евгений Григорьевич, Винокурова, Елена Вячеславовна
Назва : Производство сахаристых веществ
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :168 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 163-165
ISBN, Ціна 5-337-00407-7: 0.85 р.
УДК : 664.14
ББК : 36.84
Предметні рубрики: Цукор-- Продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахар--продукты--сахаросодержащее сырье--цукровмісна сировина--сахар-песок--цукор-пісок--сахар-рафинад--цукор-рафінад--сахар жидкий--цукор рідкий--сахар-сырец тростниковый--цукор-сирець тростинний--глюкоза кристаллическая--глюкоза кристалічна--фруктоза кристаллическая--фруктоза кристалічна--мальтоза кристаллическая--мальтоза кристалічна--сорго сахарный--сорго цукровий
Анотація: Освещены вопросы производства и применения новых видов сахаропродуктов, являющихся заменителями сахарозы в пищевых продуктах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143/.149/С 40
Автор(и) : Сирохман, Иван Васильевич
Назва : Кондитерские изделия из нетрадиционного сырья
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1987
Кільк.характеристики :197 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 194-196
Ціна : 0.70 р.
УДК : 664.143/.149
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--кондитерское сырье--пищевая ценность кондитерских изделий--харчова цінність кондитерських виробів--сахаристые кондитерские изделия--цукристі кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--детские кондитерские изделия--дитячі кондитерські вироби--лечебные кондитерские изделия--лікувальні кондитерські вироби--специальные кондитерские изделия--спеціальні кондитерські вироби--хранение кондитерских изделий--зберігання кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены вопросы использования в кондитерском производстве местные видов сырья, богатого белками и биологически активными веществами.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143(035)/О-76
Автор(и) : Острик, Алексей Семенович, Дорохович, Антонелла Николаевна, Мироненко, Нина Васильевна
Назва : Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :112 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 106-108
ISBN, Ціна 5-337-00406-9: 0.50 р.
УДК : 664.143(035)
ББК : 36.86я2
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерское сырье--пищевая ценность вторичных продуктов--харчова цінність вторинних продуктів--молочная сыворотка--молочна сироватка--зародыши пшеницы--зародки пшениці--пивная дробина--пивна дробина--квасная дробина--квасного дробина--пшеничные отруби--пшеничні висівки--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль
Анотація: Приведены характеристики нетрадиционных видов сырья и рецептуры новых кондитерских изделий с ними.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 638.14.05/Ч-57
Автор(и) : Чечевицкий, Владимир Михайлович
Назва : Получение воска на приусадебной пасеке
Вихідні дані : Херсон: ЧАО "ХГТ", 2018
Кільк.характеристики :40 с.: ил., рис.
Примітки : Лит.: с. 37
ISBN, Ціна 978-617-7206-27-8: 30.00 грн
УДК : 638.14.05
ББК : 46.91-6
Предметні рубрики: Бджолиний віск
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пчелиный воск--восковое сырье--воскова сировина--солнечная воскотопка--сонячна воскотопка--паровая воскотопка--парова воскотопка--фильтратор--фільтратор--товарный вид воска--товарний вигляд воску
Анотація: Способы заготовки воскового сырья, технологии получения воска на приусадебной пасеке.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143/.149+664./Л 86-227753
Автор(и) : Лурье, Иосиф Саулович
Назва : Технология кондитерского производства : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1992
Кільк.характеристики :399 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 396
ISBN, Ціна 5-10-001443-1: 5.00 крб
УДК : 664.143/.149+664.68+663.91(075)
ББК : 36.84
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерське виробництво--кондитерська сировина--кондитерское сырье--кондитерские материалы--кондитерські матеріали--карамель--конфеты--цукерки--производство ириса--виробництво ірису--шоколад--какао-порошок--мармеладные изделия--мармеладні вироби--пастила--драже--халва--расчет кондитерских рецептур--розрахунок кондитерських рецептур
Анотація: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.81/К 60
Автор(и) : Колесникова, Ирина Алексеевна, Ненахова, Светлана Михайловна
Назва : Ассортимент безалкогольных напитков
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 236-237
ISBN, Ціна 5-337-00757-2: 0.80 крб
УДК : 663.81
ББК : 36.88
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Класифікація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безалкогольные напитки--сырье для безалкогольных напитков--сировина для безалкогольних напоїв--купажный сироп--купажний сироп--напитки на соках--напої на соках--витаминизированные напитки--вітамінізовані напої--тонизирующие напитки--тонізуючі напої--негазированные напитки--негазовані напої--безалкогольные коктейли--безалкогольні коктейлі--сухие напитки--сухі напої--сиропы--сиропи--квасы--кваси--национальные напитки--національні напої--зарубежные безалкогольные напитки--зарубіжні безалкогольні напої
Анотація: Указан ассортимент разных групп напитков, изготовленных на разнообразном сырье, а также особенности напитков.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 21
Автор(и) : Мальцев, Петр Михайлович
Назва : Технология бродильных производств : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555
Ціна : 1.50 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36.870я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бродильное производство--спиртовое брожение--спиртове бродіння--сырье бродильных производств--сировина бродильних виробництв--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--спирт из мелассы--спирт із меласи--технология пива--технологія пива--технология хлебного кваса--технологія хлібного квасу--технология вина--технологія вина--технология коньяков--технологія коньяків--кальвадос--технология рома--технологія рому--виски--віски--технология водки--технологія горілки--технология ликеров--технологія лікерів--газированные напитки--газовані напої--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--производство уксуса--технологія уксусу--технология молочной кислоты--технологія молочної кислоти--технология лимонной кислоты--технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4/Г 52
Автор(и) : Главачек, Франтишек, Лхотский, Алоис
Назва : Пивоварение
Паралельн. назви :Pivovarstvi
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Кільк.характеристики :624 с.: рис., табл.
Ціна : 3.10 р.
УДК : 663.4
ББК : 36.876
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Технологія-- Обладнанння
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварное производство--пивоваренное сырье--пивоварна сировина--солод--хмель--хміль--охмеленное сусло--охмелене сусло--пивоваренные дрожжи--пивоварні дріжжі--технология брожения--технологія бродіння--молодое пиво--молоде пиво--розлив пива--фильтрация пива--фільтрація пива--пастеризация пива--пастеризація пива--виды пива--види пива--диетическое пиво--дієтичне пиво--диабетическое пиво--діабетичне пиво--пивоваренное оборудование--пивоварне обладнання
Анотація: Рассмотрены сырье для производства пива, процессы приготовления сусла, брожения и дображивания его, розлив пива, технологические операции и применяемое оборудование.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)