Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=солод<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.42:658.589/І-66
Автор(и) : Піддубний, Володимир Антонович, Кравченко, Михайло Федорович, Чагайда, Андрій Олегович, Красножон, Світлана Володимирівна
Назва : Інноваційні технології харчових виробництв : монографія
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017
Кільк.характеристики :372, [2] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет
Примітки : Літ.: с. 354-372. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7458-40-0: 270.00 грн
УДК : 663.42:658.589
ББК : 36.87
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Солод-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): процеси вирощування ячменю--сушка солоду--платформи сушарки--системи виробництва солоду--оцінка енергетичних втрат--зберігання харчової продукції--фасування газових напоїв--упаковка--енергозберігаючі технологічні схеми--оцінка летального ефекту--бродильні технології--технології бродіння пива--енергетичні ресурси матеріальних потоків--інтенсивні технології
Анотація: Аналіз енергоматеріальних потоків і теоретичне удосконалення процесів енерго- і масообміну у виробництві солоду, технологій забезпечення зберігання харчової продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.87:663.5/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович
Назва : Домашня горілка. Рецепти міцних напоїв . -2-ге вид., стереотип.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :31 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-335-01276-5: 4000.00 крб.
УДК : 641.87:663.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Горілка-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): спирт--солод--ректифікаційна установка--горілки--настоянки--наливки--дріжджі домашнього приготування
Анотація: Приготування в домашніх умовах горілки, настоянок і наливок шляхом переробки цукру, буряків, різних плодів та ягід, варення.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14+663.5/А 66
Автор(и) : Андрощук, Павел Михайлович
Назва : Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях
Вихідні дані : Хмельницкий: [б. и., 1995?]
Ціна : 4.00 грн
УДК : 664.14+663.5
ББК : 36.84 + 36.87
Предметні рубрики: Цукрове виробництво
Спиртове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахар--цукор--сахарный песок--цукровий пісок--спирт--солод--этиловый спирт--етиловий спирт--домашний спирт--домашній спирт--дрожжи--дріжджі--перегоночные аппараты--перегоночні апарати--абсолютный спирт--абсолютний спирт--ликероводочные изделия--лікерогорілчані вироби
Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/.7(075.8)/Л12
Автор(и) : Доценко В. Ф., Сильчук Т. А., Голікова Т. П., Корецька І. Л., Фурманова Ю, П.
Назва : Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :379, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7278-96-1: 250.00 грн
УДК : 664.6/.7(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Методи аналізу
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварний солод--оцінювання якості пива--безалкогольні напої--молочні продукти--якість молока--кисломолочні продукти--згущені молочні консерви--оцінювання якості м'яса--м'ясні напівфабрикати--ковбасні вироби--властивості м'ясних фаршів--хімічний склад жирів--хімічний склад олії--консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4/Г 52
Автор(и) : Главачек, Франтишек, Лхотский, Алоис
Назва : Пивоварение
Паралельн. назви :Pivovarstvi
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Кільк.характеристики :624 с.: рис., табл.
Ціна : 3.10 р.
УДК : 663.4
ББК : 36.876
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Технологія-- Обладнанння
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварное производство--пивоваренное сырье--пивоварна сировина--солод--хмель--хміль--охмеленное сусло--охмелене сусло--пивоваренные дрожжи--пивоварні дріжжі--технология брожения--технологія бродіння--молодое пиво--молоде пиво--розлив пива--фильтрация пива--фільтрація пива--пастеризация пива--пастеризація пива--виды пива--види пива--диетическое пиво--дієтичне пиво--диабетическое пиво--діабетичне пиво--пивоваренное оборудование--пивоварне обладнання
Анотація: Рассмотрены сырье для производства пива, процессы приготовления сусла, брожения и дображивания его, розлив пива, технологические операции и применяемое оборудование.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.872я2/С74
Автор(и) : Яровенко, Виктор Львович, Устинников, Борис Алексеевич, Богданов, Юрий Павлович, Громов, Станислав Иванович
Назва : Справочник по производству спирта : сырье, технология и технохимконтроль
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 320-322. - Предм. указ.: с. 323-325. - Авт.зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.40 р.
УДК : 663.5(036)
ББК : 36.872я2
Предметні рубрики: Спиртове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): спиртовое производство--солод--этиловый спирт--етиловий спирт--перегонка бражки--ректификация спирта--ректифікація спирту--нормы расхода сырья--норми розходу сировини--отходы спиртового производства--відходи спиртового виробництва--сточные воды спиртовых заводов--стічні води спиртових заводів--кормовые дрожжи--кормові дріжджі--диоксид углерода--діоксид вуглецю--контроль спиртового сырья--контроль спиртового виробництва--спиртовые полуфабрикаты--спиртові напівфабрикати
Анотація: Приведены сведения о сырье, материалах, используемых в спиртовом производстве, описаны технология полуфабрикатов, технологические схемы и режимы получения спирта.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Ц 94
Автор(и) : Цыганова, Татьяна Борисовна
Назва : Технология и организация производства хлебобулочных изделий : учебник . -2-е изд., испр.
Вихідні дані : М.: Академия, 2008
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.441-443
ISBN, Ціна 978-5-7695-4800-0: 236.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4:663.8/Т 38
Автор(и) : Мелетьев, Анатолий Евгеньевич, Домарецкий, Виталий Афанасьевич, Емельянова, Нина Александровна, Колотуша, Петр Васильевич
Назва : Технология пивоваренного и безалкогольного производства : технолог. расчеты : практикум
Вихідні дані : Киев: Вища шк., 1986
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 171-187. - Лит.: с. 188-189. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 663.4:663.8
ББК : 36.876я73 + 36.88я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Технологія виробництва
Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--безалкогольные напитки--солод--хлебный квас--хлібний квас--безалкогольные газированные напитки--безалкогольні газовані напої--сточные воды пивоварения--стічні води пивоваріння--сточные воды безалкогольных производств--стічні води безалкогольного виробництва
Анотація: Учебное пособие содержит технологические расчеты на производство пива, солода, кваса, безалкогольных напитков, а также сточных вод этих производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.52/Т38
Автор(и) : Маринченко, Виктор Афанасьевич, Смирнов, Валентин Александрович, Устинников, Борис Алексеевич, Цыганков, Петр Семенович
Назва : Технология спирта : учебник
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 409-410. - Предм. указ.: с. 411-412. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.30 р.
УДК : 663.52
ББК : 36.872я73
Предметні рубрики: Спиртове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): спиртовое производство--сырье спиртового производства--сировина спиртового виробництва--солод--ферментные препараты--ферментні препарати--спиртовые дрожжи--спиртові дріжджі--спиртовое сусло--спиртове сусло--спирт-сырец--спирт-сирець--ректификованный спирт--ректифікований спирт--хлебопекарные дрожжи--хлібопекарні дріжджі--сухие кормовые дрожжи--сухі кормові дріжджі--зерно-картофельная барда--зерново-картопляна барда
Анотація: Характеристика сырья, методы подготовки его к сбраживанию, получение солода и ферментных препаратов, дрожжей, получение спирта, его ректификация, методы использование побочных продуктов и очистки сточных вод.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4/Б93
Автор(и) : Бут, Сергій Анатолійович
Назва : Удосконалення процесів і обладнання у виробництвах солодів і пива : монографія
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :263, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Бібліогр.: с. 246-263
ISBN, Ціна 978-617-7278-69-5: 130.00 грн
УДК : 663.4
ББК : 36.870
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Солод
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): матеріальні сировинні потоки--виробництво солоду--виробництво пива--генерування пари--енергетичні потоки--хімічна енергія--теплові машини-двигуни--теплові насоси--енергозбереження--конвеєри--екологія пивоваріння
Анотація: Матеріальні сировинні потоки як першоджерела енергетичних потенціалів, особливості трансформації енергетичних і матеріальних потоків, що стосуються виробництва солодів і пива.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4:658.562.2/Х 46
Автор(и) : Колчева, Раиса Алексеевна, Калунянц, Калуст Акопович, Херсонова, Лидия Алексеевна, Садова, Алла Ивановна
Назва : Химико-технологический контроль пиво-безалкогольного производства : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 250-264. - Лит.: с. 265. - Предм. указ.: с. 266-267. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000131-3: 1.00 р.
УДК : 663.4:658.562.2
ББК : 36.87я73 + 36.88я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Хіміко-технологічні процеси
Безалкогольні напої-- Хіміко-технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--безалкогольные напитки--пивоваренный солод--пивоварний солод--пивное сусло--пивне сусло--сбраживание пивного сусла--збраження пивного сусла--квас--сырье производства безалкогольных напитков--сировина виробництва безалкогольних напоїв--контроль минеральных вод--контроль мінеральної води--контроль сиропов--контроль сиропів
Анотація: Изложена технология солода и пива, анализ сырья, контроль технологического процесса, анализ готовых безалкогольных напитков и кваса.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4.02/К17
Автор(и) : Калунянц, Калуст Акопович
Назва : Химия солода и пива : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-10-001508-X: 0.40 р.
УДК : 663.4.02
ББК : 36.87я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Солод
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--сырье пивоварения--сировина пивоваріння--производство солода--виробництво солода--пивное сусло--пивне сусло--брожение пива--бродіння пива--пастеризация пива--пастеризація пива--отходы пивоварения--відходи пивоваріння
Анотація: Рассмотрены химический состав сырья, применяемого в производстве солода и пива.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кузіна В. Ю.
Назва : Якість як ключовий показник ефективності виробництва ячменю пивоварного призначення
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2020. - N 12. - С. 103-111: табл. (Шифр eapk/2020/12)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Ячмінь-- Пивоварне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварна якість ячменю--ячмінний солод
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)