Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=складальні приміщення<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5:640.4(075.8/Т38-369205
Автор(и) : Павленко, Павліна Павлівна, Тележенко, Любов Миколаївна, Біленька, Ірина Ремівна, Дзюба, Надія Анатоліївна
Назва : Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
Кільк.характеристики :311, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій
Примітки : Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311
ISBN, Ціна 978-966-289-098-3: 350.00 грн
УДК : 642.5:640.4(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанне господарство-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проектна документація--моделювання виробничих процесів--виробничі програми підприємств--складальні приміщення--виробничі цехи--посудомийні--компонування приміщень--розміщення устаткування--структура підприємств--кейтеринг--кулінарна продукція--санітарно-гігієнічні вимоги--рекламне забезпечення--експертиза технологічної частини проекту
Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)