Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сніданки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.997/Т 12
Автор(и) : Табаков, Антон Олегович
Назва : Кулинарные истории Антона Табакова
Вихідні дані : Москва: Махаон; Москва: ОКТОПУС, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Серія: Непраздный интерес
ISBN, Ціна 5-18-000499-3: 048.00 грн
ISBN, Ціна 5-94887-007-3: Б.ц.
УДК : 641.55
ББК : 32.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Г 94
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич
Назва : Технология пищевых концентратов : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 205
Ціна : 0.35 р.
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Харчові концентрати-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые концентраты--овсяные диетические продукты--вівсяні дієтичні продукти--детское питание--дитяче харчування--диетическое питание--дієтичне харчування--сухие завтраки--сухі сніданки--кофе--кава--натуральные пряности--натуральні пряності
Анотація: Рассмотрены принципы построения рецептур и даны методы расчета норм расходы сырья в производстве пищевых концентратов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.9:637.521.23/О-65
Автор(и) : Орешкин, Евгений Федорович, Кроха, Юрий Андреевич, Устинова, Александра Васильевна
Назва : Консервированные мясопродукты
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :216 с.: ил., рис., табл.
Серія: Современная технология
Примітки : Прил.: с. 208-213. - Лит.: с. 214-215
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.9:637.521.23
ББК : 36.962
Предметні рубрики: М'ясні консерви-- Сировина-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные консервы--методы консервирования--методи консервування--стерилизованные консервы--стерилізовані консерви--пастеризованные консервы--пастеризовані консерви--консервы для детского питания--консерви для дитячого харчування--консервы для диетического питания--консерви для дієтичного харчування--мясные школьные завтраки--м'ясні шкільні сніданки--тара для консервов--тара для консервів
Анотація: Приведена технология отдельных видов консервов - стерилизованных, пастеризованных и мясных продуктов для детского питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Р78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Назва : Азбука кулинарного искусства . -2-е изд., стер.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1994
Кільк.характеристики :336 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-337-01408-0: 85000.00 крб.
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарія--культура питания--культура харчування--завтраки--сніданки--обеды--обіди--ужин--вечеря--холостяцкие блюда--страви для холостяків--праздничный стол--св'ятковий стіл
Анотація: Даны рекомендации по составлению рациона питания по дням недели с учетом бюджета семьи, приведено меню на будничные и праздничные дни.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/К50
Автор(и) : Клопотенко, Євген
Назва : Зваблення їжею : 70 рецептів, які захочеться готувати
Вихідні дані : Київ: Книголав, 2021
Кільк.характеристики :191, [1] с.: іл., фот.
Серія: Полиця нон-фікшн
Примітки : Покажч.: с. 179
ISBN, Ціна 978-617-7563-76-0: 225.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/И86
Назва : Искусная хозяйка. 365 меню на каждый день . -3-е изд., доп.
Вихідні дані : Москва: Махаон, 2005
Кільк.характеристики :784 с.: фот. цв.
Примітки : Алф.-предм. указ.: с. 770-784
ISBN, Ціна 5-18-000601-5: 50.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическое питание--дієтичне харчування--завтраки--сніданки--обеды--обіди--ужины--вечері--фрукты--фрукти--овощные блюда--овочеві блюда--мясні страви--мясные блюда--рыбные блюда--рибні страви--страви з яєць--блюда из яиц--сезонные продукты--сезонні продукти--кулинарное мастерство
Анотація: Ежедневные завтраки, обеды, ужины: рецепты вкусных блюд на каждый день года с учетом времени года, праздничных и выходных дней.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Р 78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Назва : Азбука кулинарного искусства
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :208 с.: рис., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-337-01229-0: 850.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--культура питания--культура харчування--домашние обеды--домашні обіди--завтраки--сніданки--ужин--вечеря--блюда холостяков--страви нежонатих людей--праздничные блюда--святкові страви--питание по дням недели--харчування по днях неділі
Анотація: Рекомендации по составлению рациона питания по дням недели, подборка меню по сезонам года, в будни и праздничные дни.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)