Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=содержание кур-несушек<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5(075)/П32
Автор(и) : Пигарев, Николай Васильевич, Столяр, Теодор Акивович, Шумков, Евгений Георгиевич
Назва : Технология производства продуктов птицеводства и их переработка : учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :343 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.323. - Предм. указ.: с. 340-341
ISBN, Ціна 5-10-000730-3: 1.10 р.
УДК : 636.5(075)
ББК : 46.8я722
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство яиц--виробництво яєць--выращивание молодняка кур--вирощування молодняка курей--содержание кур-несушек--утримання курей-несучок--производство мяса птицы--виробництво м'яса птиці--переработка яиц--переробка яєць--качество пищевых яиц--якість харчових яєць--производство продуктов из яиц--виробництво продуктів із яєць--переработка птицы--переробка птиці--переработка побочных продуктов--переробка побічних продуктів
Анотація: Рассмотрены вопросы производства яиц и мяса и их переработка.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5.03(075.3)/П32
Автор(и) : Пигарев, Николай Васильевич, Столляр, Теодор Акивович, Шумков, Евгений Георгиевич
Назва : Технология производства продуктов птицеводства на промышленной основе : учеб. пособие для сред. с.-х. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Колос, 1981
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Ціна : 0.65 р.
УДК : 636.5.03(075.3)
ББК : 46.8я723
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукція
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология производства яиц--технологія виробництва яєць--содержание кур-несушек--утримання курей-несучек--производство мяса птицы--виробництво м'яса птиці--производство мяса бройлеров--виробництво м'яса бройлерів--производство мяса индеек--виробництво м'яса індиків--производство мяса уток--виробництво м'яса качок--производство мяса гусей--виробництво м'яса гусей--производство мяса цесарок--виробництво м'яса цесарок--переработка птицы всех видов--переробка птиці всіх видів--переработка яиц--переробка яєць
Анотація: Освещены три раздела: производство яиц, производство мяса и промышленная переработка продуктов птицеводства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)