Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=смакові добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина/В. С. Ростовський. - 2006
2.

"Ароматные секреты" // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 8.-С.28-29
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)