Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=созревание сыров<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.33.02/О-22
Автор(и) : Шилер, Гергард Генрихович, Шнейдер, Леонид Константинович, Миргородский, Болеслав Георгиевич, Кончаковский, Геннадий Алексеевич
Назва : Оборудование для производства сыра и переработки сыворотки : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 202. - Предм. указ.: с. 205-207. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000925-X: 0.70 р.
УДК : 637.33.02
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--молочная смесь--молочна суміш--сырное зерно--сирне зерно--формование сыра--формування сиру--созревание сыров--дозрівання сирів--посолка сыра--посолка сиру--переработка сыворотки--переробка сироватки--машины для производства сыров--машини для виробництва сирів
Анотація: Оборудование для получения, транспортирования и обработки молока, формования сыра, его посолки и отгрузки, для получения плавленых сыров и переработки сыворотки.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/Д46
Автор(и) : Диланян, Завен Христофорович
Назва : Основы сыроделия . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :113 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 112
Ціна : 0.40. р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--состав молока--склад молока--сыропригодность молока--сиропридатність молока--образование сычужного сгустка--утворення сичужного згустку--формование сыров--формування сирів--созревание сыров--дозрівання сирів
Анотація: Состав и свойства молока, их значение в сыроделии, сыропригодность молока и факторы, ее обуславливающие.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)