Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=созревание сыра<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/П80
Назва : Производство сыра: технология и качество
Паралельн. назви :Le fromage
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Прил.: с. 471-475. - Предм. указ.: с. 476-479
ISBN, Ціна 5-10-001245-5: 7.70 р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): свертывание молока--звертання молока--сыворотка--сиворотка--посолка сыров--засолювання сирів--созревание сыра--дозрівання сиру--проготовление сгустка--приготовлення згустку--свойства молока--властивості молока--физические свойства сгустка--фізичні властивості згустку--резервирование сырной массы--резервування сирної маси--технологии приготовления сыра--технології виготовлення сиру--оборудование производства сыра--обладнання виробництва сиру--гигиенический аспект сыроделия--гігієнічні аспекти сироваріння--питательные свойства сыра--поживні властивості сиру
Анотація: Прогрессивные технологии в сыроделии, новые методики контроля и управления качеством на всех стадиях производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33:637.14(031/Т38-088585
Автор(и) : Белова Г. А., Бузов И. П., Буткус К. Д., Виноградова Р. П.
Назва : Технология сыра : справочник
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 296-302. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-308. - Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 1.70 р.
УДК : 637.33:637.14(031)
ББК : 36.958я2
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оценка качества молока--оцінка якості молока--микрофлора заквасок--мікрофлора заквасок--посолка сыров--засолювання сирів--созревание сыра--дозрівання сиру--сортировка сыра--сортування сиру--микробиологический контроль сыра--мікробіологічний контроль сиру--твердый сычужный сыр--твердий сичужний сир--сычужные рассольные сыры--сичужні розсільні сири--мягкие зрелые сыры--м'ягкі зрілі сири--мягкие свежие сыры--м'ягкі свіжі сири--плаленные сыры--плавлені сири--пороки сыров--пороки сирів
Анотація: Условия получения сыропригодного молока, способы подготовки молока к переработке, оптимальные технологические параметры производства сыра.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)